Kaldığımız Yerden Her Telden..

eneeee bişi kalmamış ya yavrum rabbim sağ salim almanı nasip etsin bebişiniiiii,maşallah topaç gibi olmuşuz artık :) eşinde girsin ne olmuş seze:)töbe töbe kız destek olcağına köstek olur drlar senle mi uğraşcak kocanlamı benimkini kan tutuyor gir diyom yok diye girmem ben bayılırım diyor:)

amiiiiiiiiin cnm kuzumm valla kalmadı bişey yarında annem gelcek o geldi etti derkene bi hafta çabucacık geçer gibime geliyo :KK16:
her detayını anlatıcam size dogumun ve öncesinin misal kimse demedi sez olmadan öncesinde tahlillerin yapıldıgını
bunun gibi herbişeyi anlatcam size kuzularım insan her detayı bilmek istiyo çünkü
hehe valla dr dedikten sonra benımki vazgeçti herif korkuttu kocişin gözünü :KK9:
artık bi başımıza girer çkarız dogumlarımıza kuzumm :KK16::KK9:

aşk olsun bacım arda kalanlar değil keşke gelebilseydiniz bende eşim misafir severiz kim gelse onları gazi köşküne yada dağkapı ciğercisine götürürük.ben ciğerden nefret ederim.düşük yapmadan ilk aşerdiğim şey ciğerdi ama masama ciğer geldiğinde kusmuştum eşim anlamıştı hamile olduğumu sonradan hemen bir test yaptık ve hamileydim ama kısmet değilmiş işte.

oyy sağolasın kuzumm böyle demen yeterli cnm benım :KK48:
ciğer felen bende yemem kuzum hiç sevmeeem :KK19:
inşallah yenı gebeliğin çoook güzel olcak sağlıklı olcak inşallahhh :KK16::KK16:

rahatladımmm vallaaaa gercı doktorda iyi dedııı ama işte kendıme soz gecıremıyorumm:KK19:

rahatla tabi kuzumm maşallahı var yanı daha ne olsun kuzum benımm
boşa canını sıkmaki bebişinde sıkılmasın kuzum benım :KK48::KK19:

arkadaşlarım hepinizi çok öpüyorum kaçmam lazım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk işim var daha yemekler yapılacak banyo yapıcam hazırlanıcam oooooooooooooooo birsürü işim var..

kolay gelsin kuzummmmmmmmmmmmmm:KK3:

hoşbulduk cnm nezaman geliyor prenses nasıl gittinmi yakında dr. ne diyor. seninde son demlerin

allah şükür iyiyim tatlım bugün evdeyiz ama alışverişe çıkıcaz biraz daha serinlik çöksünde .seninde misafirlerin varmış tatlım makarna salatası yapıcaksan ,havuçlu yoğurt yapma , yeşillikli bir salata yap derim ben:))))))))))))))))))))) ama menü güzel afiyet şeker olsun.

inşallah güzel bir poz verirse koyarız tatlım hep pipişi görüyozyüzünü tam göstermiyor :KK19::KK19:

dun gıttık canımmm herşey yolundaydıı nst iyi cıktı bu sefer catı muayenesıde yaptı neye ugradıgımı şaşırdım canım yaaa nasıl doguracam oyleee baktı herşey iyi normal dogum dedi sonn 10 15 gun içindesınız 3 kadarda gelebılır dedı beklıyoruz artıkk bebişimiziii

asembim benimde ayakta şişlik var sürekli oturup çalıştığım için oluyor sanırsam kan dolaşımı yavaşlıyor.az kaldı kuzum dayancaz artık bende eskisi gibi değilim yoruluyorum birde oğlum sağolsun poposu hep yukarda:)sandalyede nerdeyse yatarak oturucam öyleyiz yani:KK1::KK1:

evet kuzum ondan oluyo demekki gerçi son aylarda kimi görsem hep ayakları davul gibi :KK9:
demekki buda varmış hamişlikte :KK49:
yirim ben onun poposunuuuuu ham yaparımmm ısırasım geldi kız sen öyle diyincee :KK9::KK55:
sıkıştırıyo tabi şu işe alınan kız hemencık öğrensede sen evde yatsan kuzum
artık sona dogru yaklaşıyosun cnmcım :KK16:

amiiiiiiiiin cnm kuzumm valla kalmadı bişey yarında annem gelcek o geldi etti derkene bi hafta çabucacık geçer gibime geliyo :KK16:
her detayını anlatıcam size dogumun ve öncesinin misal kimse demedi sez olmadan öncesinde tahlillerin yapıldıgını
bunun gibi herbişeyi anlatcam size kuzularım insan her detayı bilmek istiyo çünkü
hehe valla dr dedikten sonra benımki vazgeçti herif korkuttu kocişin gözünü :KK9:
artık bi başımıza girer çkarız dogumlarımıza kuzumm :KK16::KK9:

oyy sağolasın kuzumm böyle demen yeterli cnm benım :KK48:
ciğer felen bende yemem kuzum hiç sevmeeem :KK19:
inşallah yenı gebeliğin çoook güzel olcak sağlıklı olcak inşallahhh :KK16::KK16:

rahatla tabi kuzumm maşallahı var yanı daha ne olsun kuzum benımm
boşa canını sıkmaki bebişinde sıkılmasın kuzum benım :KK48::KK19:

ohhhh anneye Kavuşma vakti :) çağtayımızında anneye kavuşma vakti geliyoo.sağol balım tabi anlat herşeyi bilelim tecrübelerin paylaş ,bekilyoruz zaten senden bir doğum hikayesi:KK16::KK16:

aa evet sende diyarbakırdaydın değilmi sevdacım evet ya çok güzel bir yer buraya gelin geldiğimden beri hemen hemen her hafta da 1 gün mutlaka yemeğe oraya gideriz çok güzel nezih bir yer.sen nerde oturoyorsun sevdam ben gökkuşağındayım.

evet canım bende d bakırdayımm ofıste oturuyorumm canımmm:KK23:

asembim benimde ayakta şişlik var sürekli oturup çalıştığım için oluyor sanırsam kan dolaşımı yavaşlıyor.az kaldı kuzum dayancaz artık bende eskisi gibi değilim yoruluyorum birde oğlum sağolsun poposu hep yukarda:)sandalyede nerdeyse yatarak oturucam öyleyiz yani:KK1::KK1:

benımde ellerımde ayaklarım var şiş sadece kızımında poposu yukarda ya cok rahatsızzz edıyooo nefes bıle kesıyoo:KK1::KK1::KK1::KK1:

benımde ellerımde ayaklarım var şiş sadece kızımında poposu yukarda ya cok rahatsızzz edıyooo nefes bıle kesıyoo:KK1::KK1::KK1::KK1:

dun gıttık canımmm herşey yolundaydıı nst iyi cıktı bu sefer catı muayenesıde yaptı neye ugradıgımı şaşırdım canım yaaa nasıl doguracam oyleee baktı herşey iyi normal dogum dedi sonn 10 15 gun içindesınız 3 kadarda gelebılır dedı beklıyoruz artıkk bebişimiziii
maşallah tatlım ya bir avazda kurtarsın rabbim , gününde gelsin kızın. bi şekilde çıkarcaz rabbim en güzel yoluyla gelmelerini nasip etsin tüm hamişleri bir avazda kurtarsın .
evet kuzum ondan oluyo demekki gerçi son aylarda kimi görsem hep ayakları davul gibi :KK9:
demekki buda varmış hamişlikte :KK49:
yirim ben onun poposunuuuuu ham yaparımmm ısırasım geldi kız sen öyle diyincee :KK9::KK55:
sıkıştırıyo tabi şu işe alınan kız hemencık öğrensede sen evde yatsan kuzum
artık sona dogru yaklaşıyosun cnmcım :KK16:

:)))))))))))) ben kızıyom arada sen doğ diyom o popişini ısırcam senin çünkü ofiste bu hafta çokyoğundum oturup çalışmamlazım zor oturdum çalıştım:)kız ayın 6 sında başılcakta ben gene doğuma 10-15 gün kalaya yani annemler gidene kadar giderim cnm eşim evde tek bırakmıyor kızıyor bişey olursa diye:KK16:ofiste yatma imkanım var zaten bensiz ne yapacaklar onuda bilmiyorum ya birde onları düşüncem.bensiz işler nasıl yürücek herşeyi bana odaklamışlar:26::26:

evet cnm birde sert totişleri:)))))))))))))))rabbim sağlık versinde, canları sağ olsun ne yapalım demek öyle rahat ediyorlar:KK8:

arkadaşlarım hepinizi çok öpüyorum kaçmam lazım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk işim var daha yemekler yapılacak banyo yapıcam hazırlanıcam oooooooooooooooo birsürü işim var..

kolayyyyyyyyy gelsınnn bu sıcaktada mısafır agırlamak zor yaa canımmm:KK19::KK19:

ohhhh anneye Kavuşma vakti :) çağtayımızında anneye kavuşma vakti geliyoo.sağol balım tabi anlat herşeyi bilelim tecrübelerin paylaş ,bekilyoruz zaten senden bir doğum hikayesi:KK16::KK16:

maşallah tatlım ya bir avazda kurtarsın rabbim , gününde gelsin kızın. bi şekilde çıkarcaz rabbim en güzel yoluyla gelmelerini nasip etsin tüm hamişleri bir avazda kurtarsın .

:)))))))))))) ben kızıyom arada sen doğ diyom o popişini ısırcam senin çünkü ofiste bu hafta çokyoğundum oturup çalışmamlazım zor oturdum çalıştım:)kız ayın 6 sında başılcakta ben gene doğuma 10-15 gün kalaya yani annemler gidene kadar giderim cnm eşim evde tek bırakmıyor kızıyor bişey olursa diye:KK16:ofiste yatma imkanım var zaten bensiz ne yapacaklar onuda bilmiyorum ya birde onları düşüncem.bensiz işler nasıl yürücek herşeyi bana odaklamışlar:26::26:

iveeet herkes birbirine kavuşcak :KK16::KK9: anlatmammı heç kuzum ilk fırsatda anlatcam balımcım :KK16:
çalışan kadın olmanın zorlugu malesef e bide kendı işin olunca çok daha farklı oluyo kuzum
inşallah çok zorlanmadan geçer işteki günlerin :KK16: hele bi doğsunlar herbiyanlarını yiriz gari :KK9:
ben şimdi çıkıyorum kuzum kocişe vercem pc yi bende az bi uzanayım tv bakayım yemegım var Allahtan yan gelip yatayım gari :KK9:
öptüm kocamann cnm kuzum :KK54::KK54::KK54:

bizim bebişler popoları havaya diktiler demekki :KK9::KK9:
ah bu şişler ahh neyseki vakit azaldı kuzum yoksam çekilcek şey değil valla
kuzum şimcik çıkayrum ben öpüyorum seni kocaman gene görüşürük geldiğinde balım :KK54::KK54::KK54:

arkadaslar sansılsınız. bu aksam yolculuk var canım cıktı ya bi yola cıksam otursam koltugA O AN RAHATLICAM. CARSAMMBA DÖNECEZ EVE ÖPTÜM HEPİNİZİ KENDİNİZE COK İYİ BAKIN UMARIM ZEVKLİ Bİ TATİL GECİRİRİM BENDE. ÖPTÜM SİZİ BYEEEEEEEEEEEEEEE.:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

len bırak gecmişi okumayı bak cıkıyorum he bi hafta özlersin beni. canımcım ben kacar sans dile belki tatilde tutar bebişim. dostca kalın öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

kesınlıkle ve şiddetle lazeri tavsıye ediyorum ben bekarken daha dogrusu nışanlıyken başlamıştım genital ve koltukaltı için
koltuk altım yok denecek kadr az ve ben evlenene kadr gidebilmiştim ist da 2 seanstır yanı baya etki etmişti
genitalide epey azaltmıştı ve lazerle çok rahat ediyo insan uzun sure sonra çıkıyo çıkanlarda iyi yapmıssın nekaa erken başlarsan okaa iyi kuzum

evet hemen başlamak istiyorum aslında ama ramazan diye başlayamıyorum
ben 5 seans gidicem inşallah hiç cıkmaz bi daha :))) iyi etmişsin valla nişanlıyken gitmekle benim hiç aklıma gelmedi bide ancak fırsat olduu

ay Allah iyiliğini versin canım ya güldürdün beni vallahi.

canım çok geçmiş olsun sıcak ballı ve limonlu su öksürüğe birebir.

yani misafir gelecek diye tutmadım zaten yemeklerin tadını tuzunu falan ayarlıyayım diye.yarın bende kocişde tutarız çünkü iftara gidecez.

ayy bizide ananem cagırdı iftara yarın bende tutarım :) hayırlısı canım olsun bi gün de kendime geldim en azından
sende öylesindir eminim

hadi iyi tatillerrr
Bol gülüşlerrrr

tadını cıkart valla oohhhhh

:21::21:

aynen bebiş al da öyle gel hadiiii

Son düzenleme:
ayyyy kızlar ya bittim ben 4 saat sonunda bütün hazırlıklar tamam hemen dulş alıp misafirlerimi beklemem lazım iftara son 1 saat..

X