Kaldığımız Yerden Her Telden..

bende belinayı çok secdim gülüm söylenişi çok hoşuma gitti ecrinide seviyorum kardeşerimin isimleriyle takım oluyo bizde gelenek isimlerimiz ghep e le başlıyo 4 kardeşde e yani ama bakalım ecrinin söylenesi biraz zor gibi ama belinay çok güzel hayılrısı erkekde bakıyorumda hoşuma giden yok bee tatlım ne olabilirki başka acep:26::26:senin kaynananda kayınpederde otursun oturduğu yerde diğer tounlarına neden koymamış madem öyle çok biliyodu hiç birşeyine el atmasınlar karıoşmasınlar herşeyi senin abban yapsın onlarda krışmaya gelince soksunlar burunlarını her bir b.... sinir şeyler sen takma kuzum fatihim rabbime emnaet sen içini ferah tut doğuncada içten nazarlığını eksik tutma bir evin bir erkeği olucak malum çekemeyenler dolu sizde bitanem:KK47::KK47:

ya aynen tatlım eşim zaten ağızlarının payını verdi halasına ded içimden gelmio vermek ne yapayım yapcak bişi yok diyo .alışcaklar mecbur benden beklemiyorlardı çocuk isimde beklemesinler. dimi ama. belinay güzel evet şekerim şirin bir isim iki isimde koyabilirsin
bende ecrini cok begeniyorum hatta yemin edrim dün volkime demiştim kısımız olursa ecrin koyalım diye. kulaga süper geliyo anlamıda
süper. kavgalıyım amma bak kalp kalbede karsıymıs aynı seyi düşünmüsüz. ben ce ecrin süper ötesi bi isim. hem cok kullanılmıyokende koymak lazım sonra doluyo bikac seneye kadar ecrin ismi iste onu sevmiyorum ben.:KK53::KK53:

:) allah gönlüne göre versin kuzum. kalp kalbe karşı tabi ikinizinde kalbi temiz demekki gönlünüzden aynı isimler geçiyoooo:KK16:

elifim bende severim özellik le bu adam benim babam şarkısına bayılırım. :KK16::KK16::KK16:

ya aynen tatlım eşim zaten ağızlarının payını verdi halasına ded içimden gelmio vermek ne yapayım yapcak bişi yok diyo .alışcaklar mecbur benden beklemiyorlardı çocuk isimde beklemesinler. dimi ama. belinay güzel evet şekerim şirin bir isim iki isimde koyabilirsin

:) allah gönlüne göre versin kuzum. kalp kalbe karşı tabi ikinizinde kalbi temiz demekki gönlünüzden aynı isimler geçiyoooo:KK16:

ne güzel etmişte vermiş ne mutluki eşin gerçeklri görüyoda seni tutyo yoksa vayy haline gülüm çok şükür ki arkan varr yoksa onlar bu şeiklde karışıyolr o zamanı düşünemiyorum Allah korusun vicdan versin azıcık :KK47::KK47:vallaha yaaa

elifim bende severim özellik le bu adam benim babam şarkısına bayılırım. :KK16::KK16::KK16:

gülüm bütün şarkıları güzel olamyanı yokki başka birşey yani adam bakma zamanında dışlandı ama yazık oldu adama baksana şimdi ortalık ne alemde ama Allah için süper söylüyor yakomoz varya saçlarına yıldız düşmüş koparma anne birde azerice var şiire gazele bayılıyorum meselaa:21::21:

ne güzel etmişte vermiş ne mutluki eşin gerçeklri görüyoda seni tutyo yoksa vayy haline gülüm çok şükür ki arkan varr yoksa onlar bu şeiklde karışıyolr o zamanı düşünemiyorum Allah korusun vicdan versin azıcık :KK47::KK47:vallaha yaaa

delüler yavrum ne olsun eşim hiç takmaz onları sinirlendirirlerse fena olur annesi biliyor huyunu hiç evlerine gitmez 7-8 ay konuşmaz daha öncede yaşadık bunları .allah akıl fikir versin bunlara doğuncada sahiplenirler şimdi aramaz sormazlar ama ozaman görcem ben onları.:KK22::KK22:

kuzularıııımm nabıyonuz beya :KK3:
şimdi kociş eczaneye gitti şu dişime çare bulmak için
sahurdan sonra bi coştu pir coştu sabah 7,30 da en son hafifledi bende uyumuşum çok şükür
ne menem bişeymiş şu diş ağrısı yaa kociş bile dıyo normalde cuma gitcez dr a
diyoki erkenmi gitsek acaba çağatayı erkenmi alsalar felen :KK9:
adam benım çektiğim acıyı görünce çağatayı erken çıkartmanın yollarını arıyo :KK9:

elfim kuzum belinay derim kesinlikle çok hoş anlamı güzel ve orjinal
ecrin çoook fazla var çok olan isimleride sevmayrum :KK19:

moonum balım dimek eltinlerdi gelen halbuki yakınlarda yani
onlar çağırcagına bide onlar yuk oluyo :KK22:

melisaam ve elfiiiimm canlarım yirim sizi valla çok sevindim es geçin geçmişi yenı gunlere merhaba diyin canlarım benım :KK48::KK48:

delüler yavrum ne olsun eşim hiç takmaz onları sinirlendirirlerse fena olur annesi biliyor huyunu hiç evlerine gitmez 7-8 ay konuşmaz daha öncede yaşadık bunları .allah akıl fikir versin bunlara doğuncada sahiplenirler şimdi aramaz sormazlar ama ozaman görcem ben onları.:KK22::KK22:

onlara pipisni bile gösterme kuzum haketmiyolar duracakalrı yeri bilsinler yok öyle 3 kuruşa 5 köfte Allhtan korkularıda yok canlarından parça taşıyosun neler yapmaları gerekir hemde senin gibi bir gelinleri var diğerlerinide biliyoruz yanii çekemediklerinden torunlarınıda gözardı ettiler bunca zaamandır sen ne emeklrle taşıdın bir kere bile kızım canın birşey istiyormu iyimisin sağlığın nasıl torunumuz nasıl dedilermi doğumdan sonra gelmesinler isteyen yok huzurunu bozmasınlar sen lohusa olucaksın uzak dursunlar:KK47:

sahurdan sonra bi coştu pir coştu sabah 7,30 da en son hafifledi bende uyumuşum çok şükür
adam benım çektiğim acıyı görünce çağatayı erken çıkartmanın yollarını arıyo :KK9:

melisaam ve elfiiiimm canlarım yirim sizi valla çok sevindim es geçin geçmişi yenı gunlere merhaba diyin canlarım benım :KK48::KK48:

hoşgeldin sevii dünürüm yinemi diş ağrısı hayy ben o ağrınınn taaaa .... anam gitsin senden yaaa dişin çürük falanmıydı kuzum yoksa normal ağrımı naısl birşey ki vahh garibim demek eşinde artık dayanamıyo haline kuzum kıymam yaa hayırlısı olsun hakkınızda erkende olmasın diyicemde seninde halin beli Allahım şifanı versin şu mübarek günde inş bitanem evet bende belinayda takılı kaldım uzun zamandır ama takılı kalmayım erkek olursa alır otutrurum diyorum ama hayırlısı Allahtan artık fıstığım kızz ben dedim e baştan biz küs kalamayız bakma kırıldıkda çıktı laflar benyine baştan altan aldımda o delü garu ilerletti işte aldı yürüdü malum hızına yetimek pek kolay olmuyo ama şimdi durdu sanırsam ben deimştim sıkıntı yok diyede son olaya ben çok kırıldım yinede daynamadım işte aynı yerde olupda yokmuş gibi davranamadık ki dmeiştim yani yapamayız diye:KK53::KK53::KK53:

elf yaa senin profil resmin bana cok acayip seyler düşündürüyoo
acaba ben mi yanlış görüyorum???
ramazan ramazan :KK23::KK23:

hoşgeldin sevii dünürüm yinemi diş ağrısı hayy ben o ağrınınn taaaa .... anam gitsin senden yaaa dişin çürük falanmıydı kuzum yoksa normal ağrımı naısl birşey ki vahh garibim demek eşinde artık dayanamıyo haline kuzum kıymam yaa hayırlısı olsun hakkınızda erkende olmasın diyicemde seninde halin beli Allahım şifanı versin şu mübarek günde inş bitanem evet bende belinayda takılı kaldım uzun zamandır ama takılı kalmayım erkek olursa alır otutrurum diyorum ama hayırlısı Allahtan artık fıstığım kızz ben dedim e baştan biz küs kalamayız bakma kırıldıkda çıktı laflar benyine baştan altan aldımda o delü garu ilerletti işte aldı yürüdü malum hızına yetimek pek kolay olmuyo ama şimdi durdu sanırsam ben deimştim sıkıntı yok diyede son olaya ben çok kırıldım yinede daynamadım işte aynı yerde olupda yokmuş gibi davranamadık ki dmeiştim yani yapamayız diye:KK53::KK53::KK53:

hoşbuldum benım biricik dünürüümmm :KK48:
he valla sorma yine diş ağrısı zati uyuyamıyorum bide bu çıktı başıma
çürük yok kuzum sanırım hamişlikten ağzımın sol tarafı altlı üstlü ağrıyo acayip bişey
böyle o uzun süreli ve çok şiddetli bi ağrı vurdukça kendımden geçiyorum okaa kötü yanı kuzum :KK43:

belinay çok güzel cidden kuzum değişik bi isim
he valla kız olmazsa bende oturcam kıçımın üstüne :KK9::KK9:

bencede yapamassınız küs siz bende bunu bildiğim için girmedim aranıza
didim bunlar elbet barışcak :KK9:

yaaa tatlım akrabalar işte işin güzel tarafı arabaları yok birde özel servis eşimi bahaneyle çağırıp getirtiyorlar kendilerini:))))))
uyanık sporlar. senin de diş tam zamanında çoştu balım şansa bak allah şifa versin tatlı bişiler yeme bu ara.
onlara pipisni bile gösterme kuzum haketmiyolar duracakalrı yeri bilsinler yok öyle 3 kuruşa 5 köfte Allhtan korkularıda yok canlarından parça taşıyosun neler yapmaları gerekir hemde senin gibi bir gelinleri var diğerlerinide biliyoruz yanii çekemediklerinden torunlarınıda gözardı ettiler bunca zaamandır sen ne emeklrle taşıdın bir kere bile kızım canın birşey istiyormu iyimisin sağlığın nasıl torunumuz nasıl dedilermi doğumdan sonra gelmesinler isteyen yok huzurunu bozmasınlar sen lohusa olucaksın uzak dursunlar:KK47:

:))))öyle cnm haketmiyorlar , ya bişide yapmasınlar sade sussunlar karışmasınlar o bile yeter bunalltıyorlar bizi harbiden ne çocuk muş diyorum garibim daha dünyaya gelmeden olay oluyor.:KK8::KK8::KK8:

hoşbuldum benım biricik dünürüümmm :KK48:
he valla sorma yine diş ağrısı zati uyuyamıyorum bide bu çıktı başıma
çürük yok kuzum sanırım hamişlikten ağzımın sol tarafı altlı üstlü ağrıyo acayip bişey
böyle o uzun süreli ve çok şiddetli bi ağrı vurdukça kendımden geçiyorum okaa kötü yanı kuzum :KK43:

belinay çok güzel cidden kuzum değişik bi isim
he valla kız olmazsa bende oturcam kıçımın üstüne :KK9::KK9:

bencede yapamassınız küs siz bende bunu bildiğim için girmedim aranıza
didim bunlar elbet barışcak :KK9:

kıyamam ben sana yaaa Allah yardımcın olsun kuzum bende zamanında çok çektim çürüktü kırıla kırıla kök kalmıştı şişerdi nasıl ağrırdı deli gibi ağlradım eimle o zmaan sevgiliydikm telde konuşurken başlamıştı ağrımaya o arada babam geldi bende teli kapatmamışım meğersem babam gelince ağlaya ağlaya gittim nasıl sarıldım babaaaa çok ağrıyo diye babam yanımda ağladı eşimde telde ağlamış dayanammış nasıl ağladıysam çok zor malesef rabbim kimseye veresin diş ağrısını AMİNNN evet gülüm eşimede demiştim belinay nasıl güzel dmeişt ama şmdi hatırlarmı bakızızzz belli olsa cinsiyeti bugün tamm 11 hafta olduk ama yarın burdaki takvimde 12 hafta gösterek aman gülüm tartışmalar olur da biraz kırıcı oldu o ayrı son iki sözü beni çok kırdıda işte geçti gitti önemli olan daha olmaması yanlış anlamak boş yere kırmamak:26:

yaaa tatlım akrabalar işte işin güzel tarafı arabaları yok birde özel servis eşimi bahaneyle çağırıp getirtiyorlar kendilerini:))))))
uyanık sporlar. senin de diş tam zamanında çoştu balım şansa bak allah şifa versin tatlı bişiler yeme bu ara.

:))))öyle cnm haketmiyorlar , ya bişide yapmasınlar sade sussunlar karışmasınlar o bile yeter bunalltıyorlar bizi harbiden ne çocuk muş diyorum garibim daha dünyaya gelmeden olay oluyor.:KK8::KK8::KK8:

zaten biz başka birşey istemiyoruz ki kuzum sussunlar huzursuz etmesinler yeter vallaha ne maddi ne manevi kimse birşey istemiyo ama malesef her şekilde yetiyolar işte sorma yaa garibim gelmeden olaylar başladı birde gelse ama işte önemli olan o doğduktan sonra büyümeye aklı kesmeye başladığında huzursuzlular şahit olamması bilememsi gülüm :KK20:umarım çekerler ellerini ayaklarını

[video=youtube;co8LNn7noHw]http://www.youtube.com/watch?v=co8LNn7noHw&feature=relmfu[/video]:13::13::13:

ohh ne ala memleket valla milletde hiç utanmada yok yani
getir götür yaptırıyolar bide kendılerını biz olsak çekiniriz yani
ben hiç sevmem öyle şeyi
sorma kuzum tam zamanında coştu valla şimdi kociş aradıda
eczacılar diyomus bi tek parol alabılır gargaralarıda önermeyiz dr una sorsun ama
şu zamanda parol harici bişey olmaz demişler gene kaldım parole
o da geçirmiyoki pöfff :KK31:

ya senin şu k.pederde kaynanandan beter hee gidip ağlıyomu bide ismimi koymuyolar diye
hey yarabbiiim eşşek kadar herif bide yok anam bencede sussunlar hiç karışmasınlar

zaten biz başka birşey istemiyoruz ki kuzum sussunlar huzursuz etmesinler yeter vallaha ne maddi ne manevi kimse birşey istemiyo ama malesef her şekilde yetiyolar işte sorma yaa garibim gelmeden olaylar başladı birde gelse ama işte önemli olan o doğduktan sonra büyümeye aklı kesmeye başladığında huzursuzlular şahit olamması bilememsi gülüm :KK20:umarım çekerler ellerini ayaklarını

amin cnmmmmm amin huyları böyle cnm yaparlar sinir ederler insanı sonra hiç bişi yokmuş gibi gelir otururlar neyapalım çekicez bizimde sınavımız bunlar heralde herkesin bir sınaaavı oluyor cnm. allah büyük kederler vermesin.

X