Kaldığımız Yerden Her Telden..

bendede oluyo kuzum özellikle net çok gidiyo malesef ama geliyo Allahtan benimki uyandı şikayetiiz yaptık marketi denetlemeye gelicekler işte benimde 7 mayıs dedi doktor son adet tarihime aynıyız yani hayırlısı Allahtan bitnem:KK16:

heh iyi yapmıssınız kuzum denetlesinlr tabi ne bu böyle aklıma geldikçe midem fena oluyo valla :KK25::KK25:
ivet kuzumm ikinizinde aynı nıyeyse ona da içime kız doguyo sanada
pıt pıtlarıda solda hissediyomus dedim garanti kız hadi inşallah abla diyo :KK9:
o da kız istiyo benım gibi :KK16:

kızlar zart diye araya giriyorum ama :nazar:

bugün iş yerindeki arkadaşlarla lazer epilasyone gitmeye karar verdik
gittik fiyat falan aldık cok iyi yaaa
ramazan bitişi hemen başlıcam ..:21:

ay çok sevindirik oldum :)):KK76::KK76::KK76::KK62:

hemen size fiyatta veriyim
koltuk altı 5 seans 160 tl :KK9:

komple 1000 tl fiyat cok iyi ama bende suanda peşin o kadar para olmadıgı için komple gidemiyorum aslında cok istiyorum:KK31:

kesınlıkle ve şiddetle lazeri tavsıye ediyorum ben bekarken daha dogrusu nışanlıyken başlamıştım genital ve koltukaltı için
koltuk altım yok denecek kadr az ve ben evlenene kadr gidebilmiştim ist da 2 seanstır yanı baya etki etmişti
genitalide epey azaltmıştı ve lazerle çok rahat ediyo insan uzun sure sonra çıkıyo çıkanlarda iyi yapmıssın nekaa erken başlarsan okaa iyi kuzum

o zaman sana şöyle bir cevap vereyim kelin merhemi olsa kndi başına sürermiş benimde yarına misafirim var kara kara düünüyorum abnada bir yardım o zaman acilinden:KK9::KK9:

ay Allah iyiliğini versin canım ya güldürdün beni vallahi.

ayyyyy cokkk heycanlı canımmm yaaaa tarıhınızzz belllı hayırlısıyla bebısını kucagına alırsınn inşallahhhh canımmm benımmm:emir_bebek: bızımmm normal olacagı ıcınn bellı degılll heran hersey olabılırrr:KK1::KK1:sormaktan korktummm canımmm gene sorunn cıkar dıyeee hemen işim bıtsınn eve gelmek istıyordummm gecen hafta benı cok kotu etkıledı ondan soramadımm zatennn gecen haftadan sonra onu bıle ıcemıyordum stresdenn başladımm gene gece bı bardak içiyorummm o dereceye geldımm artıkkk ınşallahhh iyi gelır bebışımeee:18:

canım çok geçmiş olsun sıcak ballı ve limonlu su öksürüğe birebir.

hahahah
bende bugün orucu yedim yaaa
valla aynı gidiyoruz))
dün az daha bayılcaktım bende iftar hazırlarken bide çok başım dönüyooo
ilaçlar yapıyo heralde
bide fena kasıklarım agrıyooo heralde yumurtlama dönemimdeyim takip etmediğim için sadece tahmin yürütebiliyorum:)))

Sende iyi yapmışsın akşam bide misafir agırlıcaksın kanlı canlı olman lazım:KK23:

yarında belki kocişle evde tutmayabiliriz
evi poh götürüyo temizlik yapmam lazım elim süremiyorum oructan sıcaktan:26:

yani misafir gelecek diye tutmadım zaten yemeklerin tadını tuzunu falan ayarlıyayım diye.yarın bende kocişde tutarız çünkü iftara gidecez.

yaa bu fırında tavuklu butlu pataes yemeğini nasıl yapıyosnuz kızlar nalatın hele bir ben nedense beceremiyorum artık tam tarif alabilrmiyim acep :KK53:

yaa bu fırında tavuklu butlu pataes yemeğini nasıl yapıyosnuz kızlar nalatın hele bir ben nedense beceremiyorum artık tam tarif alabilrmiyim acep :KK53:

ben ve kociş tavuk yemedıgımızden hiç onu yapmadım kuzumm
bi annemler gelince tavuklu bişeyler yapıyorum ama bundan yapmadım hiç balım
oyuzden bilmayrum malesef :KK19:

a.slm kuzucum hoşgldin çok şükür sıkıntı olamamsına sevindim kilo işine takma bence o 3 bulur rhatlıkla j-kolay değil az sıkıntı çekmedin sewdam ama şu öksürük işi kötü bak normal olmazsa doğum mesela sezeryanada almıylar dikişler için benim babamın eşindee oldu son günlerde öksürük kök ıhlamur kaynatıp bol bol içti ve işede yaradı ama başka birşey ne oalbilir bal birebir diyolar her sabah bir kaç kaşık yee mesela gülüm:KK48:

inşallahhrr canımmmm zatennn dunden berııı ne bulsam yyıyoruummm bebegımm içinn:KK56:evet canımmmm oksurukk cok kotu olduuu sankı cıgerım cıkacakmış gıbı oksuruyorumm nane lımon yapıp içiyorum ama fayda etmıyo:18:

yani misafir gelecek diye tutmadım zaten yemeklerin tadını tuzunu falan ayarlıyayım diye.yarın bende kocişde tutarız çünkü iftara gidecez.

kuz<zum vvallaha şu misafir işi olmasa bizde gitmesek kimsede gelmese ne kadan güzel olur yaaa demek yarın kocişinle yemeğe gidiyosun haaa bende gelemmi ne olur :KK24::KK24:

amiiiiiiin cnmm kuzum benımmm :KK16::KK16::KK16: valla normal dogum apayrı bi heyecan vakti belli olmadıgı ıcın çok farklı olur eminim insanın duyguları :18::18:
kuzum pekmezi bana dr demişti epey bi önce az biraz zayıf demişti çağatay için bana pekmezi önermişti
bende tahın pekmez şeklinde her kahvaltıda yedim sende ye faydası olur kuuzm hemde öksürüğünede iyi gelir balımcım :KK16:
stres sıkıntı yapma gari kuzumm bebişin iyi çok şükür Rabbim sağsağlim kucagına almayı nasip etcek inşallahh :KK16::KK16::KK16:

içeçem canımmm rabbımmm hayırlısıyla kucagımaza almayı nasıp eder inşallahhhh :KK19::KK19:

canımcım menün çok güzel bende şöyle düşündüm
domates çorbası
etli güveç
barbunya pilaki (soğuk)
piriç pilavı
cacaık
salata
yoğurtlu havuç
makarna salatası
sütlü nuriye (hazır)

saolll canımmm benımmm onerılerınızzz ıcınn hepsını denıcemmm:KK19::KK19:

ben ve kociş tavuk yemedıgımızden hiç onu yapmadım kuzumm
bi annemler gelince tavuklu bişeyler yapıyorum ama bundan yapmadım hiç balım
oyuzden bilmayrum malesef :KK19:
anladım canım benim olsun yinede tşk ediyorum dünürüm:KK19:
inşallahhrr canımmmm zatennn dunden berııı ne bulsam yyıyoruummm bebegımm içinn:KK56:evet canımmmm oksurukk cok kotu olduuu sankı cıgerım cıkacakmış gıbı oksuruyorumm nane lımon yapıp içiyorum ama fayda etmıyo:18:

ye kuzum bak ceviz yee günde bir avuç yee çok faydası varmış birde pekmez sabah akşam sütüne kat iç birde dediğim gibi bal iyi geliyo birde o ıhlamur çayı gerçkten öksürüğü yumuşaytıyo vallaha bak dene istersen:KK48:

vaov bu ne kalabalık maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

selam canlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

heh iyi yapmıssınız kuzum denetlesinlr tabi ne bu böyle aklıma geldikçe midem fena oluyo valla :KK25::KK25:
ivet kuzumm ikinizinde aynı nıyeyse ona da içime kız doguyo sanada
pıt pıtlarıda solda hissediyomus dedim garanti kız hadi inşallah abla diyo :KK9:
o da kız istiyo benım gibi :KK16:

kesınlıkle ve şiddetle lazeri tavsıye ediyorum ben bekarken daha dogrusu nışanlıyken başlamıştım genital ve koltukaltı için
koltuk altım yok denecek kadr az ve ben evlenene kadr gidebilmiştim ist da 2 seanstır yanı baya etki etmişti
genitalide epey azaltmıştı ve lazerle çok rahat ediyo insan uzun sure sonra çıkıyo çıkanlarda iyi yapmıssın nekaa erken başlarsan okaa iyi kuzum
inş gülüm ahyırlısı Allahtan artık öğrenicez az kaldı a-caba bu gidişimde sorsammı acep:26:
domates çorbası
etli güveç
barbunya pilaki (soğuk)
piriç pilavı
cacaık
salata
yoğurtlu havuç
makarna salatası
sütlü nuriye (hazır)

vallaha fındığım menün süper bence daha gerek yok birşeye yani :KK56::KK56:

içeçem canımmm rabbımmm hayırlısıyla kucagımaza almayı nasıp eder inşallahhhh :KK19::KK19:

amiiiiiiiin kuzum benimmmm :KK16::KK16: bu arada dr demişti bana kız bebekler daha düşük kiloda doğarmış erkek bebeklere göre
bence kilosu gayet güzel kuzunun :nazar:

domates çorbası
etli güveç
barbunya pilaki (soğuk)
piriç pilavı
cacaık
salata
yoğurtlu havuç
makarna salatası
sütlü nuriye (hazır)

kuzum burda 3 dene yogurtlu var biri cacık biri havuç yogurtlu diğeride makarna
bunlar sankim 3 ü bi arada bayabilir gibi geldi ama diğerleri süper fikir kuzum :KK56:

kuz<zum vvallaha şu misafir işi olmasa bizde gitmesek kimsede gelmese ne kadan güzel olur yaaa demek yarın kocişinle yemeğe gidiyosun haaa bende gelemmi ne olur :KK24::KK24:

ATTACH=CONFIG]474155[/ATTACH]
gel tabi senide eşinide davet edelim buyrun gelin.[
internetten bababilirsin gazi köşkü eğr birgün yolunuz diyarbakıra düşerse kesinlikle uğramadan gitmeyiniz

Eklentiler

• $gazi-kosku-tesisleri_8532780793902.jpg
    $gazi-kosku-tesisleri_8532780793902.jpg
    121,9 KB · Görüntüleme: 12
anladım canım benim olsun yinede tşk ediyorum dünürüm:KK19:

ye kuzum bak ceviz yee günde bir avuç yee çok faydası varmış birde pekmez sabah akşam sütüne kat iç birde dediğim gibi bal iyi geliyo birde o ıhlamur çayı gerçkten öksürüğü yumuşaytıyo vallaha bak dene istersen:KK48:

inş gülüm ahyırlısı Allahtan artık öğrenicez az kaldı a-caba bu gidişimde sorsammı acep:26:

vallaha fındığım menün süper bence daha gerek yok birşeye yani :KK56::KK56:

nidemek cnm dünürüm beniiiim :KK48::KK48:
kesinlike sor balımcım bana 12 .haftada dediydi dr yani ikili test zamanı demişti cinsiyeti
mutlaka sor kuzumm çatlıyıvercem valla :KK9::KK9:

vaov bu ne kalabalık maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

selam canlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

a.s kuzumm hoşgeldin gittinmi dr a naptın bakemmm
bu arada sayfa 1100 ü oku kuuzm :KK9:

nidemek cnm dünürüm beniiiim :KK48::KK48:
kesinlike sor balımcım bana 12 .haftada dediydi dr yani ikili test zamanı demişti cinsiyeti
mutlaka sor kuzumm çatlıyıvercem valla :KK9::KK9:

a.s kuzumm hoşgeldin gittinmi dr a naptın bakemmm
bu arada sayfa 1100 ü oku kuuzm :KK9:

tmm o zmaan sorarım perşembe günü 12+3 olucak işte bakalım bellimidir zor gibi ama inş hayılrısı ile belli olur:26:

amiiiiiiiin kuzum benimmmm :KK16::KK16: bu arada dr demişti bana kız bebekler daha düşük kiloda doğarmış erkek bebeklere göre
bence kilosu gayet güzel kuzunun :nazar:

kuzum burda 3 dene yogurtlu var biri cacık biri havuç yogurtlu diğeride makarna
bunlar sankim 3 ü bi arada bayabilir gibi geldi ama diğerleri süper fikir kuzum :KK56:

canım geçen yılda gelmişlerdi biri cacık hastası çok sever eşide mutlaka makarna salatası yemek ister geçen sene çok sevdiğini söylemişti.bu yüzden dedim yoksa ben sadece cacık severim

X