Kaldığımız Yerden Her Telden..

napiyonuz tatlışlar iyi muhabbetlerrrrrrrrrrr bi bakayım dedim ne yapiyonuz diye.:KK52:

Melisaa kız o halin gözümün önüne geliyorda gülüyorum yaa bende evede bazen şekilden şekle giriyorum..

waaaaaaaaaw bu ne coşku maşallahhhh topiğimizing tatlı hatunlarınaa :nazar::nazar:
günaydın canlarııım kociş uyuyo bende dun sahura kadr beklemeyip uyuydugum için
uykumu alaraktan vakitlice kalktım tam bu satırları yazarken kociş uyanıp seslendi bana
yanına gittim iki öptüm hadi uyu diyip geldim geri uyanırsa pc yi alırda o bakımdan :KK9:

napiyonuz tatlışlar iyi muhabbetlerrrrrrrrrrr bi bakayım dedim ne yapiyonuz diye.:KK52:

sağolsın meleğim hoşgeldin sen naıslsın bak sana ne buldum bakalım beğenecekmisin ama sitesini kayıt ettimmi bilmiyorum kaç gündür koyucam resmini unutuyorum fgerçi sen aldınmı bilmiyorumda belki hoşuna gider diye düündüm kuzum $Artis-Hamile-ve-Lohusa-Pijamasi_3185_1.jpg $Artis-Hamile-ve-Lohusa-Pijamasi_3192_1.jpg

Yaa Eliff kızımm arife günü dayımlar gelmek istiyormuş bize son iftarı bende açsınlar istemişler dayım hiç gelemedi evlendiğimden beri işlerinden bende kızıyordum gönlünü yapalım demişler. Şimcik bende tatile gidicem tabi önce İstanbul'a gideceğim için onları da görücem sonra onlar bana gelecek ama ben bayram haftası evde olucam. Bakıyorum bakıyorum bir menü oluşturamadım ya böyle ara sıcağı, soğuğu, ana yemeğiyle bir menü fikri versene bana kuzum yaa ben sana filkirlerimi yazarım sende yaz ilk defa iftara gelecekler sofram süper olsun istiyorum..

Ahh İnşallah canım yaa İnşallah.. Ben klomen tedavisi görürken kullanayım diyorum artık 5 sene oldu ya yengem annem ne zaman bana gelseler ya da ben gitsem İstanbul'a yalınayak gördüler mi terlik giy çorap giy deyip duruyorlar önemliymiş işte bunlar.

:)) evet hep daha cocukken babaanneciğim rahmetli bagırırdı corap giyin evlenince anlarsınız diye ama kim takıyodu o zaman...:KK52:
ben hiç terliksiz gezemem gerci evde.

suanda bişii kullanmıyosun ya hayıt kullan işte.. bende sırf boş gecmesin diye içiyorum...:KK51:

Bak işte benim bu belim yine hafiften başladı ya çarpılıyorum ki klima arka oadada çalışıyore dire maruz kalmıyorum serinliği geliyıo az sadece, ya da vantilatör yani.. Ya daa gerçekten hamileyimm :KK52::KK53::KK53:
dımdımdımmm şok şok şok filas filaş filaş acaba dejavu hamile miiiiiiii
yoksa klimamı çarpıyoor
tüm soruların cevapları akşama idrar testinde mutlaka izleyiniz:)))

elisimmmmmmmmmmm gecmiş olsun gülüm gitdipp geldinmi doktora ne dedi . nasılsın minnosum ya hiç görmüyosun beni. bak pucca5 diye ismimi degiştiririm dikkatıni cekmek için.:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

leyn ben sana yazdım görmedin pisss git bak gecmişeeee
hıhhh:KK4:

ya şimdi aklımdan nickimi değştirmek gecmişti sevmedim ben bu gelecekseyi tühhh
neyse....

yaa 4 tane ilac vardii üfff
su kaçırmışım iltihap yapmış
zaten kulagımın zarı delik benim
bu yaşıma geldim cok dikkat ederim su kaçmaması için işte bu ara biraz fazla girdim suyun altına girdiğni anlamadım ama biraz fark ettim... :KK14:
ameliyata kadar gider yanii
bi an önce ilacları kullanmam lazım ve bi daha asla su kaçırmamam lazımm
taa bebeklikten kalan bi hastalık bu bana...

evet canım benimki 15 derecelik bir eğrilik benimkide ergenlikte çıktı annem öldükten sonra tüm ev bana kaldı böyle 15 yaşında halıları yıkar omuzlar götürüdm asmaya ıslak ıslak doktor dediki tek taraflı ağır kaldırmaktan kemik eğilmiş dedi sağ tarafımda dıştan bakınca birşey belli değilde ama eğilince yada duvara dönüpte sırtımı dayayınca belli oluyo hafiften doktor her 6 ayda bir kontrle gel dedi önemli olan artışın olammaı senin gelişimin durduğu için büyüme zamanın geçtiği için artmaz dedi artrsa önce korseliycez ki o korse çok rahatsız ediyomuş tbiri caizzse kazık yurmuş gibi olursun dedi melisam yok olmadı ameliyat olursun dedii çok zor birşey kuzenine çok büyük geçmiş olsun ço çok zorlu yollardan geçmiş ama çok şükürki atlatmış gülüm çok büyük geçmiş olsun Allahım kimseye vermesin ama benim tek şansım doğuştan olmaması onun çarsi yok kesin ameliyat o yüzden doğum yaptıktan sonra bebklerimize bakmamız lazım dikkat etmemiz lazım dedi doktor bana benim ameliyatlık durumum yok çok şükür ama çok ayakta kalsam birde çok kiloda ağır geliyo sırtıma bri nokta sürekli ağrıyo gülüm bakalı hamilelkte nasıl yapıcam Allahtan 10 kioya yakın verdimde o yükten kurtuldum :26:

evet gülüm hijyen açısından belki daha iyi ama ne bileyim hani derler yaasevemeidm süt oğlanı diye aynen öyle bakalım balım şimdi başındayım ağırlaştıkça yapamaz hale gelirsem mecbur alırım kabul ederim yapacak birşey yok :KK31:

evet canım kiloları verdigin iyi oldu simdi kac kiloyla hamile hkaldın benim hedefim 60 la kalmak.
seninki azmıs canım 15 egrilik bişi degil hiç belli olmaz. kuzenimki 30lardaydı korse azaltır dediler iki sene ya kızın bedeni kızarık ve mor içindeydi yüzmede iyi gelirdediler iki yılda yüzmeye giytti ama gerilemek yerine arttı ameliyatla sıfırlandı tabiki cok zor ameliyato ya 8 saat düşünsene 8 kere dogum yapmıs kadar vakit tüm kemik kırılıyo aralarımn bişiler konuluyo sonra tekrar monte ediliyo .

simdiye kadar tek ameliyatım burnun keligi kırdırmak oldu o cok kolaydı ama. baskada bi ameliyat geçirmedim ben. ama bacagıyda kocaman bi iz burnuma kadar dikş izi içindeyim ole iste.

waaaaaaaaaw bu ne coşku maşallahhhh topiğimizing tatlı hatunlarınaa :nazar::nazar:
uykumu alaraktan vakitlice kalktım tam bu satırları yazarken kociş uyanıp seslendi bana
yanına gittim iki öptüm hadi uyu diyip geldim geri uyanırsa pc yi alırda o bakımdan :KK9:

amanda aman kimler gelmiş dmadımla bir türlü sevemediğim dünürümmü gelmiş :KK37::KK37:oyy yirim seni kuzum hoşgeldin özlettin kendini denk gelemeidk gülüm benim nasıl oldun dişin geçtimi işe yaradımı tedavi şimdi nasılsın balımbenim:KK48::KK28:

uyusunda büyüsün ninni kocişine o zaman uyusun o yaa.. Hemen de alıyor pc yi ayrı bir laptop falan şart size kızım bizim öyle valla eşimin laptopu var benim masaüst pc var ohh rahatt... Valla maşallahımız var kuzum herkes burada ben gelebliyorum ya ondan :KK53:

Yaa Eliff kızımm arife günü dayımlar gelmek istiyormuş bize son iftarı bende açsınlar istemişler dayım hiç gelemedi evlendiğimden beri işlerinden bende kızıyordum gönlünü yapalım demişler. Şimcik bende tatile gidicem tabi önce İstanbul'a gideceğim için onları da görücem sonra onlar bana gelecek ama ben bayram haftası evde olucam. Bakıyorum bakıyorum bir menü oluşturamadım ya böyle ara sıcağı, soğuğu, ana yemeğiyle bir menü fikri versene bana kuzum yaa ben sana filkirlerimi yazarım sende yaz ilk defa iftara gelecekler sofram süper olsun istiyorum..

gülüm hıımm şimdi böyle sorunca gelemdi aklıma ama dur ben bir liste oluşturaym önce sen bir neler var aklında söyle bana da bende düşüneyim neler olabiir diye meleğim olurmu:KK19:

:)) evet hep daha cocukken babaanneciğim rahmetli bagırırdı corap giyin evlenince anlarsınız diye ama kim takıyodu o zaman...:KK52:

suanda bişii kullanmıyosun ya hayıt kullan işte.. bende sırf boş gecmesin diye içiyorum...:KK51:

yoksa klimamı çarpıyoor

neyse....

bu yaşıma geldim cok dikkat ederim su kaçmaması için işte bu ara biraz fazla girdim suyun altına girdiğni anlamadım ama biraz fark ettim... :KK14:

hoşgeldin canım..
iyi nolsun iştee
dejavu hamile galiba da onu konusuyoruz :KK1: dermişim tabiiii

He tabii koskoca bir tek çizgii hele regl yeni bitmişken o tek çizgi bilem çıkmaz bana :KK9:hayıtı dr sordum yok içme dedi tanıdık eczacımız var aile eczacısı dyebiliriz ona sordum biz de yok dedi istek lunca getirlir ama reçeteyle verilir bitkisel falan da değil dedi korktum almadım bende zaten ara kanamalar yeni bitti korkuyorum düzenimi bozmasından balım ancak klomen kullanırım ben. Geçmiş olsun balım bak dikkat madem araz varmış kulağında. Pamuk falan tıka öyle gir duşa. İç ilaçlarıın aman ihmal etmee..

amanda aman kimler gelmiş dmadımla bir türlü sevemediğim dünürümmü gelmiş :KK37::KK37:oyy yirim seni kuzum hoşgeldin özlettin kendini denk gelemeidk gülüm benim nasıl oldun dişin geçtimi işe yaradımı tedavi şimdi nasılsın balımbenim:KK48::KK28:

vışşşşş dimek sevmediğin dünürün he :KK9::KK9:
bende seni yirim cnm dünürüüüm :KK48: hoşbuldum kuzum valla bende özledim sizleri
çok şükür iyiyim balımm tedavi işe yaradı ve kurtuldum o berbat ağrıdan
artık rahatcana uyuyorum hayattan bişeyler anlıyorum
öbür türlü yaşayan ölü gibiydim çok şükür geçti balım
sen nasılsın bakemm gelinim nasıl :emir_bebek::nazar:

yoksa klimamı çarpıyoor

neyse....

gömedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. :KK17::KK17:
ne yapcan ismini de bakıyım oltaya getirme bizi zsakın bak kandırma heeeeeeeeeeee.:KK57::KK57::KK57: yanıyom elisim yanıyom belimede bi tarafımada baslıcam ya dayanamayıp sökecem simcik. yakıyı. banyo ve denizde silikon kullan canım babamında kulagı deliklerdennnnnnnnnnnnn:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: kualgı kesiklerden gibi oldu süperim len ben. bak dejavum egom yine tavanda.:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
len sende yakı yapıstır cabukl banane ya ben ssenin dedigini yaouıyorum dün hayıta basladım git cabuk yakı al yapıstır şimdi aynı acıyı cekelim küçük emrah gibi oldum len dünden beri aglamaklı kaslar birbirini hallediyo acınası haldeyim yuppi yok yok ben süperim yaaaaaaaaaaaaaaaaa. klimalı su an belim.:KK37::KK37::KK37:

X