[ı]cheesecake
malzemelere:
2 paket burcak bisküvi
1 paket dr.oetker cheesecake yap
1 paket dr.oetker meyve sosu
1 litre soguk süt
75 gram katı yag.(ben becel tıstluk yag varya ondan bi yemek kasıgı kullandım)
1 paket labne[/ı]
simcik gurban önce iki kutu bisküviyi robotun vardsa bi güzel ez. Yagı erit onun üzerine koy bide 2 yemek kasıgı süt ekle bi güzel yogur. Hamur gibi yap.
Yuvarlak bi kap al ben kapaksız küçük yuvarlak borcam oluyo ya ona yaptım derin olmayanlardan olana. Iyice avuc içinle yay hamuru heryere esit dagıt. Cok ince oluyo bu kime yeter deme yetiyo bak.hı bu arada ikinci paket bisküviden 3 yada 4 tane koyma. Onları iyicene yaydınmı simdi cek kabı gözünün onünden dogru cöpe cünkü olmadııııııııııııııııııııııııı
Once kabı cok az bi yagla yaglaki kesip cıkartıkken kolay olsun emi tatlım.
Cheesecake yapı al eline 500ml soguk sütle onu bi güzel robotla iyice katılasınca labneyi oldugu gibi koy oylede karıstır iyice. Onu al bi güzel hamurun üztünee koy düzgün olsun kafanı kırarım bak görüntü cok önemli heeeeeeeeee
Ardında eline meyveli sos var ya onu al. Bu arada ben onun ahududulu cilekli karısımını aldım. Bögürtlenliside var bilgin olsun. Onun arkasında yazıyo gülüm iki cay bardagı suyla yapılıyo zati kolay olsun diye ben iki caybardagından iki parmak eksik suyu kettleda kaynattım cezveye koydum biraz suyla karıstırdıgım meyveli sosu onun üzerine koyup bi güz<el kaynattım. Bi 3 4 dakka kadar. Sonra al sosu biraz kasıkla sogut kekinin üztüne koy c anım dolapta bikac saat kendine gelsin afiyetle kocişinle ye ay pardon bide bebişinle yaaaaaaaaaaaaaaaaa