- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #11.021
iveeeeet annemde geliyo yaşasıııııın
valla gelmesi şart anamın hem temizlik için hem dogumda bana yardımcı olması için
şöyle bi camları felen siler evi adama sokar ben hernekadr yapsamda bişeycikler
iyi olmuyo çünkü artık eğilemiyorum uzanamıyorum felen yarım yamalak oluyo
e kocişde yardım ediyo ama erkek işte nekaa yaparsa yapsın istediğim gibi olmuyo kuzumm
bebiş ve benım çantam hazır kapıya yakın bi şekilde duruyolar nemel lazım keltoş kazım diye
dr da dedi zaten hani 6 ağustos diyorum ama genelde bugune kadr verdiğim tarıhlere uyan bebek olmadı dedi
yanı erken gelebilir gibisinden :18:
annenin olması çok büyük bir yardım canım elin ayağın olucak sen u halde yapamazsın zaten yapmaman azım geldiğinde ne kadar durablir en fazla en azından sezeryan olucaksın ayağa kalkana kadar rahat olur birde tecrübe yani neticede olması çok yi olur meleğim
ben 40 ımız çıkana kaa burdasın dedim ama okadr dururmu bilmiyorum kuzumm
belkim ara ara ist a gider gelir gene ama ben ıyıleşmeden bırakmaz benı
aynen öyle kuzumm elim ayagım olcak ilk bebiş ne nasıl yapılır ondan öğrencem
dediğin gibi sez olucagım için mutlaka birine ihtiyacım olcak o da annem olcak gari
iyikide kaynanamlarla görüşmüyoruz çok mutluyum valla
ooo kırkı çıkana kadar dursa gerisi çok kolay olur canım inş kalabillir şmdi gelnde hamile yaa o nasılmış peki mide bulantıları varmı acep annenden önce sen sonrada gelin engin tecrübeleirni alıcaksınız kıymetini bilin (ayrıca çktırma bencde görüşmüyo omanız BÜYÜK ŞANSS BENDE İSTERDİM İNAN Kİ )
slm güzellikler nasılsınız valla ben bugün oruçu yuttum yani tutamadım daha suan itibari ile 2,5 lt su içmiş bulunmaktayım.akşama ağır toplar gelecekler neler yapsam acaba hiç bilmiyorum ki.bu yüzden oruç tutmadım.şimdi önerilerinizi bekliyorum.baya fazla çeşit olması lazım.dediğim gibi biraz ağır toplar
hoşgeldin fındığım nasılsın canın sağolsun kuzum yalnız ağır toplar derken kimi dedin anlamadım ben :26::26::44:
inşallah kuzucum valla pek bi memnun olurum kalırsa
daha dun konustum midesi felaketmiş senın gibi yanı çıkarıyomus bulantısı çokmuş halsizmiş
ay sonu ikili teste gitcek bakalım inşallah onunda cinsiyet hemencik belli olur
aynen üle valla kuzumm önce ben sonra gelin ikimizde annemden faydalancaz
hehe valla öyle kuzum bakıyorum diğer topiklere felende millet dert yanıyo kaynanam gelcek napcam felen dıye
oyuzden ıyıkıde görüşmüyoruz diye geçirdim içimden
slm güzellikler nasılsınız valla ben bugün oruçu yuttum yani tutamadım daha suan itibari ile 2,5 lt su içmiş bulunmaktayım.akşama ağır toplar gelecekler neler yapsam acaba hiç bilmiyorum ki.bu yüzden oruç tutmadım.şimdi önerilerinizi bekliyorum.baya fazla çeşit olması lazım.dediğim gibi biraz ağır toplar
kimsecikler bişi yazmamış ahanda küstüm sizlere hıh
slm canım arkadaşlarımmm nasılsınızzzz bakemmmm goruşmeyelıııbız kızımla şimdilikk iyizzzz dun doktora gıttıkkk herşeyyy yolundaydı nst iyi cıktı bu sefer ama bebeşim kilo almamışşş ona cokkk uzuldummm yaaa 2850 gr olmuşşş ama gecen hafta nst iyi cıkmadı dıye baya stres yaptımm buda bebişime yansıdı bıde hasta oldumm bu yaz gunu cok kotu gogus agrısı oksuruk oldu bende onerecegınızzz bı ilac yokmu kızlarrr
kalır kalır merak etme bırakmaz snei kuzum demek onunda çokmuş Allah kolaylık versin vallaha çok zor birşey odamı ikiliye gidicek bende bu perşembe gidicem nasipse Allahım hayırlı sonuçlar nasip etsin inş demek herkes şikayeçi Allah bu kaynanaları ne yapsın yaaa tipler anacım tip
canım eşimin iş yaptığı sponsor firmanın sahipleri 2 mimar birde mühendis eşleriyle birliikte neyseki sadece bir tane 2 yaşında çocuk var.şöyle çeşit çeşit bol mezeli bir sofra.yarında eşim beni yemeğe götürüyor.bugün gidecekltik ama olmadı.misafir var çünkü
a.s kuzuumm kusuruma bakma pcnin ekran dondu yenıden başlatmak zorunda kaldım oyuzdende geciktim cnmcım
hımm misal karnıyarık pilav öncen bi süzme kırmızı mercimek çorbası olabılır
ortaya havuç kavurma yogurtlu olabılır salata zaten fiks birde hoşaf yapabılırsın cnm
birde meze gibi ortaya zeytinyağlı barbunya pilaki yapabılırsın limonlu soguk servis olaraktan
aklıma bunlar geldi kuzum
a.s kuzumm ben iyiyim çok şükür sezeryan tarihimizi aldık 6 ğustosa doguma gircem Allahın izniyle
kuzum bu zamanda ilaç kullanılmıyo keşke dun dr una deseydin ama bitkisel olaraktan
ballı süt ya da pekmezi öneririm öksürüğe iyi gelir balım
birde bebişinin kilo alması için kesinlikle pekmez ye görüceksin farkı kuzum
benımde başta zayıf gibiydi pekmez yedim ve kilosu topladı kuzum
slm canım arkadaşlarımmm nasılsınızzzz bakemmmm goruşmeyelıııbız kızımla şimdilikk iyizzzz dun doktora gıttıkkk herşeyyy yolundaydı nst iyi cıktı bu sefer ama bebeşim kilo almamışşş ona cokkk uzuldummm yaaa 2850 gr olmuşşş ama gecen hafta nst iyi cıkmadı dıye baya stres yaptımm buda bebişime yansıdı bıde hasta oldumm bu yaz gunu cok kotu gogus agrısı oksuruk oldu bende onerecegınızzz bı ilac yokmu kızlarrr
ayyyyy cokkk heycanlı canımmm yaaaa tarıhınızzz belllı hayırlısıyla bebısını kucagına alırsınn inşallahhhh canımmm benımmmbızımmm normal olacagı ıcınn bellı degılll heran hersey olabılırrr sormaktan korktummm canımmm gene sorunn cıkar dıyeee hemen işim bıtsınn eve gelmek istıyordummm gecen hafta benı cok kotu etkıledı ondan soramadımm zatennn gecen haftadan sonra onu bıle ıcemıyordum stresdenn başladımm gene gece bı bardak içiyorummm o dereceye geldımm artıkkk ınşallahhh iyi gelır bebışımeee:18:
ekran dondu azevel kuzumm geciktim oyuzden emme şimcik burdayım tabi kociş uyanıp pc yi kapana kaa
amiiiin kuzum onunda çok bulantısı onada dedim 12. haftada kesildi benım diye sıkma canını gecicek felen diye
sesi baya halsiz geliyodu ikinizinde aynı zamanlarda belli olcak çoğu şey kuuzmm onun son adet tarihi 7 mayıs olması lazım
yanı hemen hemen aynısınız balım
aynen üle kuzumm ağustos annelerine bakıyorum giriyorum arasıra hep millet şikayetçi
yok kaynanam gelcek napcam off poff lohusa lohusa onlamı ugraşcam annemlede dalaşırlar falan filan
millet kaynana stresine girmiş valla