Kaldığımız Yerden Her Telden..

ee nerdesiniz kızlar gelsenize:26:

burdayım bacııım benımm emme şimdi çıkıyorum kocişe vercem pc yi
gene gelmeye çalışırım canlarım herbirinizi öpüyorum kocaman cnm arkadaşlarım benımmmm
kendınıze iyi bakın ballarım

tmm kuzum hadi görüşrüz sende dikkat et kendine gülüm benim öpüyorum kocaman kocaman

evet cnm hemencik kıskanırız biz ayrım olmaz demibizede yaptı ama o yüzden öptüm onu:))))))))))))))))

KIZLAR kusura bakmayın arada geliyom işim çokzatenben olmasam ne yapcaklar bilimyorum ya koca göbeğimle hala çalışıyorum inanın şimdi koltuğa oturdum nerdeyse yatar pozisyonda çalışıyorum yani oğlum kaburgamda duruyor sanki ama tüm işler bana bakıyor heralde doğumada burdan giderim

sorun eğil canım benim çalışıyosun kolay değil o halde dinlenme fırsatın varsa yatma falan fırsat buldukça yat uzan dinlen gelme bitanem dinlenmeye ihtiyacın var kuzum benimmmm

moonum gülüm bende çıkıyoum otur otur belim batamaya başladı kusuruma bakma kzuum azıcık uzanayım bende gelmeye çalışırım yine kendine dikkat et emi bidedem görüşrüz

sorun eğil canım benim çalışıyosun kolay değil o halde dinlenme fırsatın varsa yatma falan fırsat buldukça yat uzan dinlen gelme bitanem dinlenmeye ihtiyacın var kuzum benimmmm

bebişim dinlemeye fırsat yok ayaklarım şişiyor dinlenemediğim için ara ara uzatıyorum işte ne yaparsın mecburen .

moonum gülüm bende çıkıyoum otur otur belim batamaya başladı kusuruma bakma kzuum azıcık uzanayım bende gelmeye çalışırım yine kendine dikkat et emi bidedem görüşrüz

tamam bebem bende çıkcam sonra görüşürüz hadi öptüm

fındıkımm hoşgeldin kuzum nasılsın bugun
gelecekse cnm kulagın agrıyomus gittinmi dr a nasılsın şimdi
selam Asemb cimmm
ögle arasıda gectim arka tarafta yatttım 1 yarım saat iyi geldi gözüm açıldı..
sonra gittim ilaçlarımı aldım.
3 tane ilac vermiş.
damla, antibiyptik ve iltihap kurutucu olarak .
Artık iftar ve sahur yemeklerime bide onlar eklendi....

Kulagımda agrı yok çok şükür ama böyle bi ugultu bi agırlık var...
ay bide bu çıktı başıma...

Kızlar kusura bakmayın cok katılamıyorum muhabbetlere iş yeri biraz yogun...
Allah Razı olsun canım .

dün yegenim teyzee cok yiyosun hadi kalk artık göbeğin şişcek kocaman olcak diyoo
ahh dedim nerde o günleeerrr
geçen sende hamile kalmadan 1 ay önce filandı
yine aynı yegenim teyze senin niye cocugun yok demişti cok üzülmüştüm 1 ay sonra hamileydimm...

Kızlarr yüksekokul sekreteri uğradı izinde ama daha tatile gitmemiş bir iş için gelmiş o ar başka birşey çıktı kaldı hocayla içerideler yazamadım gidince yazdıklarınıza bakarım..

ye gülüm yee. Balığı ben çok seviorum annemle haftada iki gün yerdik buraya geldim eşim pek sevmiyor ailesi pek yemedği için bende az yapıyorum ama bayılrıım tabii hamiş olunca eşim katlanacak ona da yediricem kendimde yicem inşallah tiksinmem en sevdiğim şeyden çok yararlı çünkü hapları kendisinin yerini tutmaz ki.

valla öyle ben tek başıma yarım karpuz yedim bu hafta eşimde yiyor ben karpuzu ayrı meyve olarak değil yemeğin yanında salata gibi yerim. Kızartmanın falan yanında sper olur bir de karnıyarıkla severim. Bak bu akşam yapcam valla yarına kalcak şimdiden hayalini kuruyorum..

oyy oyyy kuzumm ellerine sağlık süper olmuş kızz..

ee nerdesiniz kızlar gelsenize:26:

Ya sorma yüksekokul sekreteri geldi müdrlükteymiş haberim yoktu müdürlüğe tel bağlayacaktım o vekalet ediyor bizim sekretere ordaymış meğer. Geldi iş çıktı onu halletti durdu falan gitti giremedim haftaya gidecekmite tatile bir bu hafta burdayken az uğruyor.

Canım ya yorma kendini hem eleman almadınız mı siz göster yapın kız sen de başında dur insan kendi işinde daha çok yoruluyor demek. Valla orada doğurursun artık sen kesersin göbek bağını sonra ay şu vergileri falan da halledeyim de öyle gideyim hastaneye dersinn..

Kızlar çok bunaldımm. Yüksekokul sekreteri de hocayla görüşürken kapıyı kapadı iyice yandı odam gitti ya şimdi az klimalı odasında oturayım nefes alayım yaa baş ağrım tutuyor yavaştan bu akşam bişi olmaması lazım bana anlarsınız yaaa

bu gidişle öyle olcak tatlım

geçmiş olsun ihmal etme cnm önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…