Kaldığımız Yerden Her Telden..

ya canım valla var o zaman ya bak gelen gidende yok yani. Ben dedim ya sana o kadar test yaptım ne kadar beklersem bekliyim hiç çizgi görmedim kırmızı gelmediyse umut vardır tatlım bir de erken gebelik testlerinden alsan çıkar mı acaba yoksa yarın kana mı gitsen. Kişiden kişiye değişiyor bazısında regl bile geçmeden çıkıyor, bazısında 10 günden önce koyu çıkmııyor. Bekleyip göreceğiz ama lütfen olsun yaa..

dejavum ikili sonucum temiz çıkmış gülüm.:)doktoru aradık söyledi. bu ara yoğuun net yoktu ofiste aceyip iş var en kısa zamanda hikayelerimle :) geilcem haber vereyim dedimmmm sizi seviyommmmmmmmmmm

çok sevindimm canım çok şükürrr maşallahhh.. Sorun değil canımcığım ilk önce iş tabii ki bak bende çok sık giremiyorum.

meraba dejavucum nasılsın gülüm

iyiyim balım odamız çok sıcak pişiyorum aman bize de yaranılmıyor ya soğuk olunca dondum,sıcak olunca yandım. Bugünden içiin kapalı olacak demişlerdi biraz kalın giydim geberdim yaa..Akşam güzel bir duş lazım..Sen naparsın hayatımmm..

ahanda yakaladım sizi nettiriyonuz bakiyimç. dejavu selam canım.

aaa kimler gelmişşş.. Valla yakalandık görüyor musunuz senden kaçmıştık oysaaa kzıım biz burdayız bir yere kaçtığımız yok topiğimin reklamını yapacak değildim arayıp bulacaksınız yanii.. İyiyim çok şükür balımm sen nasılsımnnn... Hoşgeldinn.

ahanda yakaladım sizi nettiriyonuz bakiyimç. Dejavu selam canım.

hoşgeldin gülüm seni burda görmek çok güzel balım benim

yeni gelen arkadaşlarımıza çay kahve ikram edelim kızlar gittikte birşey ısmarlamadılar demesinler..

Son düzenleme:

hosbuldum canım ne olsun elifin haberine sevi,ndim insallah sasırtmaz testte hüsrana ugramaz. sen neler yapıyosun ya niye girmiyosun öbür topige. gamze gitti kıs yok o artık gel yani.

insan oğlu hep öyle canım bak kış bitsin yaz gelsin istiyoruz yazında o güneşin alnında serin yer azcık esinti arıyoruz napalım böyle yaratılmışızah yavrum bide kalın giyindin bu sıcakta resmen yabdın desene bende kan testi sonuclarımı yazdım diger topige saolsun ferda rahatlattı beni normalinde iyisiymiş hiç değilse bunlara seviniyorum buda bişy değilmi canım

güldürdün beni

hosbuldum canım ne olsun elifin haberine sevi,ndim insallah sasırtmaz testte hüsrana ugramaz. sen neler yapıyosun ya niye girmiyosun öbür topige. gamze gitti kıs yok o artık gel yani.

inşallah valla gözümüz kulağımız onda ama daha şöyle ağız dolusu da sevinemedik ya hemencik çıksa şu çizgi. Bana da var gibi geliyor ama umutlandırmakta istemiyoorum kızı.. İyiyim ben aynı işte iş güç uğraşıyoruz. Yok canım almıyım ben sorun sadece o olsa gitmezdim zaten merak etme kimin hakkımda ne düşündüğü de umrumda olmazdı ama olay çok farklı her neyse bunları da burada konuşmuyoruz oldu bitti gelene kapım açk gelmeyenin canı sağolsun zaten ben kimseye orada reklamımıda yapmadım orayı zora soktuğumu da düşünmüyorum o yüzden öyle işte canım ama gelmene sevindim..

evet canım napalım yanii insanız terliyoruz da üşüyoruz da off daraldım bene bugün iyice haftanın son günü ya geçmek bilmiyor.. İyi yapmışsın canım göstermekle bak birşeyde çıkmamış şçin rahat olsun, olmazsa rahim filmi falanda çektirirsin bir bakılır tatlım..

Kızlar yarın haftasonu ama ben cam silicem yaaa aman nee sıkıcı iş.... Bitse bahar temizliği az rahatlarım..

saol kuşum afiyet oldu

haklısın balım haftanın son günü bitmek bilmiyo bide bugün benm kocişte ofisten kacamamış cıksaydı erken gelirdi ama malesef bgnde gec cıkar artıkın
tatlım rahim filmi için herhangi bi gün gidilmesi grekiyomu yoksa her an cekilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…