- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #10.721
ay bırak Elif lütfen yaaa bir de şimdilik diyor ne diym kızım sana bne bırak kalanını kadın al o yapsın yaa..
öyle gisene kadar ki zamanı değerlendirelim bari dedim regl bitti az az uzayan akıntı gördüm ben akıntıyı görünce 1 hafta onra olur yumurtlama o zamana denk geliyor zaten regliye göre. Uucundna yakalrız belki ama olur ya erken olur yumurtlama erken başlıyoruz. Kısmet. Ben bamyayı ayıptır demesi güzel yaparım annemden öğrendim. Ben su soğan ve domatesi kavururm su koyarım kaynar tuzu ve limonunu katarım ve o kaynayan suya bamyaları atarım salyalanma falan olmaz hiç. Kaynanama yaptım geçen o sirkeli suya da koymayı okumuş sirkeli suda da beklettim onlara yaparken ekşi olur benimki ilave limona gerek kalmaz limonla pişince özdeleşiyorda hem. Kaynanam bayılmış aradı süper olmuş bu kadarını beklemezdim dedi bize de dün yaptım eim tavuklu yer öyle yaptım.
anladım canım o zama söyl hatasını anlasın şu lafına kırıldım de yafrim..
yap güzelim içersiniz soğuk soğuk güzel olur. Menün de güzel..
evet baya ileride olacaktı tabii tüm topiklerde olmuştur canım.. Genel herhalde ben birkaç yere daha yazdım oralarda da yoktu yazdıklarım. Girer tabi neden acaba sor bakalım kendineee
kızma gülüm bıraktım vallaha yapmıyorum daha olsun gülüm bir hafta var sen değerlendir ne olacağı belli mi olur bak salyalanmamasını sağlıyosa o şekilde yapayım bedne çok olmuyo ama azıcık oluyo gerçi ben seviyorum gülüm o halinide limonu bende içine sıkarım ama ayrıyetten tabağıma bolcadan koyarım limona bayılıyorumda günde soyup birazda tuz ekleyip yiyorum çatır çatırbe gülüm zararı olurmu sence:26:
kızma gülüm bıraktım vallaha yapmıyorum daha olsun gülüm bir hafta var sen değerlendir ne olacağı belli mi olur bak salyalanmamasını sağlıyosa o şekilde yapayım bedne çok olmuyo ama azıcık oluyo gerçi ben seviyorum gülüm o halinide limonu bende içine sıkarım ama ayrıyetten tabağıma bolcadan koyarım limona bayılıyorumda günde soyup birazda tuz ekleyip yiyorum çatır çatırbe gülüm zararı olurmu sence:26:
pardon dejavum görmüş malum o kadar suya giriyorum ki sanırım gözlerim sudan mayıştı.bu arada adın sedaymış dejavum bende fulden irem
neyse sağlık olsun artık gülüm bak daha fazlasını yapıyoruz bizde bu çene olduğu sürece sayfalara bişeycik olmazyap güzelim içersiniz soğuk soğuk güzel olur. Menün de güzel..
evet baya ileride olacaktı tabii tüm topiklerde olmuştur canım.. Genel herhalde ben birkaç yere daha yazdım oralarda da yoktu yazdıklarım. Girer tabi neden acaba sor bakalım kendineee
tamam madem yapmıssın gerisini kocana sildir canım ya bak bişi olmasın bebişine zaten zor oldu lütfen dikkate davet ediyorum seni bak
ben yazdım yaaa menün güzel cacıkta soğukça güzel olur dedim yaaa.. baksana üste sennn..
bittim kızlar yaaa çokyoruldum ama camlar bitmedi kasıklarım ağrımaya başladı bıraktım şimdilik vallaha yaaa
Yavrum iş bulmuş zaten bizden önce gitmş görüşmüş ama burayı beğendim diyor , birde konuşma tarzı ben zekiyim yaparım ederim , olunca ters etki yapıyor cnm hayırlısı olsunhım o zaman haketmiş kadın ya.teldede sölenecek seymi bu tamam görüşmedede söylenmez ama caresizlikten diye düşünmüstüm ama yok bacım bu böbürlenmeyi seven bi tipmiş
kuzum öyle fena olmuşki o gün sanki çamur yağmış dışarısı puslu görünüyodu dayanamdım sildimde bitiremedimki yatak odamla küçük oda lakdı ama bittim boydan yaa camlar çok zoradı
demek deli danlar gibi oyy kıyamam ben yavruma kuzum benim az kaldı bakk çoğu gitti sabret balım benim yemek menünde gayet güzelmiş kuzum bence yap hele cacık süper olur buz gibi afiyet olsun kuzumaaben geldim kızlar nasılsınız valla ben deli dana gibi banyo ve teras arasında gidip geliyorum.akşama ne yapsam diye düşündüm ama tavuksote pilav ve cacıkmı yapsam şöyle buz gibiii içinde minik buzların bulunduğu ohhhhhhhhh bugün cacık aşerdim oruçlu oruçlu hahahah
oyy kuzum kusuruma bakma vallaha seni göreden yazdım ben onu özürdilerim oruçlusun konuşmuyoum kapatıyorum yemek mevzusunuelifim öyle bir anlattın k,i limon ve tuzu çatır çatır yiyorsun demek ohhhhhhhhhhhhhhh yarasın arkadaşıma
yok zararı olmaz herhalde canım c vitamini kaynağı yani eşimde yer benim öyle benim ağzım kamaşır o yerken yaa.. Ama gebelikte bana ne olacağı hiç belli olmaz.
memnun oldum canımmm..
Yavrum iş bulmuş zaten bizden önce gitmş görüşmüş ama burayı beğendim diyor , birde konuşma tarzı ben zekiyim yaparım ederim , olunca ters etki yapıyor cnm hayırlısı olsun
pu sana kız olsun çamurda yağsa yapma yorma kendini ya başın dönse allah korusun birde tek başınasın acayip kıızdım.
canım benim hem suçlu hemde güçlü derler ya bende öyleyim sanırım.sadece yazıp laf söylüyorum sanırım :):):
kimse beni ve yazdıklarımı görmedimi ya.zaten çok susadım :):)
moonum canım benim sesin soluğun çıkmıyor bugün.hadi beni sorarsan suyun içinden çıkmıyorum valla çok susuyorum.asemb de yok sanırım uyuyor.
canım benim sen delimisin ya kafayımı yedin ne demek ya cam siliyorum birde 10.kattasın.vallahi 1,5 yıldır bu evdeyim 4 kat ama dublex olduğu için 8.kat elimi sürmüyorum camlara kadın çağır yapsın.hem kadınlar alışmışlar ya.
aferin cnm bişi olsa ne yapcaz biz, kocan, baban ,kendini ve bebişi düşün.tmm kuzum vallaha kızma bak bıraktım söz birdahada elimi sürmiycem affettinmi beni
aferin cnm bişi olsa ne yapcaz biz, kocan, baban ,kendini ve bebişi düşün.
ben cıkıyorum kıslar nbalkonda pturayım biraz piştim ya allahtan yemegim var dünden kalma ugrasmıcam bugün. öptüm hepinizi byeeeeeeeeeeeeeeeeee
demek deli danlar gibi oyy kıyamam ben yavruma kuzum benim az kaldı bakk çoğu gitti sabret balım benim yemek menünde gayet güzelmiş kuzum bence yap hele cacık süper olur buz gibi afiyet olsun kuzumaa
oyy kuzum kusuruma bakma vallaha seni göreden yazdım ben onu özürdilerim oruçlusun konuşmuyoum kapatıyorum yemek mevzusunu
hıımm anladım canım benim sağolsın tşk ediyorum sende iyi tecrübeli ane olucak haa daha doğmada şanslı snein gibi anneis olucak