Kaldığımız Yerden Her Telden..

len dünki yazdıklarımız neyre nerede benim cheesecaka tarifim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa siteyi ben bi bakıma alacam tam olacak o olay. e dün ben arkadaslıklar göndermistim devamlı görüştügüm kişilere onlardamı gittiki acep

ayısıgım alabildinmi tarifi canım yoksa yazıyım yeniden üşenmem ben.

aaa ben görmedm tarifi
yazsana yeniden burdan...

ben suflemi yaptım valla
kahve dünyasındakiler halt etsiin
süper oldu vallaaa :KK9:

[ı]cheesecake

malzemelere:
2 paket burcak bisküvi
1 paket dr.oetker cheesecake yap
1 paket dr.oetker meyve sosu
1 litre soguk süt
75 gram katı yag.(ben becel tıstluk yag varya ondan bi yemek kasıgı kullandım)
1 paket labne[/ı]

simcik gurban önce iki kutu bisküviyi robotun vardsa bi güzel ez. Yagı erit onun üzerine koy bide 2 yemek kasıgı süt ekle bi güzel yogur. Hamur gibi yap.
Yuvarlak bi kap al ben kapaksız küçük yuvarlak borcam oluyo ya ona yaptım derin olmayanlardan olana. Iyice avuc içinle yay hamuru heryere esit dagıt. Cok ince oluyo bu kime yeter deme yetiyo bak.hı bu arada ikinci paket bisküviden 3 yada 4 tane koyma. Onları iyicene yaydınmı simdi cek kabı gözünün onünden dogru cöpe cünkü olmadııııııııııııııııııııııııı:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:
Once kabı cok az bi yagla yaglaki kesip cıkartıkken kolay olsun emi tatlım.

Cheesecake yapı al eline 500ml soguk sütle onu bi güzel robotla iyice katılasınca labneyi oldugu gibi koy oylede karıstır iyice. Onu al bi güzel hamurun üztünee koy düzgün olsun kafanı kırarım bak görüntü cok önemli heeeeeeeeee:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
Ardında eline meyveli sos var ya onu al. Bu arada ben onun ahududulu cilekli karısımını aldım. Bögürtlenliside var bilgin olsun. Onun arkasında yazıyo gülüm iki cay bardagı suyla yapılıyo zati kolay olsun diye ben iki caybardagından iki parmak eksik suyu kettleda kaynattım cezveye koydum biraz suyla karıstırdıgım meyveli sosu onun üzerine koyup bi güz<el kaynattım. Bi 3 4 dakka kadar. Sonra al sosu biraz kasıkla sogut kekinin üztüne koy c anım dolapta bikac saat kendine gelsin afiyetle kocişinle ye ay pardon bide bebişinle yaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK54::KK54::KK54::KK54:

ben 24 saat direk kendime ceviri tutuyorum vallahi biliyorum carpıyo ama dayanamıyorum ya yatarken falan sabaha kadar acık yani. bugün lerde oda yetmiyo ya cumartesi gelsede hemen cıksak yollara. tatil senin gibisi varmı be gurban oldugummmmmmmmmmm canım benim hep ama hep hayatımda var ol tamammı.

Melisa bende istiyorum tatil off yaaaa cok kıskanıyorum seniiiii :KK31::KK1:

vantilatörler olmadan uyunmaz vallaaaaa

slm ben geldim günaydın herkese nasılsınız kızlar bu dün yazılanlar neden yok ne bu saçmalaık anlamıyorum

gitmiş işte yazık oldu yazılanlara ama bugünn telafi edicez fazlasıyla güzelimm..

bi enerji patlaması mı var ordaa hee
buraya da göndeeeeeeeerrrrrr

:KK25: çok kötüyümm
cok pis uykuya ihtiyacım var
deliksiz 15 saat uyumak istiyorum :KK43::-):-):-)(

canım ara ara soğuk suyla yüzünü yıka, açabiliyorsan orada hafif bir hareketli müzik aç ve tabii ki bize takıl hayatını yaşa güzelimmm :KK52:

aaa ben görmedm tarifi
yazsana yeniden burdan...

ben suflemi yaptım valla
kahve dünyasındakiler halt etsiin
süper oldu vallaaa :KK9:

ayy ben sufle yapmayı çok istiyorum çok seviyorum yapılışı da çabuk ama tariflere bakıp bakıp güzel olur mu ki deyip vezgeçiyorum sen bana öm ile atsama kuzum tarifini yaa...

Son düzenleme:
[ı]cheesecake

malzemelere:
2 paket burcak bisküvi
1 litre soguk süt
1 paket labne[/ı]

simcik gurban önce iki kutu bisküviyi robotun vardsa bi güzel ez. Yagı erit onun üzerine koy bide 2 yemek kasıgı süt ekle bi güzel yogur. Hamur gibi yap.
Yuvarlak bi kap al ben kapaksız küçük yuvarlak borcam oluyo ya ona yaptım derin olmayanlardan olana. Iyice avuc içinle yay hamuru heryere esit dagıt. Cok ince oluyo bu kime yeter deme yetiyo bak.hı bu arada ikinci paket bisküviden 3 yada 4 tane koyma. Onları iyicene yaydınmı simdi cek kabı gözünün onünden dogru cöpe cünkü olmadııııııııııııııııııııııııı:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

Cheesecake yapı al eline 500ml soguk sütle onu bi güzel robotla iyice katılasınca labneyi oldugu gibi koy oylede karıstır iyice. Onu al bi güzel hamurun üztünee koy düzgün olsun kafanı kırarım bak görüntü cok önemli heeeeeeeeee:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
Ardında eline meyveli sos var ya onu al. Bu arada ben onun ahududulu cilekli karısımını aldım. Bögürtlenliside var bilgin olsun. Onun arkasında yazıyo gülüm iki cay bardagı suyla yapılıyo zati kolay olsun diye ben iki caybardagından iki parmak eksik suyu kettleda kaynattım cezveye koydum biraz suyla karıstırdıgım meyveli sosu onun üzerine koyup bi güz<el kaynattım. Bi 3 4 dakka kadar. Sonra al sosu biraz kasıkla sogut kekinin üztüne koy c anım dolapta bikac saat kendine gelsin afiyetle kocişinle ye ay pardon bide bebişinle yaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK54::KK54::KK54::KK54:

tamam cnm sağol aldım bu sefer :) eline sağlık dün yaptın demiiiiii .:KK56::KK56::KK56::KK56::KK54: senden bekleriz böyle pratik tarifler :nazar:

melisa bende istiyorum tatil off yaaaa cok kıskanıyorum seniiiii :KK31::KK1:

Vantilatörler olmadan uyunmaz vallaaaaa

kıskanma lennnnnnnnnn yazdım ya bak simcik yasdım ya oruc olmasan simcik bişi derdim ya su an kümse oruc degil rahat rahat diyebilirdim yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:KK19::KK19::KK19::KK19:
Sende yaz len bende istiyorummmmmmmmmmmmm:KK56::KK56:

[ı]cheesecake

malzemelere:
2 paket burcak bisküvi
1 litre soguk süt
1 paket labne[/ı]

of of süper
ve de cok basit.
bunuda bi gün yapıcam
ben cikolatalısını seviyorum yaaaa

Eminim cok güzel olmuştur.

12 ziyaretçi varr pişttt oradakilerrr üyeyseniz aktif olun, değilseniz üye olun gelin kaynatalımmm :KK34:

tamam cnm sağol aldım bu sefer :) eline sağlık dün yaptın demiiiiii .:KK56::KK56::KK56::KK56::KK54: Senden bekleriz böyle pratik tarifler :nazar:

ya bide bunumn tiramisulusu var o da süper ötesi bi ara iki haftada bi yapıyodum ozledim vallahi onuda yapmak lazım yaaaaaaaaaa. Nescafeye zaten bayılıyorum kahveliya o da.mis vallahiiiiiiiiii.:KK34::KK34:

Kızlar maşallah hepimiz burdayız sonunda toplanabildik yaa çok şükürrr... Biliyonuz muu çok seviyorum sizi ben topiğimin gülleri, balları, kaymakları, can arkadaşlarııı.. :KK16:

ya bide bunumn tiramisulusu var o da süper ötesi bi ara iki haftada bi yapıyodum ozledim vallahi onuda yapmak lazım yaaaaaaaaaa. Nescafeye zaten bayılıyorum kahveliya o da.mis vallahiiiiiiiiii.:KK34::KK34:

ilk evlendiğimde sürekli tiramusu yapyodum doktorötkerin:KK70:

O da cooook güzel aa
benim mal misaiflerim ay o neee ben peynirli şey yemem ay kahvemi var onda öö
filan diye diye Allahın kekoları yemediiii

ama biz kocacımlan cok seviyoruzzzz

kimmiş kimmiş ben bilmiyorum:)))

bilmemkine gösterseler kendilerini anlarızz:KK1:

tiramisu bayılırım ama eşim kahveli şeyleri sevmiyor yapıyorum kalıyor kaynanama yapıyprum bende götürüyorum beraber yiyoruz.

X