Kaldığımız Yerden Her Telden..

ATTACH=CONFIG]474155[/ATTACH]
gel tabi senide eşinide davet edelim buyrun gelin.[
internetten bababilirsin gazi köşkü eğr birgün yolunuz diyarbakıra düşerse kesinlikle uğramadan gitmeyiniz

vayyy süper gözüküyo tşk ediyorum fındığım gelmiş kadar oldum size afiyet bal şeker olsunkuzum :KK56::KK56:

hee sorma bacım birtek sen ve dejavum yok yani hepimiz burdayız a.slm hoşgeldin nasılsın balısı:KK54::KK34:

iyiym cnm ya ne olsun hafta içi çok yoruldum bugün biraz dinlendim ama ev işleride bana bakıyor mutafağı topladım makinaya çamaşır attım birde yerleri süpürürsem yeter ya yapamıcam dahada.dünkü menüm ekşili köfte pilavdı bugün ne yapsam diye düşünüyorum ya daha alışverişe gitmek lazım :KK43: bugün dr gitcektim randevuusuda dolu gidemedim pazartesi gel dedi bakalım oğlumu görmek kısmet olmadı eskiden daha çok merak ediyordum şimdi hareketlerini rahat hissettiğim için çok üzülmedim yoksa üzülüyordum randevuları kaçırdığım için.:31

sen ne yaptın tatlım bulantılar nasıl

ya niye bukadar sıcak var ya azcık sibirya soğu gelse ne güzel olur:21::21:

nidemek cnm dünürüm beniiiim :KK48::KK48:
kesinlike sor balımcım bana 12 .haftada dediydi dr yani ikili test zamanı demişti cinsiyeti
mutlaka sor kuzumm çatlıyıvercem valla :KK9::KK9:

a.s kuzumm hoşgeldin gittinmi dr a naptın bakemmm
bu arada sayfa 1100 ü oku kuuzm :KK9:

yok anam gidemedim pazartesi ye kaldık.hoşbuldukk minişim.

iyiym cnm ya ne olsun hafta içi çok yoruldum bugün biraz dinlendim ama ev işleride bana bakıyor mutafağı topladım makinaya çamaşır attım birde yerleri süpürürsem yeter ya yapamıcam dahada.dünkü menüm ekşili köfte pilavdı bugün ne yapsam diye düşünüyorum ya daha alışverişe gitmek lazım :KK43: bugün dr gitcektim randevuusuda dolu gidemedim pazartesi gel dedi bakalım oğlumu görmek kısmet olmadı eskiden daha çok merak ediyordum şimdi hareketlerini rahat hissettiğim için çok üzülmedim yoksa üzülüyordum randevuları kaçırdığım için.:31

sen ne yaptın tatlım bulantılar nasıl

ya niye bukadar sıcak var ya azcık sibirya soğu gelse ne güzel olur:21::21:

iyi yapmışşın kuuzum dinlenmekle işleir boşver bak ben dün yaptım aldım boyuun ölçüsünü dilen bover demek pazartesi gidiceksin bak rssim isteriz ona göre görelim fatihimi neyapıyo diye annesi bende dün çıardım yine 2 gün rahattımda bugünde var biraz vallaha sora nanılmaz sıcak br gelse soğuklar off offf:KK31:

tmm o zmaan sorarım perşembe günü 12+3 olucak işte bakalım bellimidir zor gibi ama inş hayılrısı ile belli olur:26:

amiiiiiin kuzucumm hadi hayırlısı bakalım :KK16::KK16: erkekse belli ediyo ama kızsa söylemiyo drlar
ay heyecan baptım bakalım gelinimmi olceek yoksam çağatayla fatihe arkadaşmı olcek :nazar:
sana kim geliyo yarına kuzumm misafirin kim acep

canım geçen yılda gelmişlerdi biri cacık hastası çok sever eşide mutlaka makarna salatası yemek ister geçen sene çok sevdiğini söylemişti.bu yüzden dedim yoksa ben sadece cacık severim

hee ozaman yap kuzumm yesinler mis gibi
ben hepsiciğini severim :KK9: arta kalan olursa yarın senle kocişin dışarı çıkarsınız elf ben moon ve diğer kızlarla birlikte senin eve gelir yerük kalanları
siz gelmeden de çıkarız :KK9::KK9:

kızlar ben kaçanzi eşimle film izliycez size iyi sohbetler bu arada fırındaki patasei bilenler varsa size zahmet yyazıverin ben alırım artıkın öpüyorum hepinizi Allaha emanet olunnnn:KK54::KK54::KK54::KK54:

anladım canım benim olsun yinede tşk ediyorum dünürüm:KK19:

ye kuzum bak ceviz yee günde bir avuç yee çok faydası varmış birde pekmez sabah akşam sütüne kat iç birde dediğim gibi bal iyi geliyo birde o ıhlamur çayı gerçkten öksürüğü yumuşaytıyo vallaha bak dene istersen:KK48:

ıhlamurr nane yaptım şimdi canımm içiyorummm 1 saat sonrada sut yapıp ıcerımm denedım bıle canımm:KK19::KK19::KK19:

amiiiiiin kuzucumm hadi hayırlısı bakalım :KK16::KK16: erkekse belli ediyo ama kızsa söylemiyo drlar
ay heyecan baptım bakalım gelinimmi olceek yoksam çağatayla fatihe arkadaşmı olcek :nazar:

ben hepsiciğini severim :KK9: arta kalan olursa yarın senle kocişin dışarı çıkarsınız elf ben moon ve diğer kızlarla birlikte senin eve gelir yerük kalanları

evet bakalım biri kesin olucakda yeterki hayırlısı olsun kuzum benimde eşimin karakoldan arkadaşı ve eşi gelicek yarına balısı:KK48:

günaydın kuzularımm nasılsınız :KK3:
dün dr a gittik veee sezeryan tarihimizi belirlediiiik
6 ağustos p.tesi çağatayıma kavuşucam inşallahh :KK16::KK16:
o gün tam olarak 39+0 olucam dr da nekadr beklersek kardır dedi
oyuzden 3 ağustos için bişey demedim dr un dediği tarihi kabullendim :KK9:
çağatayım 3200 olmus suyumuz kalbımız felen iyi çok şükür
seze eşimde girmek istiyodu dr a dedi girebilirmiyim diye
o da hiiç tavsiye etmem genelde girenler bayılıp çıkıyo dedi gülerek :KK9:
kanlı felen görceksin gerek yok bence tabi yinede sizin kararınız dedi
öyle diyince eşimde vazgeçti :KK9: dr sabah 8 de yatışın olur 8,30 da gireriz ameliyata
9 da da çıkarız dedi inşallah dediği gibi hızlı ve sorunsuz olur :KK16::KK16::KK16:
dün son olarak ameliyat için tahlil yapıldı kan ve idrar tahlili
son olarakda çarşamba günü gidicem nst ye sokucak duruma bakıcakmış
p.teside çağatayıma kavuşma günü olcak Allahın izniyle :KK16::KK16:
annemde yarın gelicek yarına bilet aldım ona gelsinde evi bi paklayıversin :KK55::KK9::KK9:

eneeee bişi kalmamış ya yavrum rabbim sağ salim almanı nasip etsin bebişiniiiii,maşallah topaç gibi olmuşuz artık :) eşinde girsin ne olmuş seze:)töbe töbe kız destek olcağına köstek olur drlar senle mi uğraşcak kocanlamı benimkini kan tutuyor gir diyom yok diye girmem ben bayılırım diyor:)

aşk olsun bacım arda kalanlar değil keşke gelebilseydiniz bende eşim misafir severiz kim gelse onları gazi köşküne yada dağkapı ciğercisine götürürük.ben ciğerden nefret ederim.düşük yapmadan ilk aşerdiğim şey ciğerdi ama masama ciğer geldiğinde kusmuştum eşim anlamıştı hamile olduğumu sonradan hemen bir test yaptık ve hamileydim ama kısmet değilmiş işte.

amiiiiiiiin kuzum benimmmm :KK16::KK16: bu arada dr demişti bana kız bebekler daha düşük kiloda doğarmış erkek bebeklere göre
bence kilosu gayet güzel kuzunun :nazar:

kuzum burda 3 dene yogurtlu var biri cacık biri havuç yogurtlu diğeride makarna
bunlar sankim 3 ü bi arada bayabilir gibi geldi ama diğerleri süper fikir kuzum :KK56:

rahatladımmm vallaaaa gercı doktorda iyi dedııı ama işte kendıme soz gecıremıyorumm:KK19:

hoşgeldınnnn tatlımmmmmm :KK19::KK19:
hoşbulduk cnm nezaman geliyor prenses nasıl gittinmi yakında dr. ne diyor. seninde son demlerin
canım hoşgeldin nasılsın bakalım ne var ne yok bugün evdesin sanırım iş yok..
allah şükür iyiyim tatlım bugün evdeyiz ama alışverişe çıkıcaz biraz daha serinlik çöksünde .seninde misafirlerin varmış tatlım makarna salatası yapıcaksan ,havuçlu yoğurt yapma , yeşillikli bir salata yap derim ben:))))))))))))))))))))) ama menü güzel afiyet şeker olsun.
iyi yapmışşın kuuzum dinlenmekle işleir boşver bak ben dün yaptım aldım boyuun ölçüsünü dilen bover demek pazartesi gidiceksin bak rssim isteriz ona göre görelim fatihimi neyapıyo diye annesi bende dün çıardım yine 2 gün rahattımda bugünde var biraz vallaha sora nanılmaz sıcak br gelse soğuklar off offf:KK31:

inşallah güzel bir poz verirse koyarız tatlım hep pipişi görüyozyüzünü tam göstermiyor :KK19::KK19:

yok anam gidemedim pazartesi ye kaldık.hoşbuldukk minişim.

sıkılıp daralmıssın balımm belli yazmalarından sıkma kendını kuzumm çok bunaldıysan bırak işleri otur şöyle soğuk bişeyler iç
rahatla kuzucum illa hepsini birden yapcak değilsin ya balım bırak süpürgede yarına kalsın kuzum benım
havalar zaten felaket bunaltıcı insan nefes alamıyo valla
boynum bide göğüs altlarım pişik olmus pudralayıp duruyorum
ayaklarımda şiş zor basıyorum valla iki gündür şişlik başladı
neyseki az kaldı sabretcez artık kuzum :KK16:

kızlar ben kaçanzi eşimle film izliycez size iyi sohbetler bu arada fırındaki patasei bilenler varsa size zahmet yyazıverin ben alırım artıkın öpüyorum hepinizi Allaha emanet olunnnn:KK54::KK54::KK54::KK54:

evet bakalım biri kesin olucakda yeterki hayırlısı olsun kuzum benimde eşimin karakoldan arkadaşı ve eşi gelicek yarına balısı:KK48:

tmm kuzum benım hadi size iyi seyirler öpüyorum kocaman cnm kuzummm :KK53::KK53::KK53:

evet gercekten cok guzelll bızde dunn ordaydıkkkk

aa evet sende diyarbakırdaydın değilmi sevdacım evet ya çok güzel bir yer buraya gelin geldiğimden beri hemen hemen her hafta da 1 gün mutlaka yemeğe oraya gideriz çok güzel nezih bir yer.sen nerde oturoyorsun sevdam ben gökkuşağındayım.

asembim benimde ayakta şişlik var sürekli oturup çalıştığım için oluyor sanırsam kan dolaşımı yavaşlıyor.az kaldı kuzum dayancaz artık bende eskisi gibi değilim yoruluyorum birde oğlum sağolsun poposu hep yukarda:)sandalyede nerdeyse yatarak oturucam öyleyiz yani:KK1::KK1:

arkadaşlarım hepinizi çok öpüyorum kaçmam lazım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk işim var daha yemekler yapılacak banyo yapıcam hazırlanıcam oooooooooooooooo birsürü işim var..

X