Kaldığımız Yerden Her Telden..

amin cnmmmmm amin huyları böyle cnm yaparlar sinir ederler insanı sonra hiç bişi yokmuş gibi gelir otururlar neyapalım çekicez bizimde sınavımız bunlar heralde herkesin bir sınaaavı oluyor cnm. allah büyük kederler vermesin.

amiiiin kuzum benımm aynen senın ozamanki agrın nasıl ağalatıyosa buda öyle kuzum
ağlıyorum zırlıyorum bağırıyorum habire banyoya gidip çalkalayıp duruyorum ağzımı felen
işkence resmen tez zamanda geçer inşallahh balımm şuanda ağzım uyuşuk gibi hafiften var ara ara vuruyo gibi
suyla çalkalayınca hafifler gibi oluyo inşallah gece felen coşmaz gene

vay anasınaa az kaldı kuzum 12 hafta olmanaa eneeem hayırlısıyla belli olur bebişimizin cinsiyeti
Rabbim sağlık sıhhat versin kuzuyaa

hehe öyle tatlım neyaparsın, neyse yavrular size doyum olmaz işim var hemide çok görüşürüz ara ara bakarı size :13::13: öptüm siziiiiiiiiii

bende çıkıyorum canlarım kociş geldi pc yi ona devrediyorum
gelebilirsem gelirim yine canlarım öptüm hepiciğinizi kocamaaaan
sizleri seviyorum canım arkadaşlarım

o kadar yazdım devredışı edilmişim meğer off moonum Allah akıl versin can çıkarmış huy çıkmazmış yaa ne diyebilirimmki gülüm

kıyamam ben sana Allahım yardımcın olsun gülüm hayırlısıyla al da kucağına kuzumuzu inş çareine baklısın bitanemevet az kaldıgülüm öğrenmemize de yinede sabırsızlanıyorum işte

geçecek canım bol bol dua et Allah kabul etti gönderdi sana yavrunu azıcık çilesi olacak elbet bir canlı büyüyor içinde. Hem onlar onn orada sağlıklı olduğunun kanıtı öyle düşün. Bende bu sene tutamıyorum şimdi gebe kalsam bile seneye bende doğurmak üzere olurum ya da doğururm emzirme olur falan ama sonraları tutucam zorlucam yanii daha etkili ilaçlar alıp şimdi eşim bebek yapma arifesinde de güçsüz kalmamı istemiyor daha yeni ara kanamn biti mid ağrın olmasa da onu etkileyebili tehlikeye atma yine aylarca uğraşma dedi peki dedim bende yoksa dayanırdım yine de.

Tamam balım ben sana yardımcı olurum hepimiz oluruz. Bana da seni kızın olacak gibi doğuyor ama bakalım görücez.

Bence Belinay ya da sena olabilir. Ecrin çok var ve söylemesi zor çocuk içinde büyünce taşıması zor bir isim ayrıca çok koyuldu bu isim son zamanlarda.Sena da geçen görmeye gittik ya bebiş onun ismiydi ben çok yakıştırdım kızın ismi sema çocuğuna sena koymuş güzeldi yanii.

hehe öyle tatlım neyaparsın, neyse yavrular size doyum olmaz işim var hemide çok görüşürüz ara ara bakarı size :13::13: öptüm siziiiiiiiiii
tmm gülüm hadi kolay gelsin görüşürüz
bende çıkıyorum canlarım kociş geldi pc yi ona devrediyorum
gelebilirsem gelirim yine canlarım öptüm hepiciğinizi kocamaaaan
sizleri seviyorum canım arkadaşlarım

tmm balısı hadi kendine dikkat et emi görüşrüz

Melisaaa Eliifff bak küslük bitsin artık mübarek Ramazan günü içim rahat deel valla. Melisa bek gelince bak Elifim sana neler yazdı dalı sen tuttun o da uzandı canım artık son bulur herhaldee inatçı garular sizii..canım arkadaşlarım benimmm topiğimde kavvga istemiyorum üzülüyorum beni üzmek istemezsiniz dimi...

Elifim bak isim önerisinde bulundum az ara verdim çıkıyorum şimcik bir kitap daha bitireyim. Yarın da devam ederim hemencik biter hep beraber oluruz yavrilerimm... Öpüyorum sizi çok..

belinay güzel ama bence masal da çok güzel.erkek ismi olarak düşünürsen UMUT benim dünyalar tatlısı kardeşimin adı.çok güzel yaniiiiiii

evet gülüm belinay çok güzel ama dedim yaa eşim daha çok senayı seviyo yinede sen bilirsin diyoda işte bir belli olsa cinsiyet
gülüm sen merak etme küslük yok geldi geçti benim açomdan en azında melisa ne düşünür bilememde neyse geçti dedim yaa meleğimmm
çok susadııııııııııımmmmmmmmmmmmm geçmiyor saat tam tamına 3 saat 15 dakika var..
oyy kıyamam sen saat mi tutuyosun canım benim yaaa sabır sabır çoğu gitti azı kaldı:26:

belinay güzel ama bence masal da çok güzel.erkek ismi olarak düşünürsen UMUT benim dünyalar tatlısı kardeşimin adı.çok güzel yaniiiiiii

fındığım belinayı çok sevdim nedense bir kaç isim varda birazda erkek bakmaklazım ama kendimi bildim bilelide umut ismini severim yani demek kardeşinin adı yerim seni çok manalı güzel bir isim gerçkten bakalım zati başka bir isim düşünemiyorum beğenemiyorum nedense

fındığım belinayı çok sevdim nedense bir kaç isim varda birazda erkek bakmaklazım ama kendimi bildim bilelide umut ismini severim yani demek kardeşinin adı yerim seni çok manalı güzel bir isim gerçkten bakalım zati başka bir isim düşünemiyorum beğenemiyorum nedense

[video=youtube;i5ftu2eQo68]http://www.youtube.com/watch?feature=fvwrel&NR=1&v=i5ftu2eQo68[/video]

[video=youtube;QYSyaP-M76c]http://www.youtube.com/watch?v=QYSyaP-M76c&feature=relmfu[/video]

sena belinay koysanız dicem ama iki isim ister misiniz bilmem biz istemiyoruz şehsen iki isim herkes başka isim kullanıyor uzun oluyor falan. Biz kız olursa Yağmur dedik ama değebilir, erkekte Rüzgar dedik daha doğrusu ben dedim eşime beğendirmek zor tamam demişti ama benim asıl gönlümdeki Eymen ya da Çağandı. Beğenmedi eşim onları ama alternatif isimleri hamileyken düşünücem hemen karar vermicem.

umut ismi de güzel koyabilirsiniz tabii erkek ismi de düşün ama cinsiyet belli olduktan sonra hemen doğmayacak ya bebek cinsiyet erkek çıkarsa onu da o zaman düşünürsün zaman bol ne de olsa bak benim içime de kız doğuyor ama belli olmaz eğer öyle çıkarsa korkucam kendimden. Bu arada ben yakın zamanda size gebelik haberi vericem gibi geliyor bilmiyorum birşey bildiğimden değil Allah bilir elbet ama bana sadece öyle geliyor yanii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…