- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- Konu Sahibi dejavu_one
- #10.721
ay bırak Elif lütfen yaaa bir de şimdilik diyor ne diym kızım sana bne bırak kalanını kadın al o yapsın yaa..
öyle gisene kadar ki zamanı değerlendirelim bari dedim regl bitti az az uzayan akıntı gördüm ben akıntıyı görünce 1 hafta onra olur yumurtlama o zamana denk geliyor zaten regliye göre. Uucundna yakalrız belki ama olur ya erken olur yumurtlama erken başlıyoruz. Kısmet. Ben bamyayı ayıptır demesi güzel yaparım annemden öğrendim. Ben su soğan ve domatesi kavururm su koyarım kaynar tuzu ve limonunu katarım ve o kaynayan suya bamyaları atarım salyalanma falan olmaz hiç. Kaynanama yaptım geçen o sirkeli suya da koymayı okumuş sirkeli suda da beklettim onlara yaparken ekşi olur benimki ilave limona gerek kalmaz limonla pişince özdeleşiyorda hem. Kaynanam bayılmış aradı süper olmuş bu kadarını beklemezdim dedi bize de dün yaptım eim tavuklu yer öyle yaptım.
anladım canım o zama söyl hatasını anlasın şu lafına kırıldım de yafrim..
kızma gülüm bıraktım vallaha yapmıyorum daha olsun gülüm bir hafta var sen değerlendir ne olacağı belli mi olur bak salyalanmamasını sağlıyosa o şekilde yapayım bedne çok olmuyo ama azıcık oluyo gerçi ben seviyorum gülüm o halinide limonu bende içine sıkarım ama ayrıyetten tabağıma bolcadan koyarım limona bayılıyorumda günde soyup birazda tuz ekleyip yiyorum çatır çatırbe gülüm zararı olurmu sence:26: