Kaldığımız Yerden Her Telden..

Kızlar maşallah hepimiz burdayız sonunda toplanabildik yaa çok şükürrr... Biliyonuz muu çok seviyorum sizi ben topiğimin gülleri, balları, kaymakları, can arkadaşlarııı..

daha eksikler var
Asemb Nerdee
erken kalmıyo mu o
fndkrn da yok

hım başka kim vardı...

o iste len ben pratik adamım ugrasamam öle incigine cincigine. Zıkkımın pekini yesinler. Hayatlarında hiç yememişler o zaman tiramisuyu ya böle insanlara sinir olurum farklı tat denemek istemzler sankim zehir bosver kıs hepsi size kalmıs iste onlar her geldiginde tiramisu yap o vakittttt

daha eksikler var
Asemb Nerdee
erken kalmıyo mu o
fndkrn da yok

hım başka kim vardı...

asemb gece gelmiş kanal tedavisi yapılmış, geçici dolgu koyulmuş uyuyamamıştı uyumuş tedaviden sonra daha uyuyordur ya da işleri vardır ya daaa ya daaa doğuruyordur dicem ama zamanı var yaaa gelmesin bebiş gelir o da öğleden sonraa. O kymtl oldu adı canım değiştirdi o da haftaya İstanbul'a giecekti eşiyle gelir gelir o da..

evett yeni tatlara açık olmak lazım insan hiç olmazsa biraz yer tadına bakar ayıp denen birşey var misafirliğe gidilen yerde ben onu hiç yemedim yemem denmesi ben yapmadım başkasının da yapmasıın istemem beğenmek zorunda değil ama bir bakar yanii dimi..

topiğimizle yakından ilgilenenler var demek ki aktif olsalar ya da üye olsalarda tanısakk
evet demekki bazen 20 ziyaretçileri buluyo gülüm üye olsalar yaa kaynaşırdık kızzz
kimmiş kimmiş ben bilmiyorum:)))
vallaha bende bilmiyorum tahmine yatıyorum ama bulamıyorum elisim
Kızlar maşallah hepimiz burdayız sonunda toplanabildik yaa çok şükürrr... Biliyonuz muu çok seviyorum sizi ben topiğimin gülleri, balları, kaymakları, can arkadaşlarııı..
evet yaa sonunda gülüm çok şükür bütün kızlar toplandık toplandım
hosgeldin canım nasılsın görmedim seni tarif yazömaktan. Lken asagıdakiler hadi gelin bunlar kesin benim tarif içn dolustular heeeeeeeeeeeeee
hoşbuldum canım iyiyim biraz rahatsızım bugün üşütmüşüm sanırsam damakalrım falan yara gibi sızlıyo sen nasılsın
o ziyaretci 20 ye yükselir o zaman yokmu arttırannnnnnnnnnnnnn.

var varr diyoeum yaa bazen 20 -25 bulduğunu gördüm ben

fındık gibi zenginmiyiz len biz o jakuzisinde ole uyuodur bende vantilatörle oda oda dolasan bi garip tip

Doğru yaa jakuzi keyfi vardı dün onun 1 saat kalmış yaaa solungaçları çıkamacakmış az daha ohh ne keyif ama bende küvette yapıcam o keyfi haftasonu..

doğru yaa jakuzi keyfi vardı dün onun 1 saat kalmış yaaa solungaçları çıkamacakmış az daha ohh ne keyif ama bende küvette yapıcam o keyfi haftasonu..

yap canım ya ne olacak bizim jakuzimiz yokki işte küveimiz dusakabinimiz var olsun legen ve buzumuzda var bende bugün buslu su yapıp ayaklarımı basacam fındıga hava atacammmmmmmmmmmmmmmmmmm

birileri benden mi bahsediyor çok susadım ya.ne olacak benim bu halim.yaz kış 5-6lt su içen biriyim ve susuzluğa hiç dayanamıyorum.

iyiym canım ya ne olsun deli gibi dısarı cıkmak alışveriş etmek istiyorum ya bu ay kredi kartına öle bi yüklenmisimki tavan yapmısım vallahi bugün aksam sıfırlanacak simdi sabah sıgfırlansaydı iyiydi ya aiki 3 parca bişi alcaktım offffffffffffffffffff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…