Kaldığımız Yerden Her Telden..

allaha sükürler olsun egom tavanlardadır hep ayyyyyyyyyyyy kıskananlar catlasın saka bi yana kıslar enerjim tavam yaptı bugün ya duvara tırmanma modumu alcam simcik.:KK53::KK53:

öyle olsun canım tabii insanın kendine güveninin olması çok güzel bir şey.. Benim de enerji iyi bugün aman düşmesinde regl bitti akşama halvet var bebe çalışmasıı gidene kadar ben..

aha ilginc bi konu daha buldum :)
ama cok köt
kocası kadını aldatıyooo
yazık yaaa üff

ayy yazık gerçekten yaa köküne kibrit suyu böyle erkeklerin. Ama çok var maalesef... evlerden ırak.

yap canım ya ne olacak bizim jakuzimiz yokki işte küveimiz dusakabinimiz var olsun legen ve buzumuzda var bende bugün buslu su yapıp ayaklarımı basacam fındıga hava atacammmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK76::KK76::KK76::KK76:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

birileri benden mi bahsediyor çok susadım ya.ne olacak benim bu halim.yaz kış 5-6lt su içen biriyim ve susuzluğa hiç dayanamıyorum.

hoşgeldin fındığım nasılsın gülüm susadınmı sen daha da çok var nasıl dyanıcaksın balısı Allah yardımcın olsun:KK50:

birileri benden mi bahsediyor çok susadım ya.ne olacak benim bu halim.yaz kış 5-6lt su içen biriyim ve susuzluğa hiç dayanamıyorum.

JAKUZİYE GİR TOSOTOSSSSSSSSS:KK52::KK52::KK52:
SENİN JAKUZİYİ KISKANDIKTA ONDAN BAHSEDİYODUK YA BANA BAK BEN BİRAZDAN BİZLU SU YAPCAM LEGENE BAK SÜPER ONUDA DENE HEM BİZDENDE UZAKLASMAMIS OLURSUN :KK52::KK52:
NASILSIN ORUCA DEVAM DEMİ COK ZOR YA VALLAHİ İYİ DAHYANIYOSUNUZ YA HELAL OLSUN NE DİYİM.:nazar::nazar:

yap canım ya ne olacak bizim jakuzimiz yokki işte küveimiz dusakabinimiz var olsun legen ve buzumuzda var bende bugün buslu su yapıp ayaklarımı basacam fındıga hava atacammmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK76::KK76::KK76::KK76:

yok melisam jakuzisi olan çok zengin sayılmaz ki.sıradan bişi işte.artık burda bütün dublex lerde var.neredeyse müstakil evlerde bile yapacaklar. 1,5 yılda ilk defa girdim valla oda dayanamadığım için sıcağa.kızlar ağvayı inceledim muhteşem ya heleki acguaverde hotel muhteşemmmmmm

o kadar litre su mu içiyorsun bir günde maşallah sana ama fazlası da zarar biliyorsun dimi canım o zaman zehire dönüşüyor direk Allah korusun azalt biraz kuzumm.. hee senden bahsettik jakuzi keyfi yapıyordur didik.

iyiym canım ya ne olsun deli gibi dısarı cıkmak alışveriş etmek istiyorum ya bu ay kredi kartına öle bi yüklenmisimki tavan yapmısım vallahi bugün aksam sıfırlanacak simdi sabah sıgfırlansaydı iyiydi ya aiki 3 parca bişi alcaktım offffffffffffffffffff.

anam kız ne aldın o kadar kart tavan yapmış hala sıfırlansa da alışveriş etsem diyor yahuu.. iyi kocan bişi demiyor hee.. Biliyor musun benim kredi kartım yok hiç olmadıı bir kredi kartım bile yok benim.. ekstrem, asgari ödemem, şifrem, puanlarım hiç olmadı benim.. :KK5::KK9::KK9:

yok melisam jakuzisi olan çok zengin sayılmaz ki.sıradan bişi işte.artık burda bütün dublex lerde var.neredeyse müstakil evlerde bile yapacaklar. 1,5 yılda ilk defa girdim valla oda dayanamadığım için sıcağa.kızlar ağvayı inceledim muhteşem ya heleki acguaverde hotel muhteşemmmmmm

[ı]canım ya ciddiye alıp acıklamada yaparmıs takıldım kıs jakuziyle zenginlik fakirlik tabikide ölcülmez biz türk milleti deriz ya ooooooooooooooo sunusuda bvarmıs onun geyigini yaptım ben.[/ı]

Kızlar sohbetten ayrılamıyorum ama gitmem lazım kociş geldi bekliyor öğle yemeğine çıkıyoruz şimdilik kaçtım dönüşüm muhteşem olacak ama bekleyin beni anacımmm :KK16:

hadi tariffffffffffffffffffffffffffffffffffff sen onu yazana kadar ben yaptıgım seyi bi güzel mideye indiri gandi yaptım vallahi haaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK45:

iyiym canım ya ne olsun deli gibi dısarı cıkmak alışveriş etmek istiyorum ya bu ay kredi kartına öle bi yüklenmisimki tavan yapmısım vallahi bugün aksam sıfırlanacak simdi sabah sıgfırlansaydı iyiydi ya aiki 3 parca bişi alcaktım offffffffffffffffffff.

kızım alışveriş sapığımısın sen:KK1::KK1:kredi kartıyla lamak iyide o fatura yansıyınca fena oluyo aman dikkat et ama madem yüklenmişin 3 parçadan birşeycik olmaz alda tam olsun eksik olmasın

Kızlar sohbetten ayrılamıyorum ama gitmem lazım kociş geldi bekliyor öğle yemeğine çıkıyoruz şimdilik kaçtım dönüşüm muhteşem olacak ama bekleyin beni anacımmm :KK16:

tmm canım sen git ye yemeğini afiyet olsun meleğim bende camalrımı silicem sen gelene kadar silmeye başlıyım çıkmıyorum kızlar ama hemen yazamayabilirim siz devam edinnn:KK23:

kuzum sana birşey sorucam benim dün sanki böyle adet olmuşumda feci sancıya tutulmuşum gibi sancı tutuu baya ama belden girdi böyle böbreklerden karnımdan yerimden kalakmadım acaba normalmi yoksa idrar yolu enfeksiyonu olabilirmi akıntım varda doktora sordum kokmuyosa sorundeğildir normaldir demişti koku yok ama fazla akıntım var bir bilgin varmı gülüm:26::26::26:

kızım alışveriş sapığımısın sen:KK1::KK1:kredi kartıyla lamak iyide o fatura yansıyınca fena oluyo aman dikkat et ama madem yüklenmişin 3 parçadan birşeycik olmaz alda tam olsun eksik olmasın

yok kıs ole dedigime bakma sen biraz mubala ediyorum tamam yüklendimde içinde otel paramızda var yol paralarıyla öle cok yükseldi diger aylara göre. mayo bakacam esime söle en seksüsünden tangalı olanlarınlan aman görmesin bu yazdıgımı zati su an küsüssssssss onun tavrını cekemem heç. sort mayo almak için bahan eediyorum su an iki parcada kendime aldımmı tamamsır işte.:21::21::21: yada bugün gider belirlerim ama almam ne alacaklarımı yarında gider alırım mahsat vakit gecsin klimalı yerde usun süre durayım :KK9::KK9::KK9:

hoşgeldin fındığım nasılsın gülüm susadınmı sen daha da çok var nasıl dyanıcaksın balısı Allah yardımcın olsun:KK50:

sağol elifim iiyi sayılırım valla çok susadım.amin canım ALLAH RAZI OLSUN

JAKUZİYE GİR TOSOTOSSSSSSSSS:KK52::KK52::KK52:
SENİN JAKUZİYİ KISKANDIKTA ONDAN BAHSEDİYODUK YA BANA BAK BEN BİRAZDAN BİZLU SU YAPCAM LEGENE BAK SÜPER ONUDA DENE HEM BİZDENDE UZAKLASMAMIS OLURSUN :KK52::KK52:
NASILSIN ORUCA DEVAM DEMİ COK ZOR YA VALLAHİ İYİ DAHYANIYOSUNUZ YA HELAL OLSUN NE DİYİM.:nazar::nazar:

aynen ohhhhhhhhhh buzun içinde yüzmek misssssssssss

[ı]canım ya ciddiye alıp acıklamada yaparmıs takıldım kıs jakuziyle zenginlik fakirlik tabikide ölcülmez biz türk milleti deriz ya ooooooooooooooo sunusuda bvarmıs onun geyigini yaptım ben.[/ı]

aynen öle canımcım

ohhhh benim yerime de su içermisin canım afiyet bal şeker olsun

yok kıs ole dedigime bakma sen biraz mubala ediyorum tamam yüklendimde içinde otel paramızda var yol paralarıyla öle cok yükseldi diger aylara göre. mayo bakacam esime söle en seksüsünden tangalı olanlarınlan aman görmesin bu yazdıgımı zati su an küsüssssssss onun tavrını cekemem heç. sort mayo almak için bahan eediyorum su an iki parcada kendime aldımmı tamamsır işte.:21::21::21: yada bugün gider belirlerim ama almam ne alacaklarımı yarında gider alırım mahsat vakit gecsin klimalı yerde usun süre durayım :KK9::KK9::KK9:

vallaha emeksiz yemek olmuyo canım para var harcanmak için ödeme durumunuz varsa bence ötesini düşünme koly değil tatile gidiyosun alıcaksında geziceksinde yiyip içiceksinde boşver giden para olsun Allah baş sıkıntı vermesin yeterki gelir yerine de sen neden küssün eşine hayırdır

sağol elifim iiyi sayılırım valla çok susadım.amin canım ALLAH RAZI OLSUN

aynen ohhhhhhhhhh buzun içinde yüzmek misssssssssss

aynen öle canımcım

ohhhh benim yerime de su içermisin canım afiyet bal şeker olsun

sendede razı olsun kuzum cümlemizden tam olarak kaçta okunu ezan ordaaa:26:

ahanda kevserim gelmiş dün konuştum nerde buu kız haeri olan varmı diye bugün geldin kalbim temizmiş kız nasılsın gülüm bebişimiz nasıl cinsiyeti belli oldumu senin 14 haftayı geçiyo dimi:18:

X