- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
-
- Konu Sahibi dejavu_one
oyy oyy yirim seni küsme sende kaymağım balımsın tereyağımsın sen gülüm çikolatamsın canımıniçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
saol kuşum afiyet oldu
haklısın balım haftanın son günü bitmek bilmiyo bide bugün benm kocişte ofisten kacamamış cıksaydı erken gelirdi ama malesef bgnde gec cıkar artıkın
tatlım rahim filmi için herhangi bi gün gidilmesi grekiyomu yoksa her an cekilirmi
gülüm silme bırak bak yağmurlar başlıycak boşasilme yarın hava 18 derece sıcaklık vr çıkın gein eşinlşe ohhhhhhhhhhhhh
tımam tımaam inandımm.. Zaten biliyordum az naz yapasım geldi deee.. Beni de sev başkasını da ama beni daha çokYok yokk balımm biliyommm beenn
Snein nazını yerim ben balım seni çok seviyorum gülüm hepinizi ayrı ayrı seviyorum çok hemde meleğimmmmmmmmm
canım regl ile yumurtlama günü arasında olması lazım diye biliyorum yani reglin biter bitmez gideceksin. Amaa doktora sor tabii sen yine de canım yanlış bilgi de vermiş olmayayım..
valla 1 haftaya gelir yağmurlar gülüm ama seilerim diyosan şöle bir pisliğini al yinede yorulmadanyağmur ne zaman gelcekmiş kız eşimde okul gelecekte aslında iş yapcam diye gelecek yağmurda hep olur kışın kiri gitsin sonra yine silerim dedim de bilmem kii..
selam hanımlar nasılsınızz
Selam hanımlar nasılsınızz
valla 1 haftaya gelir yağmurlar gülüm ama seilerim diyosan şöle bir pisliğini al yinede yorulmadan
hoşgeldin canım
mirhabaaa iyiyiz sen nasılsınnn..
valla 1 haftaya gelir yağmurlar gülüm ama seilerim diyosan şöle bir pisliğini al yinede yorulmadan
hoşgeldin canım
cam silerken şöyleee bir üstünden almak mümkün mü sence pimapenler camlar derken baya vakit alır ama pimapenler bir daha o kadar kirlenmez tek camları silmek zaten daha kolay zamanımı alan pimapenleri içten dıştan temizlemek oluyor.
İyiyimm bendeee
Temizlik yaptım bitti şimdide soyulan ojelerımı tazeliyorum :))) ev hanımı olupta koyu renk kullanmak ne zordur dimi
haklısın valla gülüm ucundan desen gerisi geliyo heleki camlar benim birde boylu balkon kapısı gibiler yatak odası mutfak salondan kapı var balkona birde salon 3 lü büyük kapı salonun bir duvar nerdeyse full cam düşün canım çıkıyo valla meleğimmmmmmmmmm
ojeler zaten hiç dayanmıyor yaa.. Bende evde olaydım haftaiçi yapardım ne güzel haftason kocamla bana kalırdı misss..
Anam anam kız hiç başedilmez onlar neyse ki evdesin sen yapılır ben halimi düşünemiyorum öyle olsa ama yinede baya zamanımı alacak ya salonum çift cam falan.. Neyse yapıcaz attık sende ağır işlere kalkışma sakın...
senin balın kaymaklın benim kıskanırım haaa
aynen öyle balımm allahım güç kuvvet versinnnnnnnnnn çalışanlara balım benimmmmmmmmmmmmmmm meleğimmmmmmmmmmmm
kıskanma kıs cıkcık cıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Akşama yemeğimm yok pratik ne yapsam kızlarr söyleyiverin bakeemm. Hazı tavuk mu alsam acep canım da çekiyo ne zamandır bir de yanına patates mi kızartsam offf ne yapsamm..
Akşama yemeğimm yok pratik ne yapsam kızlarr söyleyiverin bakeemm. Hazı tavuk mu alsam acep canım da çekiyo ne zamandır bir de yanına patates mi kızartsam offf ne yapsamm..
canım cekıyorsa al derım afıyet olsun canım
2 dk gırdımde bakıyım kım var kım yok dedım
benımde annem geldı dejavum o yemek yapıyor ben banyoya gırcem sımdı
öptum sızı cok mutluyum bugun