- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #10.441
ah canım sahurda bol bol su içmen lazım komposto tarzı şeyler falan öyle az suyla olur mu neyse artık Allah verir klaylığını o susuzlukta arada geliyor zaten insana kız sen kocanla ne ettin gittiniz mi yemeğe neler oldu anlat bakemm..
yok canım nereden bulsunlar eski gelen kadın tanıyoemuş bunu her gelene kapılarıın açamazlar ki güvenilir referanslı olması lazım olsun temizliklerini yapıyor az çok yemekte yapıyor işte bildiklerinden. Bende yapıyorum sorun olmuyor.
ayy suda mı içemiyorsun balım ya sen ilacı bence kullanmaya devam et balım yaa.. Bak geçecek riskli dönemler bir geçsin meleğin o senin katlanacaksın artık bitanemm dinlen bol bol ağır şeyler tüketme yazın zaten yenilmiuor öyle şeyler. bende rahatsızım tuamadığım için ama Allah görüyor yukarıda niyetimi de biliyor. Ben ki regli olsam bile tutardım biliyor musun etkilemexdi beni çünkü bel ağrım falan hiç olmazdı evlenince az bel ağrısı oluyor işte. Nornalde tutulmuyor ama güğnahı da yoktur heralde deyip tutardım hiç bırakamazdım yani sadeev rahatsızlık verdiği için tutulması öngürülüyor bende öyle birşey olmadığı için tutuyordum napıyım bir gün bile bırakamıyorum 3 senedir tutamamak baya kouyor bana ama napıyım artık.
kıslar göbişimden nefret ediyorum ya geldim geleli rejimdeyim oglenleri karpuz peynir yemekten gına geldi bana artık. neyseki 66 yı gördüm bi 60 olaydım eyiydi yav. böbişiö katlanıyo resmen oturunca kendimi sumo güreşcileri gibi hissediyorum bide sahilde yaglamnıyorum bizim güreşciler gibi al san igrenc bi görüntü. amannnnnnnnnnnnnnnnnnn tabi homini gırtlak yedim zamanında klomenleride bahane ettim dicem ya ama onlarda kilo aldırdı bende yavvvvvvvvv. allahım ne olur bi süre bende yemeklerden tiksineyim ne olur. aksamada yemegim yok bıktım yemek yapmaktan ve ne yapacam diye düşünmekten yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Kızlar kitap tarıyorum az mola verdim kaçmak zorundayım akşama doğru gelirim yine valla acele ediyorum hemen bitireyim yarın bitsin ki çbbür günler bol bol görüşelim kuzularım bende rahat edeyim hem. Öpüyorum sizi canlarım..
amin inşallah canım .çok önemli tabi en son cevap yazdığında iyiyiz ama hastanedeyiz demişti.
evet cnm baya oldu tatlı. jaleda . nicki tatlım
sağolsın kuzum yazayımben hemen
mesaj yollanmıyo dolumu acaba yazmıyoda öyle birşey ama anlamadımki kaç kez denededim ama gitmiyo
[video=youtube;Yy8mCKQnzWU]http://www.youtube.com/watch?v=Yy8mCKQnzWU[/video]
tatlım sen protein ağırlıkı beslen meyveyi ve şekeri azalt ozaman daha çabuk kilo veririsin karpuz deyip geçme karpuz kilo bile yapıyor tatlım ,ölçülü yemek lazım . gerçi ben gebişlikten midir bilmem bir başladımmı çeyreğini yiyom karpızın:))))))))))999999
ya bi dilim karpuz yiyorum ama bogazım bos mu duruyo sanki hani uzun taze fındıklar var ya gfeneklde gölcük degirmenderede yetişiyo işte ona dadandım simcik bayılıyorum tadına ya azcık yicem diye oturuyorum maassallah bi kaseyi bitiriyorum her seferinde bide tatlıya cok düşkünüm şimcik bile aklımda cheese kek var yapsammı aksama diye düşünüyorum. abur cuburla cok alıyorum kiloyu bu günlerde sabah ve öglen az yiyorum ama aksam acayip bogazım acılıyo yemekte az yiyorum aslında bi dilim tam bugday ekmegiyle. ama sonrasında bi baslıyo bizde dondurma, cekirdek yada cips, meyve yatana kaldar bogazım durmuyo ki araya fındıgıda sıkıstırıyorum tabi. heheyttttttttttttttt
aksama bi ccare bulmam lazım benim ya.
belinay çok güzelmiş cnm , sen erkek ismide düşün birtana yetmez :)))) ben kız olsaydı sıla betül koycaktım gerçi kaynanam kendi ismini istiyormuş :)))eheeeeee k.peder ağlıyomuş eşimin halasına gitmiş ağlamış benim ismim koymuyor diye halası aradı bugün yazık bak ölürse ne yapcan diye eşimde yaptıklarını anlatınca sen bilirisn ozaman demiş hak vermişte . millete ne ya çocuk benim siniri oluyorum valla oğluma nazardan bişi olcak diye korkuyorum artık
belinay çok güzelmiş cnm , sen erkek ismide düşün birtana yetmez :)))) ben kız olsaydı sıla betül koycaktım gerçi kaynanam kendi ismini istiyormuş :)))eheeeeee k.peder ağlıyomuş eşimin halasına gitmiş ağlamış benim ismim koymuyor diye halası aradı bugün yazık bak ölürse ne yapcan diye eşimde yaptıklarını anlatınca sen bilirisn ozaman demiş hak vermişte . millete ne ya çocuk benim siniri oluyorum valla oğluma nazardan bişi olcak diye korkuyorum artık
bende ecrini cok begeniyorum hatta yemin edrim dün volkime demiştim kısımız olursa ecrin koyalım diye. kulaga süper geliyo anlamıda
süper. kavgalıyım amma bak kalp kalbede karsıymıs aynı seyi düşünmüsüz. ben ce ecrin süper ötesi bi isim. hem cok kullanılmıyokende koymak lazım sonra doluyo bikac seneye kadar ecrin ismi iste onu sevmiyorum ben.