Kaldığımız Yerden Her Telden..

ay biz annemle kahvaltıda çok yapardık biberli yumurta iştah açıyor bir de az acılı olacak biber aman aman eşim sevmiyor ama ben kendime yapıyrum arada. Hele şimdi biberler güzelken hergün yesem bıkmıyorum menemen biberli yumurta..

iyi yapıyosun kuzum kendın yap ye mis gibi
gerçi karşısındakide yiyince daha bi iştahlı gidiyo yemek
ama eşin yemiyo diyede sende mahrum kalcak değilsin bu lezzetden :KK56:
bu akşam sahurda biberliden yapayım bari yumurtayı :KK56:
normalde hayatta ağzıma sürmem yumurta hamişlikde yedim yiyorum
misal balıkda çok severim ama hamişlikde yiyemedim :KK53:

hehe aynen üle valla kuzumm yoksam benden ona kalmıyo yumurta felen
napıyım çok güzel olmuştu okaa güzel yapmasaymış :KK9::KK9:
önemli değil balım benım beklerim ben seni herdaim cnm kuzum :KK48:
benımde kociş uyandı şimci pc yi alana kaa burdayım kuzum :KK34:
hee erkek milleti değilmi hıh :KK19::KK19:

amiiiiiiin cnm benım :KK16: aynen öyle kuzum elbet çıkcak bi şekilde oyuzden kasmamaya çalışıyorum
iyi düşünüp iyi olmasını istiyorum :KK16::KK16:
dr dan gelir gelmez yazarım buraya balım bakalım ne diycek dr efendi :18:
heh işte benım yumurta yemeye başlamam o yeşil biberli yumurtayla oldu :KK9:
kuru soğan ve yeşil biber karabiberli böyle ımm enfes ona dadandım ilk baş
şimdide kaşarlısına dadandım :KK56:

yee gülüm yee yarasın afyet bal şeker olsun gülüme sen yeterk yee kocişin aç kalmayada razı olur balısı tmm alırsa kocişin pc artık geldiğinde görüşrüz bitanem:KK48:

valla işyerinde birşey yapamıyorum eve gidince duşa giricem açılmak için belim de ayrılsa ağrıdan kafam da kopsa bugünleri değerlendiricem zaten iki günde bir yapıyoruz dün fenaydım bugün kaçmasın barii.. Yemekte yedim de az yedim ağır yemek yiyemiyorum hiç.

hehe tmm kuzum değerlendir bu günleri :KK16:
ya dün mantı yapmıstım ya ezogelinin yanına
o da kociş seviyo dıye yapayım dedim
ay yok anam resmen patladık bi kase çorba içtik peşine mantı
kociş yedi tabagıda ben yiyemedim salata felen kaldı ortada
dedim kocişede yarına sadece ezo içeriz bide salata yogurt yallah
resmen patlıyo insan bide kalıyo yemekler yazık gunah dedim
yani dediğin gibi ağır yemek felen yenmiyo en güzeli kavun karpuz meyve bu zamanlarda :KK56:

yee gülüm yee yarasın afyet bal şeker olsun gülüme sen yeterk yee kocişin aç kalmayada razı olur balısı tmm alırsa kocişin pc artık geldiğinde görüşrüz bitanem:KK48:

sağol cnm balım beniiim :KK48: şimdilik gıkı çıkmıyo uykudan yeni kalktı ya açılamadı henuz :KK9::KK9:

$bz03746po7.gif $bz03749cx1.gif $bz03754ih2.gif $bz03744ts1.gif $bz03747bp3.gif $bz03753sh5.gif kırılma bana lütfennnnnnnnnnnnnnnn

fındıkımm hoşgeldin kuzum nasılsın bugun :KK3:
gelecekse cnm kulagın agrıyomus gittinmi dr a nasılsın şimdi :KK48:

valla bugün daha iyi gibiyim sanki çok sıkıntım yok gibi susuzluktan yana sürekli sudan çıkmış balık gibi dolaşıyorum evde.
ailemle bir haftalık tatil yapmak işstiyorum önerebşileceğiniz güzel havuzlu günlük kiralık evler varmı.istanbula yakın olsun.bayramda da eşimle başbaşa avşayı düşünüyoruz.

fındığım yazamayacakmısın şimdi gerçekten unuttum özürdiledim iyide bilerek mi ayırım yaptım neden küsüyosunki gönlümde vardsın duamdavarsın ne diyebilirim daha inan bilmiyorum bilerek yapmadım ki

ne güzel bişi böykle tşk ederim elifim kırılırmıyım hiç sana.

vallaha kırıldın diye üzüldüm yemin ederim moralim nasıl bozuldu fındığım yaa gerçektn özürdilerim ben bilinçli bir ayırımcuılık yapmadım yemin ederim geröçkten kusuruma bakma lütfen canımıniçi:KK17::KK17::KK17::KK17:

seviyorum seni hiç kırılırmıyım.ben şimdi çıkayım birazdan gelirim biraz suya girmem lazı,yine soldan soldan geliyor susuzluk.

valla bugün daha iyi gibiyim sanki çok sıkıntım yok gibi susuzluktan yana sürekli sudan çıkmış balık gibi dolaşıyorum evde.
ailemle bir haftalık tatil yapmak işstiyorum önerebşileceğiniz güzel havuzlu günlük kiralık evler varmı.istanbula yakın olsun.bayramda da eşimle başbaşa avşayı düşünüyoruz.

başlarda zor oluyo oruç kuzum bak ne güzel alışmaya başladın
Allah kabul etsin cnm :KK16: valla ben istdayken büyük adaya giderdik tabi orda yaşadıgımız için günübirlik olurdu
ama büyükadada öyle evler var bide pansiyonlar var hem ada çok güzel hemde koylar var teknelerle gidiliyo
şile ağva var ama oralarda öyle kiralık ev olarak değilde pansiyon ve otel olarak yerler var kuzum :KK34:

hee iyi bakalım o zman açılana kadar bizimsin kuzucum:KK48:

hehe ivet kuzum sizinim gari :KK9:

oooooooooooo kıskandım:KK19::KK19::KK19::KK19:

bende kıskandım moonum elfim bizede yapsın demi :KK9:
napıyosun kuzumm ne var yok :KK48:

seviyorum seni hiç kırılırmıyım.ben şimdi çıkayım birazdan gelirim biraz suya girmem lazı,yine soldan soldan geliyor susuzluk.
bende seni seviyorum gülüm canım benim tmm çık dikkat et kendine görüürüz bitanem:KK19:
başlarda zor oluyo oruç kuzum bak ne güzel alışmaya başladın
Allah kabul etsin cnm :KK16: valla ben istdayken büyük adaya giderdik tabi orda yaşadıgımız için günübirlik olurdu
ama büyükadada öyle evler var bide pansiyonlar var hem ada çok güzel hemde koylar var teknelerle gidiliyo
şile ağva var ama oralarda öyle kiralık ev olarak değilde pansiyon ve otel olarak yerler var kuzum :KK34:

hehe ivet kuzum sizinim gari :KK9:

bende kıskandım moonum elfim bizede yapsın demi :KK9:
napıyosun kuzumm ne var yok :KK48:

kıskanmayın kzuularım sizede yaptım ayırırmıyım heçç aaaa:KK53:

X