- 11 Temmuz 2008
- 11.510
- 5.231
- Konu Sahibi dejavu_one
- #10.461
bende belinayı çok secdim gülüm söylenişi çok hoşuma gitti ecrinide seviyorum kardeşerimin isimleriyle takım oluyo bizde gelenek isimlerimiz ghep e le başlıyo 4 kardeşde e yani ama bakalım ecrinin söylenesi biraz zor gibi ama belinay çok güzel hayılrısı erkekde bakıyorumda hoşuma giden yok bee tatlım ne olabilirki başka acep:26::26:senin kaynananda kayınpederde otursun oturduğu yerde diğer tounlarına neden koymamış madem öyle çok biliyodu hiç birşeyine el atmasınlar karıoşmasınlar herşeyi senin abban yapsın onlarda krışmaya gelince soksunlar burunlarını her bir b.... sinir şeyler sen takma kuzum fatihim rabbime emnaet sen içini ferah tut doğuncada içten nazarlığını eksik tutma bir evin bir erkeği olucak malum çekemeyenler dolu sizde bitanem
ya aynen tatlım eşim zaten ağızlarının payını verdi halasına ded içimden gelmio vermek ne yapayım yapcak bişi yok diyo .alışcaklar mecbur benden beklemiyorlardı çocuk isimde beklemesinler. dimi ama. belinay güzel evet şekerim şirin bir isim iki isimde koyabilirsin
bende ecrini cok begeniyorum hatta yemin edrim dün volkime demiştim kısımız olursa ecrin koyalım diye. kulaga süper geliyo anlamıda
süper. kavgalıyım amma bak kalp kalbede karsıymıs aynı seyi düşünmüsüz. ben ce ecrin süper ötesi bi isim. hem cok kullanılmıyokende koymak lazım sonra doluyo bikac seneye kadar ecrin ismi iste onu sevmiyorum ben.
:) allah gönlüne göre versin kuzum. kalp kalbe karşı tabi ikinizinde kalbi temiz demekki gönlünüzden aynı isimler geçiyoooo