- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #10.581
allaha sükürler olsun egom tavanlardadır hep ayyyyyyyyyyyy kıskananlar catlasın saka bi yana kıslar enerjim tavam yaptı bugün ya duvara tırmanma modumu alcam simcik.
aha ilginc bi konu daha buldum :)
ama cok köt
kocası kadını aldatıyooo
yazık yaaa üff
yap canım ya ne olacak bizim jakuzimiz yokki işte küveimiz dusakabinimiz var olsun legen ve buzumuzda var bende bugün buslu su yapıp ayaklarımı basacam fındıga hava atacammmmmmmmmmmmmmmmmmm
birileri benden mi bahsediyor çok susadım ya.ne olacak benim bu halim.yaz kış 5-6lt su içen biriyim ve susuzluğa hiç dayanamıyorum.
birileri benden mi bahsediyor çok susadım ya.ne olacak benim bu halim.yaz kış 5-6lt su içen biriyim ve susuzluğa hiç dayanamıyorum.
yap canım ya ne olacak bizim jakuzimiz yokki işte küveimiz dusakabinimiz var olsun legen ve buzumuzda var bende bugün buslu su yapıp ayaklarımı basacam fındıga hava atacammmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyiym canım ya ne olsun deli gibi dısarı cıkmak alışveriş etmek istiyorum ya bu ay kredi kartına öle bi yüklenmisimki tavan yapmısım vallahi bugün aksam sıfırlanacak simdi sabah sıgfırlansaydı iyiydi ya aiki 3 parca bişi alcaktım offffffffffffffffffff.
yok melisam jakuzisi olan çok zengin sayılmaz ki.sıradan bişi işte.artık burda bütün dublex lerde var.neredeyse müstakil evlerde bile yapacaklar. 1,5 yılda ilk defa girdim valla oda dayanamadığım için sıcağa.kızlar ağvayı inceledim muhteşem ya heleki acguaverde hotel muhteşemmmmmm
iyiym canım ya ne olsun deli gibi dısarı cıkmak alışveriş etmek istiyorum ya bu ay kredi kartına öle bi yüklenmisimki tavan yapmısım vallahi bugün aksam sıfırlanacak simdi sabah sıgfırlansaydı iyiydi ya aiki 3 parca bişi alcaktım offffffffffffffffffff.
Kızlar sohbetten ayrılamıyorum ama gitmem lazım kociş geldi bekliyor öğle yemeğine çıkıyoruz şimdilik kaçtım dönüşüm muhteşem olacak ama bekleyin beni anacımmm
kızım alışveriş sapığımısın senkredi kartıyla lamak iyide o fatura yansıyınca fena oluyo aman dikkat et ama madem yüklenmişin 3 parçadan birşeycik olmaz alda tam olsun eksik olmasın
hoşgeldin fındığım nasılsın gülüm susadınmı sen daha da çok var nasıl dyanıcaksın balısı Allah yardımcın olsun
JAKUZİYE GİR TOSOTOSSSSSSSSS
SENİN JAKUZİYİ KISKANDIKTA ONDAN BAHSEDİYODUK YA BANA BAK BEN BİRAZDAN BİZLU SU YAPCAM LEGENE BAK SÜPER ONUDA DENE HEM BİZDENDE UZAKLASMAMIS OLURSUN
NASILSIN ORUCA DEVAM DEMİ COK ZOR YA VALLAHİ İYİ DAHYANIYOSUNUZ YA HELAL OLSUN NE DİYİM.
[ı]canım ya ciddiye alıp acıklamada yaparmıs takıldım kıs jakuziyle zenginlik fakirlik tabikide ölcülmez biz türk milleti deriz ya ooooooooooooooo sunusuda bvarmıs onun geyigini yaptım ben.[/ı]
Kızlar sohbetten ayrılamıyorum ama gitmem lazım kociş geldi bekliyor öğle yemeğine çıkıyoruz şimdilik kaçtım dönüşüm muhteşem olacak ama bekleyin beni anacımmm
yok kıs ole dedigime bakma sen biraz mubala ediyorum tamam yüklendimde içinde otel paramızda var yol paralarıyla öle cok yükseldi diger aylara göre. mayo bakacam esime söle en seksüsünden tangalı olanlarınlan aman görmesin bu yazdıgımı zati su an küsüssssssss onun tavrını cekemem heç. sort mayo almak için bahan eediyorum su an iki parcada kendime aldımmı tamamsır işte.yada bugün gider belirlerim ama almam ne alacaklarımı yarında gider alırım mahsat vakit gecsin klimalı yerde usun süre durayım
sağol elifim iiyi sayılırım valla çok susadım.amin canım ALLAH RAZI OLSUN
aynen ohhhhhhhhhh buzun içinde yüzmek misssssssssss
aynen öle canımcım
ohhhh benim yerime de su içermisin canım afiyet bal şeker olsun
sendede razı olsun kuzum cümlemizden tam olarak kaçta okunu ezan ordaaa:26: