Kaldığımız Yerden Her Telden..

iveeeeet annemde geliyo yaşasıııııın :KK9::KK9:
valla gelmesi şart anamın hem temizlik için hem dogumda bana yardımcı olması için
şöyle bi camları felen siler evi adama sokar ben hernekadr yapsamda bişeycikler
iyi olmuyo çünkü artık eğilemiyorum uzanamıyorum felen yarım yamalak oluyo
e kocişde yardım ediyo ama erkek işte nekaa yaparsa yapsın istediğim gibi olmuyo kuzumm :KK53::KK55:
bebiş ve benım çantam hazır kapıya yakın bi şekilde duruyolar nemel lazım keltoş kazım diye :KK9:
dr da dedi zaten hani 6 ağustos diyorum ama genelde bugune kadr verdiğim tarıhlere uyan bebek olmadı dedi
yanı erken gelebilir gibisinden :18:

annenin olması çok büyük bir yardım canım elin ayağın olucak sen u halde yapamazsın zaten yapmaman azım geldiğinde ne kadar durablir en fazla en azından sezeryan olucaksın ayağa kalkana kadar rahat olur birde tecrübe yani neticede olması çok yi olur meleğim:KK19:

annenin olması çok büyük bir yardım canım elin ayağın olucak sen u halde yapamazsın zaten yapmaman azım geldiğinde ne kadar durablir en fazla en azından sezeryan olucaksın ayağa kalkana kadar rahat olur birde tecrübe yani neticede olması çok yi olur meleğim:KK19:

ben 40 ımız çıkana kaa burdasın dedim ama okadr dururmu bilmiyorum kuzumm
belkim ara ara ist a gider gelir gene ama ben ıyıleşmeden bırakmaz benı
aynen öyle kuzumm elim ayagım olcak ilk bebiş ne nasıl yapılır ondan öğrencem
dediğin gibi sez olucagım için mutlaka birine ihtiyacım olcak o da annem olcak gari
iyikide kaynanamlarla görüşmüyoruz çok mutluyum valla :KK9::KK9:

ben 40 ımız çıkana kaa burdasın dedim ama okadr dururmu bilmiyorum kuzumm
belkim ara ara ist a gider gelir gene ama ben ıyıleşmeden bırakmaz benı
aynen öyle kuzumm elim ayagım olcak ilk bebiş ne nasıl yapılır ondan öğrencem
dediğin gibi sez olucagım için mutlaka birine ihtiyacım olcak o da annem olcak gari
iyikide kaynanamlarla görüşmüyoruz çok mutluyum valla :KK9::KK9:

ooo kırkı çıkana kadar dursa gerisi çok kolay olur canım inş kalabillir şmdi gelnde hamile yaa o nasılmış peki mide bulantıları varmı acep annenden önce sen sonrada gelin engin tecrübeleirni alıcaksınız kıymetini bilin (ayrıca çktırma bencde görüşmüyo omanız BÜYÜK ŞANSS BENDE İSTERDİM İNAN Kİ ):KK53::KK53::KK53:

slm güzellikler nasılsınız valla ben bugün oruçu yuttum yani tutamadım daha suan itibari ile 2,5 lt su içmiş bulunmaktayım.akşama ağır toplar gelecekler neler yapsam acaba hiç bilmiyorum ki.bu yüzden oruç tutmadım.şimdi önerilerinizi bekliyorum.baya fazla çeşit olması lazım.dediğim gibi biraz ağır toplar

ooo kırkı çıkana kadar dursa gerisi çok kolay olur canım inş kalabillir şmdi gelnde hamile yaa o nasılmış peki mide bulantıları varmı acep annenden önce sen sonrada gelin engin tecrübeleirni alıcaksınız kıymetini bilin (ayrıca çktırma bencde görüşmüyo omanız BÜYÜK ŞANSS BENDE İSTERDİM İNAN Kİ ):KK53::KK53::KK53:

inşallah kuzucum valla pek bi memnun olurum kalırsa :KK9::KK16:
daha dun konustum midesi felaketmiş senın gibi yanı çıkarıyomus bulantısı çokmuş halsizmiş
ay sonu ikili teste gitcek bakalım inşallah onunda cinsiyet hemencik belli olur :KK16:
aynen üle valla kuzumm önce ben sonra gelin ikimizde annemden faydalancaz :KK9:
hehe valla öyle kuzum bakıyorum diğer topiklere felende millet dert yanıyo kaynanam gelcek napcam felen dıye
oyuzden ıyıkıde görüşmüyoruz diye geçirdim içimden :KK9:

slm güzellikler nasılsınız valla ben bugün oruçu yuttum yani tutamadım daha suan itibari ile 2,5 lt su içmiş bulunmaktayım.akşama ağır toplar gelecekler neler yapsam acaba hiç bilmiyorum ki.bu yüzden oruç tutmadım.şimdi önerilerinizi bekliyorum.baya fazla çeşit olması lazım.dediğim gibi biraz ağır toplar

hoşgeldin fındığım nasılsın canın sağolsun kuzum yalnız ağır toplar derken kimi dedin anlamadım ben :26::26::44:

slm canım arkadaşlarımmm nasılsınızzzz bakemmmm goruşmeyelııı :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:bız kızımla şimdilikk iyizzzz dun doktora gıttıkkk herşeyyy yolundaydı nst iyi cıktı bu sefer ama bebeşim kilo almamışşş ona cokkk uzuldummm yaaa 2850 gr olmuşşş ama gecen hafta nst iyi cıkmadı dıye baya stres yaptımm buda bebişime yansıdı bıde hasta oldumm bu yaz gunu cok kotu gogus agrısı oksuruk oldu bende onerecegınızzz bı ilac yokmu kızlarrr:KK17::KK17:

hoşgeldin fındığım nasılsın canın sağolsun kuzum yalnız ağır toplar derken kimi dedin anlamadım ben :26::26::44:

canım eşimin iş yaptığı sponsor firmanın sahipleri 2 mimar birde mühendis eşleriyle birliikte neyseki sadece bir tane 2 yaşında çocuk var.şöyle çeşit çeşit bol mezeli bir sofra.yarında eşim beni yemeğe götürüyor.bugün gidecekltik ama olmadı.misafir var çünkü

inşallah kuzucum valla pek bi memnun olurum kalırsa :KK9::KK16:
daha dun konustum midesi felaketmiş senın gibi yanı çıkarıyomus bulantısı çokmuş halsizmiş
ay sonu ikili teste gitcek bakalım inşallah onunda cinsiyet hemencik belli olur :KK16:
aynen üle valla kuzumm önce ben sonra gelin ikimizde annemden faydalancaz :KK9:
hehe valla öyle kuzum bakıyorum diğer topiklere felende millet dert yanıyo kaynanam gelcek napcam felen dıye
oyuzden ıyıkıde görüşmüyoruz diye geçirdim içimden :KK9:

kalır kalır merak etme bırakmaz snei kuzum demek onunda çokmuş Allah kolaylık versin vallaha çok zor birşey odamı ikiliye gidicek bende bu perşembe gidicem nasipse Allahım hayırlı sonuçlar nasip etsin inş demek herkes şikaye:KK1::KK1:çi Allah bu kaynanaları ne yapsın yaaa tipler anacım tip:KK1:

kimsecikler bişi yazmamış ahanda küstüm sizlere hıh

a.s kuzuumm kusuruma bakma pcnin ekran dondu yenıden başlatmak zorunda kaldım oyuzdende geciktim cnmcım :KK48:
hımm misal karnıyarık pilav öncen bi süzme kırmızı mercimek çorbası olabılır
ortaya havuç kavurma yogurtlu olabılır salata zaten fiks birde hoşaf yapabılırsın cnm
birde meze gibi ortaya zeytinyağlı barbunya pilaki yapabılırsın limonlu soguk servis olaraktan
aklıma bunlar geldi kuzum :KK56:

slm canım arkadaşlarımmm nasılsınızzzz bakemmmm goruşmeyelııı :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:bız kızımla şimdilikk iyizzzz dun doktora gıttıkkk herşeyyy yolundaydı nst iyi cıktı bu sefer ama bebeşim kilo almamışşş ona cokkk uzuldummm yaaa 2850 gr olmuşşş ama gecen hafta nst iyi cıkmadı dıye baya stres yaptımm buda bebişime yansıdı bıde hasta oldumm bu yaz gunu cok kotu gogus agrısı oksuruk oldu bende onerecegınızzz bı ilac yokmu kızlarrr:KK17::KK17:

a.s kuzumm ben iyiyim çok şükür sezeryan tarihimizi aldık 6 ğustosa doguma gircem Allahın izniyle :KK16::KK16:
kuzum bu zamanda ilaç kullanılmıyo keşke dun dr una deseydin ama bitkisel olaraktan
ballı süt ya da pekmezi öneririm öksürüğe iyi gelir balım
birde bebişinin kilo alması için kesinlikle pekmez ye görüceksin farkı kuzum
benımde başta zayıf gibiydi pekmez yedim ve kilosu topladı kuzum :KK34:

kalır kalır merak etme bırakmaz snei kuzum demek onunda çokmuş Allah kolaylık versin vallaha çok zor birşey odamı ikiliye gidicek bende bu perşembe gidicem nasipse Allahım hayırlı sonuçlar nasip etsin inş demek herkes şikaye:KK1::KK1:çi Allah bu kaynanaları ne yapsın yaaa tipler anacım tip:KK1:

ekran dondu azevel kuzumm geciktim oyuzden emme şimcik burdayım tabi kociş uyanıp pc yi kapana kaa :KK9:
amiiiin kuzum onunda çok bulantısı onada dedim 12. haftada kesildi benım diye sıkma canını gecicek felen diye
sesi baya halsiz geliyodu ikinizinde aynı zamanlarda belli olcak çoğu şey kuuzmm onun son adet tarihi 7 mayıs olması lazım
yanı hemen hemen aynısınız balım :KK19:
aynen üle kuzumm ağustos annelerine bakıyorum giriyorum arasıra hep millet şikayetçi
yok kaynanam gelcek napcam off poff lohusa lohusa onlamı ugraşcam annemlede dalaşırlar falan filan
millet kaynana stresine girmiş valla :KK9:

canım eşimin iş yaptığı sponsor firmanın sahipleri 2 mimar birde mühendis eşleriyle birliikte neyseki sadece bir tane 2 yaşında çocuk var.şöyle çeşit çeşit bol mezeli bir sofra.yarında eşim beni yemeğe götürüyor.bugün gidecekltik ama olmadı.misafir var çünkü

o zaman sana şöyle bir cevap vereyim kelin merhemi olsa kndi başına sürermiş benimde yarına misafirim var kara kara düünüyorum abnada bir yardım o zaman acilinden:KK9::KK9:

a.s kuzuumm kusuruma bakma pcnin ekran dondu yenıden başlatmak zorunda kaldım oyuzdende geciktim cnmcım :KK48:
hımm misal karnıyarık pilav öncen bi süzme kırmızı mercimek çorbası olabılır
ortaya havuç kavurma yogurtlu olabılır salata zaten fiks birde hoşaf yapabılırsın cnm
birde meze gibi ortaya zeytinyağlı barbunya pilaki yapabılırsın limonlu soguk servis olaraktan
aklıma bunlar geldi kuzum :KK56:

a.s kuzumm ben iyiyim çok şükür sezeryan tarihimizi aldık 6 ğustosa doguma gircem Allahın izniyle :KK16::KK16:
kuzum bu zamanda ilaç kullanılmıyo keşke dun dr una deseydin ama bitkisel olaraktan
ballı süt ya da pekmezi öneririm öksürüğe iyi gelir balım
birde bebişinin kilo alması için kesinlikle pekmez ye görüceksin farkı kuzum
benımde başta zayıf gibiydi pekmez yedim ve kilosu topladı kuzum :KK34:

ayyyyy cokkk heycanlı canımmm yaaaa tarıhınızzz belllı hayırlısıyla bebısını kucagına alırsınn inşallahhhh canımmm benımmm:emir_bebek: bızımmm normal olacagı ıcınn bellı degılll heran hersey olabılırrr:KK1::KK1:sormaktan korktummm canımmm gene sorunn cıkar dıyeee hemen işim bıtsınn eve gelmek istıyordummm gecen hafta benı cok kotu etkıledı ondan soramadımm zatennn gecen haftadan sonra onu bıle ıcemıyordum stresdenn başladımm gene gece bı bardak içiyorummm o dereceye geldımm artıkkk ınşallahhh iyi gelır bebışımeee:18:

a.slm kuzucum hoşgldin çok şükür sıkıntı olamamsına sevindim kilo işine takma bence o 3 bulur rhatlıkla j-kolay değil az sıkıntı çekmedin sewdam ama şu öksürük işi kötü bak normal olmazsa doğum mesela sezeryanada almıylar dikişler için benim babamın eşindee oldu son günlerde öksürük kök ıhlamur kaynatıp bol bol içti ve işede yaradı ama başka birşey ne oalbilir bal birebir diyolar her sabah bir kaç kaşık yee mesela gülüm:KK48:

hahahah
bende bugün orucu yedim yaaa
valla aynı gidiyoruz))
dün az daha bayılcaktım bende iftar hazırlarken bide çok başım dönüyooo
ilaçlar yapıyo heralde
bide fena kasıklarım agrıyooo heralde yumurtlama dönemimdeyim takip etmediğim için sadece tahmin yürütebiliyorum:)))

Sende iyi yapmışsın akşam bide misafir agırlıcaksın kanlı canlı olman lazım:KK23:

yarında belki kocişle evde tutmayabiliriz
evi poh götürüyo temizlik yapmam lazım elim süremiyorum oructan sıcaktan:26:

ayyyyy cokkk heycanlı canımmm yaaaa tarıhınızzz belllı hayırlısıyla bebısını kucagına alırsınn inşallahhhh canımmm benımmm:emir_bebek: bızımmm normal olacagı ıcınn bellı degılll heran hersey olabılırrr:KK1::KK1:sormaktan korktummm canımmm gene sorunn cıkar dıyeee hemen işim bıtsınn eve gelmek istıyordummm gecen hafta benı cok kotu etkıledı ondan soramadımm zatennn gecen haftadan sonra onu bıle ıcemıyordum stresdenn başladımm gene gece bı bardak içiyorummm o dereceye geldımm artıkkk ınşallahhh iyi gelır bebışımeee:18:

amiiiiiiin cnmm kuzum benımmm :KK16::KK16::KK16: valla normal dogum apayrı bi heyecan vakti belli olmadıgı ıcın çok farklı olur eminim insanın duyguları :18::18:
kuzum pekmezi bana dr demişti epey bi önce az biraz zayıf demişti çağatay için bana pekmezi önermişti
bende tahın pekmez şeklinde her kahvaltıda yedim sende ye faydası olur kuuzm hemde öksürüğünede iyi gelir balımcım :KK16:
stres sıkıntı yapma gari kuzumm bebişin iyi çok şükür Rabbim sağsağlim kucagına almayı nasip etcek inşallahh :KK16::KK16::KK16:

ekran dondu azevel kuzumm geciktim oyuzden emme şimcik burdayım tabi kociş uyanıp pc yi kapana kaa :KK9:
amiiiin kuzum onunda çok bulantısı onada dedim 12. haftada kesildi benım diye sıkma canını gecicek felen diye
sesi baya halsiz geliyodu ikinizinde aynı zamanlarda belli olcak çoğu şey kuuzmm onun son adet tarihi 7 mayıs olması lazım
yanı hemen hemen aynısınız balım :KK19:
aynen üle kuzumm ağustos annelerine bakıyorum giriyorum arasıra hep millet şikayetçi
yok kaynanam gelcek napcam off poff lohusa lohusa onlamı ugraşcam annemlede dalaşırlar falan filan
millet kaynana stresine girmiş valla :KK9:

bendede oluyo kuzum özellikle net çok gidiyo malesef ama geliyo Allahtan benimki uyandı şikayetiiz yaptık marketi denetlemeye gelicekler işte benimde 7 mayıs dedi doktor son adet tarihime aynıyız yani hayırlısı Allahtan bitnem:KK16:

kızlar zart diye araya giriyorum ama :nazar:

bugün iş yerindeki arkadaşlarla lazer epilasyone gitmeye karar verdik
gittik fiyat falan aldık cok iyi yaaa
ramazan bitişi hemen başlıcam ..:21:

ay çok sevindirik oldum :)):KK76::KK76::KK76::KK62:

hemen size fiyatta veriyim
koltuk altı 5 seans 160 tl :KK9:

komple 1000 tl fiyat cok iyi ama bende suanda peşin o kadar para olmadıgı için komple gidemiyorum aslında cok istiyorum:KK31:

X