- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
-
- Konu Sahibi dejavu_one
hülyacım bu belirtiler elifte var bakalım inşallah hamiledir:)
Bugün çok miskinim az önce kalktım daha kahvaltı yapıcam
Kızlar yemeğe gidiyorum ben siz kaldığınız yerden devam edin ya da işleriniz varsa halledin öğleden sonra hoca gelecek vakit buldukça girerim kadın karşı odadan duyuyor ya klavye sesini aynı oda ama onun ayrı kapısı var dipdibe diyelim. Tabi kapı açık olunca herşey duyuluyor usulca yazıyorum bendeöptümm hepinizi canlarım..
evet gülüm gülüm hayrlısı üzülmk yok aksine umudumu kaybetmiyorum şükürler olsun burukluk olur elbet ama olsun test yaptım salı günü çıkmadı dedim sabaha yaparım varsa eğer garanti olsun diye biliyorum gülüm burda hepimiz kendimizmişiz gibi seviniyoruz meleğimaman tatlım gec adet olmada bu topikteki ilk gebiş ol emi balım valla ne sevinirdik canım bu arada test yaptınmı baya 3 gün gecmiş senn nasıl sabrettin balısı yaaa bencede sabah hemen bi test yap ama ben 2 kopkyu çizgiyi görmeden inanmam yani biri acık olunca boşuna sevinmiş oluyoruz çünkü ikimizde yaşadık bunu dmi askım hayırlısı olsun bakalım umutları yitirmek yok
çok erken gebelik belirtileri kızlar günü gelenler bi baksın bakalım
döllenme gününden 3-4 gün sonra, kasıklarda hafif çekilmeler. (oturup kalkarken özellikle, kasıkta çekilme)
- döllenme gününden 1 hafta kadar sonra, göğüslerde hafif damarlanma.
- döllenme gününden 10 gün kadar sonra, göğüslerde irileşme ve damarlarda belirginleşme.
- döllenme gününden 10 gün sonra, kasıklarda ve karnın alt tarafında hafif sancımalar, kasıklarda belirgin çekilmeler.
- döllenmeden 1 hafta 10 gün sonra, akıntıda artış. 12-13 gün sonra akıntıda birden azalış. ve regl gününden 2-3 gün önce birden akıntıda artış. sulu ve kıvamsız akıntı. sürekli ıslaklık hissi.
- regl gününden 1-2 gün önce, karnın altında hafif sertleşme, kasıklarda çok belirgin ve zaman zaman rahatsızlık veren çekilmeler.
- regl gününde, kırmızıları görmemek :)
alıntıdır
Canım topiğin hayırlı olsunVar mı bebek falan
Bu arada herkese merhaba
merhaba hoşgeldin canım
evet gülüm gülüm hayrlısı üzülmk yok aksine umudumu kaybetmiyorum şükürler olsun burukluk olur elbet ama olsun test yaptım salı günü çıkmadı dedim sabaha yaparım varsa eğer garanti olsun diye biliyorum gülüm burda hepimiz kendimizmişiz gibi seviniyoruz meleğim
gülüm yeminle bunlar bende var damarlae önce yeşillendi şimdi mavilerşti kasıklarım da sancılar kramplar var sert alt tarafı belim ağrıyo akıntı ve sürekli ıslaklık hissi ped koyuyorum valla o derece ama her aydaki gibi kendimde belirti aramak dinlemek istemiyorum varsada çok şükür yoksada gülüm benim
rabbimin taktiri canım olursa şükür et olmazsa sabır et canım elbet onunda bi vakti zamanı vardır ama belirtilerin olması nebiliyim bana da var gbi geliyo tatlım ya İNS BU TOPİĞİN İLK GEBİŞİ SEN OLURSUN siftah senden gerisi bizden artık ogüzel yüreğinle bizede dua edersen nede olsa hamişlerin duası allah katında kabul olurmuş gülüm peki o yaptıgın testte 2.çizgi filan varmıydı
öyle tabi gülüm çok şükür olsun herşey rabbimden olsun hayırlısı lsun inş açılışı yaparım peimede patır patır dökülür herkes gebe kalırrr gülüm etmezmiyim ederim hergün ediyorum rabbim hepimizin gönlüne göre cerek inanıyorum bizim kalbimiz temiz bak gör sadece zamanı var meleğim yeterki sabradelim
aminnnnnnnnnnnnn gülüm insallahh biz sabrımızı tükettmeden rabbim bizide nasiplendirir nasılbi duygu bilmiyoruz ama anneliği ins bizde tadarız yoksun kalmayız bu duygudan
afiyet olsun balım bende iyim gülüm napim işte evi temizle kendini temizle ev kadınlıgı zor anacım valla camasırlarımı asıyım gelcem gülüm birazdan
oyle oyle aynen.. bende yemek yapınca yerlerı ocagı sılerım hemen .. illaki teız olcak orası. beni zaten bi mutfak bide banyo yorar.. geri kolay gerçekten benim severim temizlik yapmayı zaetn ev toplu temız olmadan ben keyıf yapamıyorum neden se hep bi sıkıntı gelırr :)
heee benden alıntı görünce bana sandım kuzucum gelmedi daha brelirtilerde varmı yokmu artık seçemiyorum yani psikolojik olmasın diye dinlemiyorum kendimi ama gözle görülür şunlkarı yaşıyorum belim kopuyo göğiüs uçlarım taş kesiliyo sızlıyo damarlar var sancı yok denilecek kadar az arasıra adet sancısı gibi oluyo bol miktarda akıntım var 2 gündür yumurtluyorum sanki dece 5 de fırladım yerimden eşimde korktu ne oldu diye geldi benimkiler dedim gititimki akıntı birşey yok böyle kaygan şeffaf bol miktarda baaşım çok ağrıyo işte böyle adettenmi sayılr bebektenmi bilmiyorum sabaha test yaparım varsa çıkkar yoksa kesi,n yok demektir diyorum tipik adet geikmkesi deriz artıkın hayırlısı
Çiçeği Hikayesi
Erişilmez bir uçurum kıyısında rüzgarlara ağıt yakan, yalnız ve boynu bükük, bembeyaz bir çiçektim ben. Sen, bakışlarında sevdalar gizleyen, sevdalandığım, gözleri menekşe rengi küçücük bir kızdın.. Adına Seher demiştim, adına sevda, adına umut. Sevdam, umudum her şeyimdin. Günüm, günaydınım, gülaydınlığım seninle başlardı. Tek sevenim, tek sevdiğimdin. Yağmurumdun sen; kurak günlere, ayaz gecelere inat. Hiç bitmeyen bir umut, özlem ve hazla beklerdim seni. Gelmediğin zaman boynumu büküp, kapar gözlerimi seni beklerdim. Özlemin umudum olurdu, umudum özlemin. Beklerdim, beklerdim bıkmadan, usanmadan...
Çünkü seni seçmiştim ben, sevdam, arkadaşım olarak. Sevdanı yüreğime nakış nakış işlemek için. İşlemeliydim ki, fırtınalar, boranlar içinde bile olsa kardelenler gibi açmasını öğrenmeliydim...
Umudumun bitip tükendiği anlar da oldu elbette zaman zaman. Seni beklerken, bekleyişin işkenceye dönüştüğü zamanlar da olurdu. Günlerin yıllara döndüğü zamanlar olurdu. Ama hiç şikayet etmedim, şikayet etmedi yüreğim. Çünkü seni delicesine seviyordum ve bu sevgimle mutluydum. Özlemine zor da olsa katlanıyordum bir umutla.
Sen beyaz bulutlarla gelirdin, bembeyaz gelinlikler içinde. Hayran hayran bakardım sana. Sen gelince ardından gökkuşağı gelirdi. Gökkuşağına dönüşürdün rengarenk. Her renginde umutlarım vardı, hayallerim vardı. Canlı, cansız tüm varlıklar kıskanırdı güzelliğini... Sen, hayatıma kattığım canım, gözbebeğimdin. Ben de senin cançiçeğindim. Gözlerime dolan bulut, üzerime yağan yağmurdun sen. toprağa saçtığım umudumdun. Havaydın, hayattın, suydun, sevgime bandığım gülaydınlığımdın, günaydınımdın...
Yıllar sonra şimdi yine bekliyorum seni, bir umutla. Ama artık azalan hatta tükenen bir umutla... Ömrümün bütün dilimlerine Kar yağıyor şimdi. Kar da beyaz ama ben yine de direniyorum. Çıkıp gelmeni, üzerime yağmanı bekliyorum. Bir zemheri mevsimiydi ayazda bırakıp gitmiştin hayallerimi. Bak yine zemheri. Dağlara kar yağıyor ama sen yoksun. Sen yoksun, acılara özlem yağıyor... Bak, kar yağıyor üstüme, iliklerime dek üşüyorum. Yine de yüreğimde ateşler yakıyorum. Dönersen ellerini ısıtırsın diye...
Unutmuşum, içimdeki umutların beyazlığını... Unutmuşum mavi, yeşil, al renkleri... Ne zaman bir yağmur sesi duysam, ne zaman bir Su sesi, içimde sevgiler kanar, pınarlar kanar benimle. Sonra sen gelir dökülürsün içime, sen gelir dökülürsün gözlerime, kirpiklerim dökülür yollara. Gülaydınlığın doğar üstüme. İşte o zaman dağ dağ özlem kesilirim, bulut bulut, hüzün hüzün..
Düştüğüm her uçurumda sen varsın yanımda
Seni taşıdım içimde bir damla gözyaşı gibi
Bütün yıldızlara ismini haykırdım, bütün gecelere
Bir sen yoksun bir sen duymuyorsun bi-tanem
Rüyalarımı hicran alır her gece gelmezsin
Çağrılarım isyan olur her gece bilmezsin
Sevdasını yüreğime taht kurduğum nerdesin
Bir sen yoksun bir sen bilmiyorsun bi-tanem
Bil ki hep sana aktım bu sevdalı nehirlerde
Hep seni bekledim bu düştüğüm yerlerde
Ümit kervanları bir bir gelip giderler de
 bir sen gittin bir sen gelmiyorsun bi-tanem
Gel... Gel ki, sarıpapatyalar açsın, kır gülleri, kır menekşeleri, kırk kanatlılar açsın. Yol alsın umuda nazlı cerenler, ceylanlar, Karda boranda yolunu yitirenler. Gel can gelsin solmuş anılara. Boşalsın sicim sicim gözyaşları, ırmak olsun susuz kalmışlara; kardeş olsun dostluklara, yüreğimdeki merhamete... Gel... Gel ki, sevginle anlam bulsun duygular, gözlerimden toprağa düşen damlalar....
Gelmeni istiyorum biten umutları, yiten sevdaları diriltmen için, solan yaprakları yeşertmen için.
Tüm ümitlerin tükendiği anda çıkıp gelmeni, üzerime yağmanı bekliyorum. Bu sitemdir sanma. Bil ki, gelmezsen solup gideceğim, bitip tükeneceğim. Bir daha bir daha hiç bir mevsim açmayacağım çiçeklerimi, gülümsemeyeceğim gül yüzlü çocuklara, gül desenli baharlara, kırlara, ceylanlara... Gel!...
Sen bir nazlı gül olaydın
Dalına yaprak olurdum
Canına can verirdim
Acına Toprak olurdum
Sen bir damla yaş olaydın
Başına bulut olurdum
Düştüğün denizlerden
Her damlanı bulurdum
Sen bir türkü olaydın
Kıskanırdım rüzgarlardan
Kalbime koyardım sesini
Yalnızca ben duyardım
Tual olaydın fırçalarıma
Sevginin rengine boyardım
Ne okşardım saçını
Ne öpmeye kıyardım
Ne elveda eder
Ne görmeye doyardım
Sen de sevseydin beni
Başımın üstüne gezdirirdim
Kalbimin içine koyardım
Canına can verirdim
Kanına kan verirdim
Sende sevseydin beni
Sende sevseydin beni
Yağmur olur yağardım
Bulut olur ağardım
Yoluna toprak olurdum
Dalına yaprak olurdum
Sen de sevseydin beni
Sende sevseydin beni
Aşkına çıra olurdum
Pervane olurdum ışığına
Etrafında döner dururdum
Sende sevseydin beni
Önüne yol olurdum
Kapına kul olurdum
Sende sevseydin beni
Sen de sevseydin beni
Canına can verirdim
Kanına kan verirdim
Sen de sevseydin beni…
--------------------------------------------------------------------------------
alıntıdır :nuri can (yazar)
çok erken gebelik belirtileri kızlar günü gelenler bi baksın bakalım
döllenme gününden 3-4 gün sonra, kasıklarda hafif çekilmeler. (oturup kalkarken özellikle, kasıkta çekilme)
- döllenme gününden 1 hafta kadar sonra, göğüslerde hafif damarlanma.
- döllenme gününden 10 gün kadar sonra, göğüslerde irileşme ve damarlarda belirginleşme.
- döllenme gününden 10 gün sonra, kasıklarda ve karnın alt tarafında hafif sancımalar, kasıklarda belirgin çekilmeler.
- döllenmeden 1 hafta 10 gün sonra, akıntıda artış. 12-13 gün sonra akıntıda birden azalış. ve regl gününden 2-3 gün önce birden akıntıda artış. sulu ve kıvamsız akıntı. sürekli ıslaklık hissi.
- regl gününden 1-2 gün önce, karnın altında hafif sertleşme, kasıklarda çok belirgin ve zaman zaman rahatsızlık veren çekilmeler.
- regl gününde, kırmızıları görmemek :)
alıntıdır
Canım topiğin hayırlı olsunVar mı bebek falan
Bu arada herkese merhaba
aminnnnnnnnnnnnn gülüm insallahh biz sabrımızı tükettmeden rabbim bizide nasiplendirir nasılbi duygu bilmiyoruz ama anneliği ins bizde tadarız yoksun kalmayız bu duygudan
vava zor hemde nasıl zor ev hanımlığı gerçekten ayrı meslek yanii..
kesinlikle öyle olmalı yoksa başa çıkılmıyor ben her daim öyle yapmama rağmen detaylı temizliğe girince altından zor kalkıyorum temizlnecek kadar çok şey oluyor ki eveli günü cağı çektim fırınlı anam inanamadım nasıl yap nasıl kir dedim nasıl oluyor ya allam sil sil yğ çözücülerle sonra çamaşır sularıyla sil var ya canım çıktı bir de elim hep üzerinde olmasa ne oluır bilmem.
Canım valla belirtilerin tam anlamıyla gebelik belirtileri inşallah vücudun sana oyun oynamıyordur ama güzel hisler var içim akıntı falan hep iyiyye işaret regl gününde ve gecikince akıntı daha artarmış balımm.. Hadi inşallahhh..
nasıl bir sevda nasıl bir anlatış bir çiçeğin gözünden muhteşem gerçekten..
Elifff kızzzz bak hepsiii var sendeee
Hoşgeldinnn..Bebek yok malesef ama olacak inşallah umutla bekliyoruzz...
İnşallah canım Rabbim bizimde yüzümüze bakar dualarımızı kabul eder. Biz de tadacağız tabii ki öyle ya da böyle olacak başka yolu yok yanii.. sen ne alemdesin ya neler yapıyorsun beklemede misin şimdii..
kesinlikle öyle olmalı yoksa başa çıkılmıyor ben her daim öyle yapmama rağmen detaylı temizliğe girince altından zor kalkıyorum temizlnecek kadar çok şey oluyor ki eveli günü cağı çektim fırınlı anam inanamadım nasıl yap nasıl kir dedim nasıl oluyor ya allam sil sil yğ çözücülerle sonra çamaşır sularıyla sil var ya canım çıktı bir de elim hep üzerinde olmasa ne oluır bilmem.
Canım valla belirtilerin tam anlamıyla gebelik belirtileri inşallah vücudun sana oyun oynamıyordur ama güzel hisler var içim akıntı falan hep iyiyye işaret regl gününde ve gecikince akıntı daha artarmış balımm.. Hadi inşallahhh..
İnşallah canım Rabbim bizimde yüzümüze bakar dualarımızı kabul eder. Biz de tadacağız tabii ki öyle ya da böyle olacak başka yolu yok yanii.. sen ne alemdesin ya neler yapıyorsun beklemede misin şimdii..
Hoşbulduk canım hayırlısı olsun....
beklemedeyim hemde dr arayışındayım bir sonraki adetime kadar ins iyi bi dr bulurum gülüm adetin 3.günü yapılan tesler varmış ya ondan ya belkide o gün gelene kadar neler olr neler değişir belkim hamişde kalırım
evet gülüm varda yinede korkuyorum valla psikolijik olaylarını çok yaşadım yaaa sanki yine mi öyle diye birde geç yumurtladım yaa ben gecikme ondanmı diye dğüşünüyorum hayırlısı balımmm
haa evet sormuştun sen valla bu ara hiçbirşey aklımda değil biliyor musun herkese sen ne aşamadaydın ya diye sorup duruyorum bunama alametleri.canım hormon testleri regliniin 3. günü yapılır bir sorun varsa orada çıkar ama hormonlardaki düzensizlik genelde rel gecikmesi ya da erken regl gibi şeylere yol açar yani regl düzensizleşir çünkü yumurtlama bozukluğu olur bir şekilde. Snde bunlar yoksa pek endişe etme ama baktır muhakkak dr onları yapıtırınca sana gerekli açıklamayı yapar gerekirse yumurta takibine gidersin çatlamış mı falan diye olmadı garantileek için ilaç kullanırsın bakılır ona göre. Ne kadar oldu denemelere abşalayalı se tatlım..
İnşalah canım umutluyum senden umarım vücudun seni yanıltmaz birtanem de bu kadar belirtiyi de kendin psikolojik yaratamazkin ki be güzelim.Eğer yoksa bende en az senin kadar hayal kırıklığına uğrayacağım inan kii ama olacak inşallahh..
slm gülüm kusuruma bakma valla gittim yemeği yapmaya mutfak dolaplarını sildim buz dolabını sildim yemeği koydum bulaşık yıkadım geldim pilavım kaldı yalnız onuda dinleneyeimde kahve yaptım umarım gülüm oyun mu oynuyo yoksa bebekmi var bilmiyorum ama benkendimden eminimki ne belirtilerine takılıyorum nede üretiyorum mesela bolca akıntım var bu psikolojik olamaz bel ağrısı göğüslerdeki damarlar ben yapmış olamamki hayırlısı Allahtan çok istiyorum ama sadece bekliyorum sabaha test yapıcam varsa çıkar yok çıkmazsa zaten yok demekti 4 ün gecikmiş olucak sonuçta meleğimm:26::26:mm:26:
canım ben ne diyorum sen ne yapıyorsun yaaa sırası mı şimdi dolap falan silmenin Allah aşkına. Hele emin ol da bebiş olmadığından öyle kalkış bu işlere güzelim yaa.. Yai işte belirtilerde çok belirgin ama belli de olmuyor ki bana açıkçası var gibi geliyor ama umarım öyledir ayy ne coşarız burada amaannnncanım idrar da bazı kişilerde geç çıkıyor silik bile çıksa hamilesin hadi İnşallah ağzımızdan Rabbime ulaşsınn..