- 17 Kasım 2011
- 5.877
- 2
- Konu Sahibi dejavu_one
- #11.081
eneeee bişi kalmamış ya yavrum rabbim sağ salim almanı nasip etsin bebişiniiiii,maşallah topaç gibi olmuşuz artık :) eşinde girsin ne olmuş seze:)töbe töbe kız destek olcağına köstek olur drlar senle mi uğraşcak kocanlamı benimkini kan tutuyor gir diyom yok diye girmem ben bayılırım diyor:)
amiiiiiiiiin cnm kuzumm valla kalmadı bişey yarında annem gelcek o geldi etti derkene bi hafta çabucacık geçer gibime geliyo
her detayını anlatıcam size dogumun ve öncesinin misal kimse demedi sez olmadan öncesinde tahlillerin yapıldıgını
bunun gibi herbişeyi anlatcam size kuzularım insan her detayı bilmek istiyo çünkü
hehe valla dr dedikten sonra benımki vazgeçti herif korkuttu kocişin gözünü
artık bi başımıza girer çkarız dogumlarımıza kuzumm
aşk olsun bacım arda kalanlar değil keşke gelebilseydiniz bende eşim misafir severiz kim gelse onları gazi köşküne yada dağkapı ciğercisine götürürük.ben ciğerden nefret ederim.düşük yapmadan ilk aşerdiğim şey ciğerdi ama masama ciğer geldiğinde kusmuştum eşim anlamıştı hamile olduğumu sonradan hemen bir test yaptık ve hamileydim ama kısmet değilmiş işte.
oyy sağolasın kuzumm böyle demen yeterli cnm benım
ciğer felen bende yemem kuzum hiç sevmeeem
inşallah yenı gebeliğin çoook güzel olcak sağlıklı olcak inşallahhh
rahatladımmm vallaaaa gercı doktorda iyi dedııı ama işte kendıme soz gecıremıyorumm
rahatla tabi kuzumm maşallahı var yanı daha ne olsun kuzum benımm
boşa canını sıkmaki bebişinde sıkılmasın kuzum benım