Kaldığımız Yerden Her Telden..

allah kolaylık versin oruç tutanlara ya sıcaklarda çok zor , mükafatıda çok olacaktır muhakkak .

dejavum sende dikkat et tatile gideceksin bak hastalanma zor olur tatilde .

dikkat etmeye çalışıyorum valla gece nefes alamadım bir ara camı açayım dedim ama açmadım vantiyi de çok çalıştırmıcam ama işyerinde klimayı kapatamam çok sıcak oluyor zaten bana direk gelmiyor. Haftaya bu zamanlar yolda olucam İnşalah anneme gitmek için Allah izin verirse.

klimalar çarpıyo vantilatör de carpıyo valla dikkat et bide önemli günlerdesin sonra hasta olursun:)
ben balayında fena hasta olmuştum ilk sistist deneyimimi orda yaşamıştım.
hep 16 dereceye düşürüyodu eşim klimayı donuyodum:26:

o yüzden eve klima almak istemiyorum yoksa hep hasta olurum heralde.

Orucu hiç bırakmak istemiyorum da böyle giderse ara vericem valla çok zor yaaa
Allah günay yazmasın ama olmuyo yaaa böyle daha beter olucam
kulagıma su mu kaçtı ne oldu blmiyorum kiii az duyyo gibi ugultu var gibi.. çözemiyorum

akşam bi gliserin damlattırıcam bakiyim yarında doktora giderim ortaya cıkar ne oldugu...

Bugünün en güzel Haberi ise
Akşama Anneme iftara gidicez:)))))

Sen napıyosun başka?

oooh süper tatil gibisi yok vallaaa..
vantilatörü direk kendine değil de duvara doğru cevir ordan gelsin sana , o sekilde de çarpmaz...

oy kıyamam ben sana canooooooo

oooh süper tatil gibisi yok vallaaa..
vantilatörü direk kendine değil de duvara doğru cevir ordan gelsin sana , o sekilde de çarpmaz...

ben 24 saat direk kendime ceviri tutuyorum vallahi biliyorum carpıyo ama dayanamıyorum ya yatarken falan sabaha kadar acık yani. bugün lerde oda yetmiyo ya cumartesi gelsede hemen cıksak yollara. tatil senin gibisi varmı be gurban oldugummmmmmmmmmm canım benim hep ama hep hayatımda var ol tamammı.

len dünki yazdıklarımız neyre nerede benim cheesecaka tarifim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa siteyi ben bi bakıma alacam tam olacak o olay. e dün ben arkadaslıklar göndermistim devamlı görüştügüm kişilere onlardamı gittiki acep

ayısıgım alabildinmi tarifi canım yoksa yazıyım yeniden üşenmem ben.

inşallah cnm inşallah rabbim kavuştursun size.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnlar efenimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Günaydın yavrum senin tarif silinmiş gördünmü

melisam pek güzel anlatmışsın okudum tarifi ama iş yerinde olduğum için yazamadım tatlım.sana zahmet olmazsa sen yaz bu sefer kopyalıyım ben onu pcye zahmet olmazsa

Yok klima zaten benim odamda değil arka odada yüksekokul sekreterinin odasında bir kapı var aramızda ben daha sol tarafta kalıyorum odaya geliyor sadece soğuğu öğleden sonra o da az geliyor zaten çok güneş vuruyor çünkü. Su kaçmış olabilir büyük ihtimalle canımm.. Git dr bakılsın ona göre ilaç versin.. Ohh ne güzelll hazır sofraya gideceksin bende haftaya gidicem oruçlu değilim ama yengem annem neler hazırlarlar bana.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnlar efenimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Günaydınnn... Napıyosunnn bakemm..

dünkü yazılar gitimş canımm bende akşam girdiğimde gördüm gitti tüm konuşmalar..

İzine çıkmama bir hafta var geçermi ki kızlar yaa gerçi bunun iki günü haftasonu ama haftasınu çok işim var yaaa gidicem evi temiz bırakayım diyorum, alışverişlerim var, kendi genel temizliğim, eşimin benim çamaşırlar yıkanacak ütülenecek eşime herşeyi ütülü bırakıcam ütü falan hiç bilmez, pazartesi salı günü de yine evi elden geçirirm eşime yemek yapıp bırakıcam, bir dolu iş yanii neysee tatili düşününce motive oluyorum..

slm ben geldim günaydın herkese nasılsınız kızlar bu dün yazılanlar neden yok ne bu saçmalaık anlamıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…