- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #10.501
Kızlar beni regli hep çok koyu renk geldi bordodan da koyu siyah gibi. Regli bitti gibi ama kahverengi lekeye döndü gibi birşey mi var acaba diyorum enfeksiyon, iltihap falan ne bileyim mesela hiç bel ağrısı çekmezdim ilk gün birazcık ama şimdi bitmek üzere hala belim ağrıyor tamam bugün kitap tararken de yoruldum ama çok kitap taramadım öbür odaya taşı bilgisayarcı çocuğu bekle falan derken öğledne sonra iki kitap bitirdim yanii ama enteresan sırt ve bel ağrım oluyır ütü yaparken o kadar tutmadı neyse ki ama tutunca ayrılıyor sanki öyle oluyor. Yarına 5 kitap kaldı sabahtan hemen başlayıp bitirmeye çalışıcam. Dr gidemiyorum çok işlerim var zaten bu hafta ama kahverengi akıntı böyle sürerse haftasonuna kadar, haftasonuna bir randevu alabilirim hem bu manayla yumurta geilişiyor mu bakar erken daha ama var mı yok mu folikül görür en azından dimi. Bende yatıcam birazdan başladı yine bel ağrıları kaynanama gittik kayınpederimin doğumgünün kutladık mamalar yedik bol dua aldık geldik.
slm kuzularıııım
çok şükür kanal tedavisi sayesinde uykum düzene girdi ağrım sızım kalmadı keyfim yerinde çok şükür
ama tek gıcık oldugum şey bugun giremedim ve yazılanlar silinmiş acep naptınız nettiniz merak ettim yahu
bu merakla noldu acep diye araştırırken buldum teknik sorun olmuş ve silinmiş bugun yazılanlar
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede...l#post25645989 (Yaşadığımız teknik bir sorun sebebi ile .....)
neyse artık yarın dvm ederiz sohbete canlarım öpüyorum hepiciğinizi kocamaaan
günaydın canlar dünkü muhabbetler silinmiş tüh melisamın chesse cake tarifide gitti artık pekde güzel anlatmıştı yazık oldu.
niye böyle oldu kiiii
gitmiş muhabbetlerimizzzz yazık bize.
Kızlar beni burada çalışan klimalar ve evdeki vantilatör çarpıyor galiba dün burnum tıkalıydı hep nefes zor alıyorum. Gece açıldı neyse ki şimdi de hapşırıyorum. Yüksekokul sekreteri izinde valla odadsının klimasını açtım bana da geliyor ama öğleden sonra etkisi azalıyor çok güneş vuruyor çünkü çalıştırmasam hiç durulmuyor odada dün de vanti çalıştı hep hele ütü yaparken ne iyi oluyor. Sonra çıkıyor acısı ama..
gelecekse canımm neden yazmıyorsun bakıyım öylee bakmaya ateş almaya mı geldin kuzumm..
dejavum bizde Ufo var.
Uyku modu ve dogal rüzga modu var
hi çarpmıyo
gece o olmasa valla uyuyamayız , tavsiye ederim
Tabi klimanın yerini bişey tutmaz da...
Dikkat et cok soguk yapma klimayı..
pek keyfim yok
Ramazan fena yaptı beni
uyku düzeni yemek düzeni maaf oldum.
Sesim cıkmıyooo
gözlerim yanıyo
ofiste güneş gözlügüyle oturuyrum gözler şiş...
kulagım arıyo
hastaneye gittim kimlik yanımda değil değil numara da alamadım yarına kaldı...
dökülüyorum yaaaaaaaa