Kaldığımız Yerden Her Telden..

Canım topiğin hayırlı olsun Var mı bebek falan

Bu arada herkese merhaba

evet gülüm gülüm hayrlısı üzülmk yok aksine umudumu kaybetmiyorum şükürler olsun burukluk olur elbet ama olsun test yaptım salı günü çıkmadı dedim sabaha yaparım varsa eğer garanti olsun diye biliyorum gülüm burda hepimiz kendimizmişiz gibi seviniyoruz meleğim

gülüm yeminle bunlar bende var damarlae önce yeşillendi şimdi mavilerşti kasıklarım da sancılar kramplar var sert alt tarafı belim ağrıyo akıntı ve sürekli ıslaklık hissi ped koyuyorum valla o derece ama her aydaki gibi kendimde belirti aramak dinlemek istemiyorum varsada çok şükür yoksada gülüm benim

rabbimin taktiri canım olursa şükür et olmazsa sabır et canım elbet onunda bi vakti zamanı vardır ama belirtilerin olması nebiliyim bana da var gbi geliyo tatlım ya İNS BU TOPİĞİN İLK GEBİŞİ SEN OLURSUN siftah senden gerisi bizden artık ogüzel yüreğinle bizede dua edersen nede olsa hamişlerin duası allah katında kabul olurmuş gülüm peki o yaptıgın testte 2.çizgi filan varmıydı

öyle tabi gülüm çok şükür olsun herşey rabbimden olsun hayırlısı lsun inş açılışı yaparım peimede patır patır dökülür herkes gebe kalırrr gülüm etmezmiyim ederim hergün ediyorum rabbim hepimizin gönlüne göre cerek inanıyorum bizim kalbimiz temiz bak gör sadece zamanı var meleğim yeterki sabradelim

aminnnnnnnnnnnnn gülüm insallahh biz sabrımızı tükettmeden rabbim bizide nasiplendirir nasılbi duygu bilmiyoruz ama anneliği ins bizde tadarız yoksun kalmayız bu duygudan

afiyet olsun balım bende iyim gülüm napim işte evi temizle kendini temizle ev kadınlıgı zor anacım valla camasırlarımı asıyım gelcem gülüm birazdan

vava zor hemde nasıl zor ev hanımlığı gerçekten ayrı meslek yanii..

kesinlikle öyle olmalı yoksa başa çıkılmıyor ben her daim öyle yapmama rağmen detaylı temizliğe girince altından zor kalkıyorum temizlnecek kadar çok şey oluyor ki eveli günü cağı çektim fırınlı anam inanamadım nasıl yap nasıl kir dedim nasıl oluyor ya allam sil sil yğ çözücülerle sonra çamaşır sularıyla sil var ya canım çıktı bir de elim hep üzerinde olmasa ne oluır bilmem.

Canım valla belirtilerin tam anlamıyla gebelik belirtileri inşallah vücudun sana oyun oynamıyordur ama güzel hisler var içim akıntı falan hep iyiyye işaret regl gününde ve gecikince akıntı daha artarmış balımm.. Hadi inşallahhh..

nasıl bir sevda nasıl bir anlatış bir çiçeğin gözünden muhteşem gerçekten..

Elifff kızzzz bak hepsiii var sendeee

Canım topiğin hayırlı olsun Var mı bebek falan

Bu arada herkese merhaba

Hoşgeldinnn..Bebek yok malesef ama olacak inşallah umutla bekliyoruzz...

aminnnnnnnnnnnnn gülüm insallahh biz sabrımızı tükettmeden rabbim bizide nasiplendirir nasılbi duygu bilmiyoruz ama anneliği ins bizde tadarız yoksun kalmayız bu duygudan

İnşallah canım Rabbim bizimde yüzümüze bakar dualarımızı kabul eder. Biz de tadacağız tabii ki öyle ya da böyle olacak başka yolu yok yanii.. sen ne alemdesin ya neler yapıyorsun beklemede misin şimdii..

Hoşbulduk canım hayırlısı olsun....

inş gülüm valla bu sefer belirtileri dinlemiyorum var ama diyorum yine bendenmi çıkıyo ama gözlede görülüyo yani tabi belirtilere takılıpğta garanti görmüyorum ben hala adet olucam diyorum hoş adet günümden 1 hafta öncede adet olucam diyorum kesin ama olmadı 3 gün geçti yani olsaydım pazartesi 4. günüm olucaktı inş hislerin olurda gülüm hayırlısıyla bebeğim gelmiştir inş

beklemedeyim hemde dr arayışındayım bir sonraki adetime kadar ins iyi bi dr bulurum gülüm adetin 3.günü yapılan tesler varmış ya ondan ya belkide o gün gelene kadar neler olr neler değişir belkim hamişde kalırım

haa evet sormuştun sen valla bu ara hiçbirşey aklımda değil biliyor musun herkese sen ne aşamadaydın ya diye sorup duruyorum bunama alametleri. canım hormon testleri regliniin 3. günü yapılır bir sorun varsa orada çıkar ama hormonlardaki düzensizlik genelde rel gecikmesi ya da erken regl gibi şeylere yol açar yani regl düzensizleşir çünkü yumurtlama bozukluğu olur bir şekilde. Snde bunlar yoksa pek endişe etme ama baktır muhakkak dr onları yapıtırınca sana gerekli açıklamayı yapar gerekirse yumurta takibine gidersin çatlamış mı falan diye olmadı garantileek için ilaç kullanırsın bakılır ona göre. Ne kadar oldu denemelere abşalayalı se tatlım..

evet gülüm varda yinede korkuyorum valla psikolijik olaylarını çok yaşadım yaaa sanki yine mi öyle diye birde geç yumurtladım yaa ben gecikme ondanmı diye dğüşünüyorum hayırlısı balımmm

İnşalah canım umutluyum senden umarım vücudun seni yanıltmaz birtanem de bu kadar belirtiyi de kendin psikolojik yaratamazkin ki be güzelim.Eğer yoksa bende en az senin kadar hayal kırıklığına uğrayacağım inan kii ama olacak inşallahh..

Kızlar yan odaya geldim müdürlük odasına müdür yok ama buradaki kzın başka yerde işi çıktı yanıdaki bayan izinli eşi rahatsızmış ben bakıyorum şimdilik ama tek olunca ve yazında dikkat çekiyor gelip geçenin kapı açık gelemeyebilirim biraz öpüyorum hepnizi kuzucuklarımm

slm gülüm kusuruma bakma valla gittim yemeği yapmaya mutfak dolaplarını sildim buz dolabını sildim yemeği koydum bulaşık yıkadım geldim pilavım kaldı yalnız onuda dinleneyeimde kahve yaptım umarım gülüm oyun mu oynuyo yoksa bebekmi var bilmiyorum ama benkendimden eminimki ne belirtilerine takılıyorum nede üretiyorum mesela bolca akıntım var bu psikolojik olamaz bel ağrısı göğüslerdeki damarlar ben yapmış olamamki hayırlısı Allahtan çok istiyorum ama sadece bekliyorum sabaha test yapıcam varsa çıkar yok çıkmazsa zaten yok demekti 4 ün gecikmiş olucak sonuçta meleğimm:26::26:mm:26:

canım ben ne diyorum sen ne yapıyorsun yaaa sırası mı şimdi dolap falan silmenin Allah aşkına. Hele emin ol da bebiş olmadığından öyle kalkış bu işlere güzelim yaa.. Yai işte belirtilerde çok belirgin ama belli de olmuyor ki bana açıkçası var gibi geliyor ama umarım öyledir ayy ne coşarız burada amaannnn canım idrar da bazı kişilerde geç çıkıyor silik bile çıksa hamilesin hadi İnşallah ağzımızdan Rabbime ulaşsınn..

gülüm güneşi gördüm yaaa sakıverdim valla yapmadığım kalmadı sadece camlar kaldı desem yeridir ama silmem taşınıcaz yaa boşuna gülüm kendimi dinlemek istemiyorum bebek var moduna girince çok zor oluyo sonucu tabiki çok istiyorum meleğim keşke olsun ama içimden bir sesde boşa olduğunu söylüyo ne bileyim hayırlısı Allahtan sevinirsiniz bilmezmiyim meleğim inş bende vardır inş sizlerdede olur kendime olmuş gibi sevinirim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş kimsenin kucağını boş bırakmasın AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…