Kaldığımız Yerden Her Telden..

estağfurullah canım yok başım çaydan sonra oldu midem bulanınca ağrıdı ayrıca sen değil ben seni alıkoydum işlerinibırakıp geldin sırf burdayım diye meleğim benim canımın içi inş sabaha görüşürüz her şekilde sağolasın Allah razı olsun balım bende hepimiz için dua edicem tmm sen gönderde ben eklerim balım sanada Allah rahatlık versin gülümmmmmmmmmmmmmmmmm öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

dejavuuuuuuuuuuuuuuummmmmm günaydın gülüm malesef beklenen olmadı çıkmadı ben didim bacım geç yumurtlamadan dolayı gecikiyo demekki sağlık olsun artık bekliycez kırmızıları balımmmm

dejavuuuuuuuuuuuuuuummmmmm günaydın gülüm malesef beklenen olmadı çıkmadı ben didim bacım geç yumurtlamadan dolayı gecikiyo demekki sağlık olsun artık bekliycez kırmızıları balımmmm

Hadi ya ama amaa o kadar belirtiye nasıl çıkmaz ya nasılll... Canım benim her zaman hayırlısı. Hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun tatlımm yakındır ama bak benden demedi fazal beklemeyeceksin..

Hadi ya ama amaa o kadar belirtiye nasıl çıkmaz ya nasılll... Canım benim her zaman hayırlısı. Hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun tatlımm yakındır ama bak benden demedi fazal beklemeyeceksin..

malesef canım çıkmadı hayırlısı olsun amann zati sancılardan dedim yaaa umudum az adet olucam diye sadece bir umuttu işte daha kırmızılarda gelmedi beklemedeyim meleğimmm

Hayırlısı olsun canım bende okuyunca üzüldüm ama

herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Yaa hıcanın kapısı açık misafiri de gelir hep hocalar falan bugün pek kimse de gelmedi ay çok yazamadım bir de işimiz de vardı fazla gelemezsen alınmayın juzucuklarım yazamaya çalışıcam.. Akşam burada olun ama heee yarın cumartesi..

neysem erken gidecekmiş bugün sanırsam 17.00 gibi inşallah öyle olur..

elifimmmmmmmmmm bakma öyleee dışarıdan gelseneeeeeeeee

gülüm testte ikinci çizgi çıkmış inceden çizgi var onu ççkmeye çalıştımda teldende pek belli değil gülüm seni görmedim bile kusuruma bakma çıkmışşın yazdığına geçyazdım meleğim burdayım ben gel emi

dejavum ikili sonucum temiz çıkmış gülüm.:)doktoru aradık söyledi. bu ara yoğuun net yoktu ofiste aceyip iş var en kısa zamanda hikayelerimle :) geilcem haber vereyim dedimmmm sizi seviyommmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…