- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
-
- Konu Sahibi dejavu_one
tamam tatlım benimde makine durdu asayım da çamaşırlarımı yatalım acayip uykum var benimde. Msn işyerinde açamıyorum yukarıdakinde yüklü değil orada da kimse kullanmıyor kütüphanede vardı ama.. Ondan gönderedim öm den göndereyim sen beni ekle ben verdiğin adresi ekledim ama gelmedi sana demek ki ben vereym sen bebi ekle ama akşamları giriyorum. Hadi yarın güzel haberler alırız inşallah yatmadan dua edicem sana birtanem kabul olur İnşallahhh... Öpüyorum kocaman yat dinlen tatlım benim bu saate kadar alıkoydum deseydin başım ağrıyor diye bitanem gelmek zorunda değilsin ki topiğe canımm hadi yat bakalım hemenn...
dejavuuuuuuuuuuuuuuummmmmm günaydın gülüm malesef beklenen olmadı çıkmadı ben didim bacım geç yumurtlamadan dolayı gecikiyo demekki sağlık olsun artık bekliycez kırmızıları balımmmm
Hadi ya ama amaa o kadar belirtiye nasıl çıkmaz ya nasılll... Canım benim her zaman hayırlısı. Hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun tatlımm yakındır ama bak benden demedi fazal beklemeyeceksin..
dejavuuuuuuuuuuuuuuummmmmm günaydın gülüm malesef beklenen olmadı çıkmadı ben didim bacım geç yumurtlamadan dolayı gecikiyo demekki sağlık olsun artık bekliycez kırmızıları balımmmm
a.slm kuzum hoşgeldinHerkese slmlar ....
Hayırlısı olsun canım bende okuyunca üzüldüm ama
Herkese slmlar ....
herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
elifimmmmmmmmmm bakma öyleee dışarıdan gelseneeeeeeeee
elifffffffffffffffffff
a.slm kuzum hoşgeldin
öyle canım hayırlısı olsun üzülmedim ben valla umutsuzca yaptım biliyodum sanki olan umudumuda alsın diye yaptım aldıda valla iyiyim çok şükür sen nasılsın bakemmm
Bende iyim canım uğraşıp duruyorum....