- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
-
- Konu Sahibi dejavu_one
sende hoşgeldin balım hemencik yaptım ütülerimi havlularım falan vardı ortalığı topladım çamaşır attım makineye yettim geldim sen nasılsın çok yoruldun bugün tatlım dinlendin mi biraz yemekten sonra bari.
sağolasın güülümm oo hamarat bacımm benim ellerine sağlıkkkk kuzum bende eltimle konuşuyorum bir taraftan yazıyorummm dinlenemedim balım ye iç bulaşık çamaşır as çay yap ancakk çok sancım var adet sancısı gibi gelicekkk galibaaaa
ay yok be geldim ancak birkaç ütü yaptım işte ay onlarca insanl uğraşuyoruz müdür yardımcılığna geçtim ya tüm hoaların işini biz görüyoruz birde o hocanın işleri. Öğrencilerin işleri amaann valla kafam bir dünya oluyor. Canım deme yaaa biliyorsun regl ile gebelik belirtileri çok benzer. İnşallah olmazsın canımmm.. Valla bitmez canım ya hep iş hep hizmet..
gülüm müdür yardımcılığınamı geçtin olduğun bölümün adı neydiki benzyiyo diyolar balım ama ne bileyim daha çok adet gibi bugün çok yoruldum ondan değilse kesin adet olucam balım kesinnn
canım yine yabancı dillerdeyim kütüphanedeydim ama müdürlükteki sekterlerden biri doğum iznine ayrıldı müd. yardımcılığındaki kızlar tecrübeli olduğundan yani kadnılar diyim iki çocukalrı var neyse biri müdüriyete geçti bend yalnız kalan müd. yard. bayanın yanına alındım
müdüriyetteki bayan doğum izninden gelene kadar ordayım ama kütüphane çok rahattı tabii. Canım dur daha olmadın umudunu yitirme yaa.. Olacak elbett olacak hayırlıs neyse o olsun hakkımızda canımm
onu biliyodumda müdür yardımcılığı deyince yinemi değiştirildi dedim balım i,nş gülüm üzülmüyorumda yoksa bebek gelsin adetim şu stresten kurtulayım diyorum bakalım sabaha kalmaz gibme geliyo baya uyuşuyo karnım kasıklarım ama hayırlısı Allahtan
canım evet yoksa da zamanında gelsin bekletmesin ama ağzıma bile almak istemiyorum ya inşallah vardır yaaa valla çok istiyorum kız sanki ben bekliyorum haaa sen demiştin silik çizgi gibi gördüm diye geçen yaptığındaa..
oyy kuzum benim inş vardırda artık son bulur hasretimiz hayırlısı ise eğer gülüm vardıda ama saatler sonra baktığımda gördüm yani 5 saat sonra aldım elime baktım demekki beklediği için hani öncesindemi çıktı sonrasındamı haberim yok testin üzerinde 10dk dan sonrası geçersiz diyo boş yani gülüm amann bakalım aslında sorun etmiycemde adet olsam bile şu gevşeticiden almak istiyorumki sancılı geçmesin ağrı kesici almıyımki adet rahat geçireyim ama şimdi ya bebekse zararlıdır diyorum sonra bir geliyo kırmızılar canım yanıyo sancıdan
canım bak umutlandırmak istemem seni ama olmadıktan sonra saatlerde geçse çizgi çıkmıyor ben 2010 dan beri istiyorum gülüm fazla çalışma olamadı ama inan gebelik testi yaptığım zaman saatlerce bekletir gelir gider bakardım hiç silik çizgi görmedim yanii hiçç. anlamdım canım zor yaaa muallakta olmakta.. Bak yarın bekle olmazsan öbür gün mutlaka yapıyorsun testi ona göre..
yok gülüm umutlanmıyorum nasıl oluyo inan anlamıyoprum yani bir kerseinde yaptım ilk 5 dk diğeride 3dk da çıktı hamileyim dedik sarıldık eşimle gözlerimiz doldu ama kanda çıkmadı nasıl kötü olmuştum anlatamam balım yarın sabaha yapıcam kesn zor duruyorum zati çıkmazsada eğerki yine gelmezse pazartesi kana giderim bakalım belkide ilacı bıraktım yaaa prolaktin ilacını ondanmıdır acep yine yükseldimi
blmem ki gülüm ama senin akıntın geldi ben canım prolaktin yükselmiş olsa gelmezdi ki o akıntılar. Bak bende gelmedi sanki ya geldi gibi oldu ama başka br akıntı işle beraber geldi aslında çok ayrı bir akıntu bu hemen ayırt ediliyor yani öyle gelmedi. Bende hani değer düşük diye dr sadece iki hap verdi ya yetmedi mi caba diyorum dur bakalım regl oalyım 3. günü başka dr gidicem hormon testine off bende çok bunaldım ay çalışma yapsak tutmasa olmuyor napıyı dicem ama bende böyle kaldım birşeler yapıcaz artık. Hayırlısı pekii yarın sabah yap o zaman il idrarla unutma. haber beklicem senden..
amann gülüm bir sürü sıkıntı yok prolaktin yok o ara kanama gecikme valla şükürler olsun isyan etmiyorumda ama zaman zaman bunalıyorum valla hakkımızda hayırlısı olsun adet olursam bende gidicem hormon testine sonrasında rahim filmi yumurtalıklara baktırıcam artık 1 yıl oldu geçiyo bakılalım sabaha yapıcam gülüm diyelimki 4 saat değilde 3 saatlik ilk idrar olsa olurmu yine:18::18::18::18:
gece çok mu kalkıyorsun tuvalete canım 3-4 saat yapma yeter sabah kalktığında ilk idrarınla yapacaksın inşallah çıkar yaa valla sabah işe bile heyecanla gidicem kız. Valla git sende tekrar prolaktine baktır aklında soru işareti kalması rahim filmi de çektirebilirsin istersen yumurta takibi yaptırabilirsin yumurtlamana yakın 2-3 gün aralarla çağırır büyüklüğüne göre söyler zaten çatlama olacak olmayacak gelişmemiş diye böylece boşuna oldu mu olmadı mı düşünmüyorsun ama sıkıcı tabii. Ovulasyon yapmak daha iyi valla.
Klomende alabilirsin desteliyor yumurtlamayı ilacı reglinin 5. günü başlıyorsun 10. günü bitiyor bir kaç gün sonra dr gidiyorsun zaten gelişmiş oluyor geç bile olsan o ilaçla vaktinde olyor yumurtlama takipte yapıldığı için hiç olmazsa çatladığından emin oluyorsun hemde çatlama zamanını bildiğinden test zamanında belli oluyor..
valla gülüm ben kendimi bildim bileli sık çıkarım tuvalete ama bu aralar daha sık gibi geliyo yada banamı öyle geliyo diyorum sıklaştı yani ama çok su tüketiyorum ondandır herhalde bakalım artık bendede çok heyecan varrr çıkarsa hemen sabah 9 girerim haber ederim hemen girmezsem anlaki çıkmadı meleğim sıkıcı mıkıcı bir şekilde bakılıcak aylar öncesinde herşey temizdi rahimde yyumurtalıklarda ama değişmiş olabilir yani hayırlısı olsun canımıniçi
canım çıkmazsa da gel topiğe kafan dağılır muhabbet ederken canım ama bir çıksın en güzel kutlamayı yapıcamm..İnşallah diyorum ağzımda Allahıma gitsinn bebişş kondursun göbişine.. Çıkmazsa o kadar belirti boşa mı yani yaaa daha ne olacak anlamadım ben..
gelirim gülüm yarın boşum ya girerim erkenden nasipse bende onu düşünüyorum gebelik yoksa neden göğüsler mavi damaralr oluyo akıntı bel ağrısı yeminle midem bile bulanıyo şuan çay içtim bıraktım ama neden bulanıyo bilmiyorum 2-3 gündür vardıda ben demiyodum psikolojikmi diye ama gçmemesiyle birlite arttı yani bilmiyorum gülüm benim inanki sabaha nasipse belli olur artık eşime diyorumki geliyo kesin yaa git diyo 10 gündür geliyo geliyo yok birşey gelmez bir 10 daha diyo gıcık
Amann inşallah 9 ay gelmezler canım gözükmesinler gözüne pis kırmızılarr... belki topiğim uğurlu gelir sende bende diğer hamile kalmak isteyenlerde kalır işte o zaman hamişler diye topik açarım baaak gebelikte..
şaka maka 82. sayfa olmuşumuz bile gülüm yaa
inş gülüm valla sanada banada tüm isteyenlerede rabbim nasip etsin canımın içi senin msn hala gelmdedi bana ben çıkıyorum meleğim dizi bitiyo bede başım ağrıyoki vurup kafayı yatıcam ssabah olsun biran öne hayılrlısyla inş cuma günün yüzü suyu hürmetine hayırlı bir sonuç alırım balım sana iyi geceler tatlı rüyalar Allahım rahatlık versin bebeğim seni ç:97::97:ok seviyorum görüşürüz sabaha dua et bana emi :128::128::128::128::111::97: