- 17 Kasım 2011
- 5.877
- 2
-
- Konu Sahibi dejavu_one
gülüm güneşi gördüm yaaa sakıverdim valla yapmadığım kalmadı sadece camlar kaldı desem yeridir ama silmem taşınıcaz yaa boşuna gülüm kendimi dinlemek istemiyorum bebek var moduna girince çok zor oluyo sonucu tabiki çok istiyorum meleğim keşke olsun ama içimden bir sesde boşa olduğunu söylüyo ne bileyim hayırlısı Allahtan sevinirsiniz bilmezmiyim meleğim inş bende vardır inş sizlerdede olur kendime olmuş gibi sevinirim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş kimsenin kucağını boş bırakmasın AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
bak bir e söylüyor bir camlar kaldı diye yaa.. Tamam kendini dinleme tabi ki ama bu kadar yorma aşksıı ama lütfen yanii.. İnşallah güzel haberler alıcaz çk yakın çıok bu ay olmazsa da yakında.. Bu arada annemlerin işler iyice bitmiş. Dün dayımları yemepğe çağırmış yan binadalar ya zaten. Dayımda pasta almış kesmişler evi kutlamışlar. Bugünde balkonda kahvaltı keyfi yapılmış yengem,yengemin komuşu onun oğlu gelini falan bir güzel ben de özendim tabii gün sayıyorum gitmek için ama 1 mayıs tatil ya salıya geliyor p.tesi içinde izin alcam. Haftasonunu katıp c.tesi sabahtan gidicez eşşimle inşalllahta çok var yaa o arada annem gelir belki..
slmm canlarım anneciğim geldi bugun salona giriştik ben az iş yaptım ama annem baya şey hakketdi sağolsun
şimdi oturma odasında tv karşısındayız uyuyya kaldı koltukta yoruldu demekki
sizde ne var yok kuzular elfimm bugunde gelmemiş kırmızılar
sanırsam içime doğan çıkcak
bak bir e söylüyor bir camlar kaldı diye yaa.. Tamam kendini dinleme tabi ki ama bu kadar yorma aşksıı ama lütfen yanii.. İnşallah güzel haberler alıcaz çk yakın çıok bu ay olmazsa da yakında.. Bu arada annemlerin işler iyice bitmiş. Dün dayımları yemepğe çağırmış yan binadalar ya zaten. Dayımda pasta almış kesmişler evi kutlamışlar. Bugünde balkonda kahvaltı keyfi yapılmış yengem,yengemin komuşu onun oğlu gelini falan bir güzel ben de özendim tabii gün sayıyorum gitmek için ama 1 mayıs tatil ya salıya geliyor p.tesi içinde izin alcam. Haftasonunu katıp c.tesi sabahtan gidicez eşşimle inşalllahta çok var yaa o arada annem gelir belki..
ohh ohhh buldun anneni sattın bizişaka şaka gülüm hoşgeldin bak sen elini öyle sürme lütfen yorma kendini emi ay ne güzel anen yanında gülüm benim gelmedi daha inş gülüm inş dediiğiniz gibi olur balımmm
slmm canlarım anneciğim geldi bugun salona giriştik ben az iş yaptım ama annem baya şey hakketdi sağolsun
şimdi oturma odasında tv karşısındayız uyuyya kaldı koltukta yoruldu demekki
sizde ne var yok kuzular elfimm bugunde gelmemiş kırmızılar
sanırsam içime doğan çıkcak
ohh ne güzel kuzum anneciğin taşınmış üstüne keyif bilem yapmıslar ne güzel
mayısa az kaldı kuzumm ama annende çalışmıyo nasılsa şimdi gelir belkim
çok iyi oluyo valla dünden beri evde bi ses var yani
ttm tmm gülüm kızma bıraktım valla çamaşırlarıda astrım son makina yıkanıyo dahada iim yok yarın tamamen sizinleyim meleğim oh ohhh ne güzel yerleşmişler kutlamalar bile yapılmış özenmezmi insan sabret balım sende git gör evlerini özlemini gider gel sana çok iyi gelicek bitaenm
hehe sattım siziiiihiç satarmıyım ben sizi canlarım benııım
hoşbuldum kuzucum yok yok anneme şaştım habire sen otur diyip duruyo
çağataya bi ton şey örmüş almıs bi sürü kundaklık yaptırmıs yastık kılıfları felen
doldurmus valizini gelmiş
aman gelmesin kırmıızlarr gelsin bebiiiş
hehe sattım siziiiihiç satarmıyım ben sizi canlarım benııım
hoşbuldum kuzucum yok yok anneme şaştım habire sen otur diyip duruyo
çağataya bi ton şey örmüş almıs bi sürü kundaklık yaptırmıs yastık kılıfları felen
doldurmus valizini gelmiş
aman gelmesin kırmıızlarr gelsin bebiiiş
ohh ana kız temizlik demek annen yine temizlenecek bir yer bulmuş anlaşılan senin de gözün aydın canımm.. Ay kıyamam uyudu yorulmuştur kız dün yolda geldi ama kızına da kıyamamış işte.
evet çok şükür geçen hafta uyku bilr uyumadım erkenden kalktım onlar orada taşınırken ben nasıl uyuyayım yaa. Valla gelecek annemde geliba ama bakalım ancak yerleştiler gelir artık. Her salı iğneoluyorda 6ay ya da bnir sene sürecek karaciğer enzimleri yüksek çıktı ya 2 haftalık veriyor dr. Yan etkileri de oluyor vurulduğu akşam ve ertesi gün halsiz oluyor ama çok şükür beklendiği kadar olmadı o yüzden dayımların yakınına taşındılar. iğneri alsın öyle gelecek stok olsun yanında burada vurdururuz. Hasret gider anacağınla güzel güzel yemekte yapar.
daha ne yapacaksın zaten kızım.. Yemekte yaptm deme düşüp bayılırım.. İnşalah ama önce annem bir bana gelir sanırım ya daha çok var benim gitmeme 1 aydan fazla zaman var.
yaptım gülüm taze fasulye ve domatesli bulgur pilavı yaptımçıkıyorum ben aşkım çok yoruldum eşimde geldi yemeği yiyip uzanıcam kasıklarım ağrıdı akşama burdayımmm vadi vary meleğim burda olursan devam ederiz kesintisiz öpüyorum iyi bak kendine canım benim görüşürüzzzzzzzzzzzzz
Canlarım ben bugün ofisteyim aceyip işim var burdan giremem ama akşama görüşürüz inşallahsizleri seviyommmmmmmmm
Elifim ve diğer kızlar gelirseniz ütümü yapıcam hemencik heralde 21.00 gibi gelirim beni özleyin anacımmm
tamam bebişim sen gel geliriz biz muhabbetede devam :)))))))))))))
dejavummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
geldim geldim çok dakikim vallahi yaaaa
elifimmmmmmmmmmm hani nirdesinizzzzzzz
buydayııııımmmmmmmmmmmmmmmmm gülüm hoşgeldinnnn