- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #11.061
ATTACH=CONFIG]474155[/ATTACH]
gel tabi senide eşinide davet edelim buyrun gelin.[
internetten bababilirsin gazi köşkü eğr birgün yolunuz diyarbakıra düşerse kesinlikle uğramadan gitmeyiniz
hee sorma bacım birtek sen ve dejavum yok yani hepimiz burdayız a.slm hoşgeldin nasılsın balısı
vaov bu ne kalabalık maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
selam canlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
nidemek cnm dünürüm beniiiim
kesinlike sor balımcım bana 12 .haftada dediydi dr yani ikili test zamanı demişti cinsiyeti
mutlaka sor kuzumm çatlıyıvercem valla
a.s kuzumm hoşgeldin gittinmi dr a naptın bakemmm
bu arada sayfa 1100 ü oku kuuzm
iyiym cnm ya ne olsun hafta içi çok yoruldum bugün biraz dinlendim ama ev işleride bana bakıyor mutafağı topladım makinaya çamaşır attım birde yerleri süpürürsem yeter ya yapamıcam dahada.dünkü menüm ekşili köfte pilavdı bugün ne yapsam diye düşünüyorum ya daha alışverişe gitmek lazımbugün dr gitcektim randevuusuda dolu gidemedim pazartesi gel dedi bakalım oğlumu görmek kısmet olmadı eskiden daha çok merak ediyordum şimdi hareketlerini rahat hissettiğim için çok üzülmedim yoksa üzülüyordum randevuları kaçırdığım için.:31
sen ne yaptın tatlım bulantılar nasıl
ya niye bukadar sıcak var ya azcık sibirya soğu gelse ne güzel olur
tmm o zmaan sorarım perşembe günü 12+3 olucak işte bakalım bellimidir zor gibi ama inş hayılrısı ile belli olur:26:
canım geçen yılda gelmişlerdi biri cacık hastası çok sever eşide mutlaka makarna salatası yemek ister geçen sene çok sevdiğini söylemişti.bu yüzden dedim yoksa ben sadece cacık severim
anladım canım benim olsun yinede tşk ediyorum dünürüm
ye kuzum bak ceviz yee günde bir avuç yee çok faydası varmış birde pekmez sabah akşam sütüne kat iç birde dediğim gibi bal iyi geliyo birde o ıhlamur çayı gerçkten öksürüğü yumuşaytıyo vallaha bak dene istersen
amiiiiiin kuzucumm hadi hayırlısı bakalımerkekse belli ediyo ama kızsa söylemiyo drlar
ay heyecan baptım bakalım gelinimmi olceek yoksam çağatayla fatihe arkadaşmı olcek
sana kim geliyo yarına kuzumm misafirin kim acep
hee ozaman yap kuzumm yesinler mis gibi
ben hepsiciğini severimarta kalan olursa yarın senle kocişin dışarı çıkarsınız elf ben moon ve diğer kızlarla birlikte senin eve gelir yerük kalanları
siz gelmeden de çıkarız
ıhlamurr nane yaptım şimdi canımm içiyorummm 1 saat sonrada sut yapıp ıcerımm denedım bıle canımm
vaov bu ne kalabalık maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
selam canlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kuzularımm nasılsınız
dün dr a gittik veee sezeryan tarihimizi belirlediiiik
6 ağustos p.tesi çağatayıma kavuşucam inşallahh
o gün tam olarak 39+0 olucam dr da nekadr beklersek kardır dedi
oyuzden 3 ağustos için bişey demedim dr un dediği tarihi kabullendim
çağatayım 3200 olmus suyumuz kalbımız felen iyi çok şükür
seze eşimde girmek istiyodu dr a dedi girebilirmiyim diye
o da hiiç tavsiye etmem genelde girenler bayılıp çıkıyo dedi gülerek
kanlı felen görceksin gerek yok bence tabi yinede sizin kararınız dedi
öyle diyince eşimde vazgeçtidr sabah 8 de yatışın olur 8,30 da gireriz ameliyata
9 da da çıkarız dedi inşallah dediği gibi hızlı ve sorunsuz olur
dün son olarak ameliyat için tahlil yapıldı kan ve idrar tahlili
son olarakda çarşamba günü gidicem nst ye sokucak duruma bakıcakmış
p.teside çağatayıma kavuşma günü olcak Allahın izniyle
annemde yarın gelicek yarına bilet aldım ona gelsinde evi bi paklayıversin
amiiiiiin kuzucumm hadi hayırlısı bakalımerkekse belli ediyo ama kızsa söylemiyo drlar
ay heyecan baptım bakalım gelinimmi olceek yoksam çağatayla fatihe arkadaşmı olcek
sana kim geliyo yarına kuzumm misafirin kim acep
hee ozaman yap kuzumm yesinler mis gibi
ben hepsiciğini severimarta kalan olursa yarın senle kocişin dışarı çıkarsınız elf ben moon ve diğer kızlarla birlikte senin eve gelir yerük kalanları
siz gelmeden de çıkarız
amiiiiiiiin kuzum benimmmmbu arada dr demişti bana kız bebekler daha düşük kiloda doğarmış erkek bebeklere göre
bence kilosu gayet güzel kuzunun
kuzum burda 3 dene yogurtlu var biri cacık biri havuç yogurtlu diğeride makarna
bunlar sankim 3 ü bi arada bayabilir gibi geldi ama diğerleri süper fikir kuzum
ATTACH=CONFIG]474155[/ATTACH]
gel tabi senide eşinide davet edelim buyrun gelin.[
internetten bababilirsin gazi köşkü eğr birgün yolunuz diyarbakıra düşerse kesinlikle uğramadan gitmeyiniz
hoşbulduk cnm nezaman geliyor prenses nasıl gittinmi yakında dr. ne diyor. seninde son demlerinhoşgeldınnnn tatlımmmmmm
allah şükür iyiyim tatlım bugün evdeyiz ama alışverişe çıkıcaz biraz daha serinlik çöksünde .seninde misafirlerin varmış tatlım makarna salatası yapıcaksan ,havuçlu yoğurt yapma , yeşillikli bir salata yap derim ben:))))))))))))))))))))) ama menü güzel afiyet şeker olsun.canım hoşgeldin nasılsın bakalım ne var ne yok bugün evdesin sanırım iş yok..
iyi yapmışşın kuuzum dinlenmekle işleir boşver bak ben dün yaptım aldım boyuun ölçüsünü dilen bover demek pazartesi gidiceksin bak rssim isteriz ona göre görelim fatihimi neyapıyo diye annesi bende dün çıardım yine 2 gün rahattımda bugünde var biraz vallaha sora nanılmaz sıcak br gelse soğuklar off offf
yok anam gidemedim pazartesi ye kaldık.hoşbuldukk minişim.
kızlar ben kaçanzi eşimle film izliycez size iyi sohbetler bu arada fırındaki patasei bilenler varsa size zahmet yyazıverin ben alırım artıkın öpüyorum hepinizi Allaha emanet olunnnn
evet bakalım biri kesin olucakda yeterki hayırlısı olsun kuzum benimde eşimin karakoldan arkadaşı ve eşi gelicek yarına balısı
evet gercekten cok guzelll bızde dunn ordaydıkkkk