- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #10.561
hosgeldin canım nasılsın görmedim seni tarif yazömaktan. Lken asagıdakiler hadi gelin bunlar kesin benim tarif içn dolustular heeeeeeeeeeeeee
12 ziyaretçi varr pişttt oradakilerrr üyeyseniz aktif olun, değilseniz üye olun gelin kaynatalımmm
Kızlar maşallah hepimiz burdayız sonunda toplanabildik yaa çok şükürrr... Biliyonuz muu çok seviyorum sizi ben topiğimin gülleri, balları, kaymakları, can arkadaşlarııı..
o ziyaretci 20 ye yükselir o zaman yokmu arttırannnnnnnnnnnnnn.
slm ben geldim günaydın herkese nasılsınız kızlar bu dün yazılanlar neden yok ne bu saçmalaık anlamıyorum
ilk evlendiğimde sürekli tiramusu yapyodum doktorötkerin:d
o da cooook güzel aa
benim mal misaiflerim ay o neee ben peynirli şey yemem ay kahvemi var onda öö
filan diye diye allahın kekoları yemediiii
ama biz kocacımlan cok seviyoruzzzz
daha eksikler var
Asemb Nerdee
erken kalmıyo mu o
fndkrn da yok
hım başka kim vardı...
daha eksikler var
asemb nerdee
erken kalmıyo mu o
fndkrn da yok
hım başka kim vardı...
o iste len ben pratik adamım ugrasamam öle incigine cincigine. Zıkkımın pekini yesinler. Hayatlarında hiç yememişler o zaman tiramisuyu ya böle insanlara sinir olurum farklı tat denemek istemzler sankim zehir bosver kıs hepsi size kalmıs iste onlar her geldiginde tiramisu yap o vakittttt
evet demekki bazen 20 ziyaretçileri buluyo gülüm üye olsalar yaa kaynaşırdık kızzztopiğimizle yakından ilgilenenler var demek ki aktif olsalar ya da üye olsalarda tanısakk
vallaha bende bilmiyorum tahmine yatıyorum ama bulamıyorum elisimkimmiş kimmiş ben bilmiyorum:)))
evet yaa sonunda gülüm çok şükür bütün kızlar toplandık toplandımKızlar maşallah hepimiz burdayız sonunda toplanabildik yaa çok şükürrr... Biliyonuz muu çok seviyorum sizi ben topiğimin gülleri, balları, kaymakları, can arkadaşlarııı..
hoşbuldum canım iyiyim biraz rahatsızım bugün üşütmüşüm sanırsam damakalrım falan yara gibi sızlıyo sen nasılsınhosgeldin canım nasılsın görmedim seni tarif yazömaktan. Lken asagıdakiler hadi gelin bunlar kesin benim tarif içn dolustular heeeeeeeeeeeeee
o ziyaretci 20 ye yükselir o zaman yokmu arttırannnnnnnnnnnnnn.
fındık gibi zenginmiyiz len biz o jakuzisinde ole uyuodur bende vantilatörle oda oda dolasan bi garip tip
fındık gibi zenginmiyiz len biz o jakuzisinde ole uyuodur bende vantilatörle oda oda dolasan bi garip tip
aman aman ego da tavanda yanii.. öyle mi dersin bence konuşmalarımızın cazibesine dayanamadılarrr
as günaydın tatlım.
doğru yaa jakuzi keyfi vardı dün onun 1 saat kalmış yaaa solungaçları çıkamacakmış az daha ohh ne keyif ama bende küvette yapıcam o keyfi haftasonu..
aha ilginc bi konu daha buldum :)
ama cok köt
kocası kadını aldatıyooo
yazık yaaa üff
evet demekki bazen 20 ziyaretçileri buluyo gülüm üye olsalar yaa kaynaşırdık kızzz
vallaha bende bilmiyorum tahmine yatıyorum ama bulamıyorum elisim
evet yaa sonunda gülüm çok şükür bütün kızlar toplandık toplandım
hoşbuldum canım iyiyim biraz rahatsızım bugün üşütmüşüm sanırsam damakalrım falan yara gibi sızlıyo sen nasılsın
var varr diyoeum yaa bazen 20 -25 bulduğunu gördüm ben