- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #10.521
allah kolaylık versin oruç tutanlara ya sıcaklarda çok zor , mükafatıda çok olacaktır muhakkak .
dejavum sende dikkat et tatile gideceksin bak hastalanma zor olur tatilde .
Moonum gelmiş tekrarr.. Elifim nerede yaa işlerle mi uğraşıyor ki yinee..
hoşbulduk tatlım dr nezaman gidicekti acaba?test için gidicem diyrdu ama günü unutmuşum.
hmm demek ufo güzel bizde klasik vantilatör var çarpıyor tabii. Klimada belli bir soğuklukta olmazsa etkilemiyor ki benim odayı canım..
ah canım yaa tutmasan mı birkaç gün acaba. Alışana kadar böyle oluyor gece kalk ye tekrar yat azıcık uyu yine kalk tabii sorun oluyor yiyip yatsan da çok acıkırsın. Kulağında iltihap falan mı var aaba canım yarın git bakalım mutlaka. İizn alsaydın işyerinden balım iznin yok mu.
dikkat etmeye çalışıyorum valla gece nefes alamadım bir ara camı açayım dedim ama açmadım vantiyi de çok çalıştırmıcam ama işyerinde klimayı kapatamam çok sıcak oluyor zaten bana direk gelmiyor. Haftaya bu zamanlar yolda olucam İnşalah anneme gitmek için Allah izin verirse.
pek keyfim yok
Ramazan fena yaptı beni
uyku düzeni yemek düzeni maaf oldum.
Sesim cıkmıyooo
gözlerim yanıyo
ofiste güneş gözlügüyle oturuyrum gözler şiş...
kulagım arıyo
hastaneye gittim kimlik yanımda değil değil numara da alamadım yarına kaldı...
dökülüyorum yaaaaaaaa
oooh süper tatil gibisi yok vallaaa..
vantilatörü direk kendine değil de duvara doğru cevir ordan gelsin sana , o sekilde de çarpmaz...
inşallah cnm inşallah rabbim kavuştursun size.dikkat etmeye çalışıyorum valla gece nefes alamadım bir ara camı açayım dedim ama açmadım vantiyi de çok çalıştırmıcam ama işyerinde klimayı kapatamam çok sıcak oluyor zaten bana direk gelmiyor. Haftaya bu zamanlar yolda olucam İnşalah anneme gitmek için Allah izin verirse.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnlar efenimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inşallah cnm inşallah rabbim kavuştursun size.
Günaydın yavrum senin tarif silinmiş gördünmü
klimalar çarpıyo vantilatör de carpıyo valla dikkat et bide önemli günlerdesin sonra hasta olursun:)
ben balayında fena hasta olmuştum ilk sistist deneyimimi orda yaşamıştım.
hep 16 dereceye düşürüyodu eşim klimayı donuyodum:26:
o yüzden eve klima almak istemiyorum yoksa hep hasta olurum heralde.
Orucu hiç bırakmak istemiyorum da böyle giderse ara vericem valla çok zor yaaa
Allah günay yazmasın ama olmuyo yaaa böyle daha beter olucam
kulagıma su mu kaçtı ne oldu blmiyorum kiii az duyyo gibi ugultu var gibi.. çözemiyorum
akşam bi gliserin damlattırıcam bakiyim yarında doktora giderim ortaya cıkar ne oldugu...
Bugünün en güzel Haberi ise
Akşama Anneme iftara gidicez:)))))
Sen napıyosun başka?
len dünki yazdıklarımız neyre nerede benim cheesecaka tarifim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa siteyi ben bi bakıma alacam tam olacak o olay. e dün ben arkadaslıklar göndermistim devamlı görüştügüm kişilere onlardamı gittiki acep
ayısıgım alabildinmi tarifi canım yoksa yazıyım yeniden üşenmem ben.
oy kıyamam ben sana canooooooo