- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
-
- Konu Sahibi dejavu_one
tamam be gülüm senimi kırıcam beklesin ilerimde yaparım sonra fıstığımmmyok fermem hele size verenleri de kovalarım valllasen yarım saate döncen de ben yemeğe gitmşş olcam kızlar saat 13.30 gelcem daha 15-20 dk var ama elifim sende ben gidince git yaaa.. öğleden sonra hoca gelcek fazla yazamam belki..
iyim şimdik çıkarmama rağmen bugün iyiyim ya:)sen nasılsınnnnnnnnnnn
hülyam balım hoşgeldin aşkım nasılsıngünaydın cicişler naparsınız bakem muhabbetiniz cok olsun
anammmmm dimek adadaydın sanırsam senin totoş açıkta kalmış gülüm hayırlara vesile olsunya kızlar rüyamda survivora katılmış ya :) yorumlarmısınız??? bitarafım acıkta kaldı galiba baya bir heyacan yaptımışı rüyamda
ayy çıkardın mı tatlımm olur böyle ara ara canım ama bişiker at ağzına tuzlu tuzlu bastırsın evde kraker falan bulundur sürekli..benimde dün akşam öyle bir oldu da geçti neyse ki..
günaydın cicişler naparsınız bakem muhabbetiniz cok olsun
30 yaşındasın ama kartlaştım dıyosun.. aramızda 11 yaş var .. ama şuan tam şarap yaşındasın yani en güzel kadın yaşındasınn uvv tadını çıkar :)))
:- ya şuan çalışmıyoum ama nişanlımın oyun salonu var orda kasaya bakıyorum arada :)))
ya kızlar rüyamda survivora katılmış ya :) yorumlarmısınız??? bitarafım acıkta kaldı galiba baya bir heyacan yaptımışı rüyamda
tamam balım ben kahvaltı yapıcam gelecem hemengünaydın gülüm benim alemsin sen yaa nirden buluyosun bunlarıben gelirim birazdan camları açtımki üfür üfür esiyo sileyimde kurusun yerler balım
:) netten :) bakıyom kuzumayy süpermiş valla kız nereden buluyorsun bunları bende ekliyim böyle şeyler barim..
günaydın cicişler naparsınız bakem muhabbetiniz cok olsun
tamam balım ben kahvaltı yapıcam gelecem hemen
:) netten :) bakıyom kuzum
hoşgeldin cnm inşallah birlikte olsunnnnnnnn
tamam be gülüm senimi kırıcam beklesin ilerimde yaparım sonra fıstığımmm
oyy kuzucum benim çıkardın dimek geçsin artık şu günler yaaaa bende iyiyim işte işleri yapıyorum 8 kaltım çamaşırları katla fazlalık ayakkabıları kışlıkları kaldırdım bulaşıkları yerlerine attım beyazlıları attı sildim toz aldım banyo ve yerler kaldı slm vereyim didim meleğim
"Düşüncelerimiz hareketlerimizi, hareketlerimiz alışkanlıklarımızı, alışkanlıklarımız huylarımızı, huylarımız da karakterimizi meydana getirir ve karakterimiz de kaderimizi etkiler." Nüvit Osmay alıntıdır.
efet bırakma benii.. ben zaten 13.30 olana kadar yokum o arada yaparsın balım öğleden sonrada yazarım ama ne olur ne olmaz yoğunluk falan olur biraz muhabbet edelim bugünde ev bakacak mısınız gülüm yaaa aman ne işler açtılar başınıza. Bende bugün ütü yapcam inanmazsın dün bir oturdum pc başına bir kalktım menemen yaptım kendime yedim gene oturdum hem msnde arkadaşla yazıştım hem burada hem faceta oyunda ilk defa muhteşemi izlemedim eşim izledi ben soruyorum ne oldu yaa şimdi diyee
hülyam balım hoşgeldin aşkım nasılsın
hoşbulduk gülüm nasılsın kırmızılar gelmedi dimi hadi bu ay yüzümüzü güdür balım yaa
anammmmm dimek adadaydın sanırsam senin totoş açıkta kalmış gülüm hayırlara vesile olsun
Günaydın tatlımmm çok sağol sende gel daha bol olsun şekerciğimm..
gelmemmi dejavucum hayırlı ugurlu güzel muhabbetli bi topik olur ins
öyle mi dersin. Aslında evet hayatın farkındalığı açısından bu yaşlar biraz daha farklı sanırım ama o yaşlarda güzel be ahh insan geri dönsem neler yapardım diyor ama her yaşın ayrı güzelliği var değerini bilmek lazım sonuçta her yaşta aynı düşüncede olamıyoruz ve geçmişe hayıflanmanın faydası yok. Sende gez toz eğlen sonra çok ararsıniyi ne güzel hep biraradasın demek. Düğün ne zaman..
gerçekten bir tarafın açıkta kalmış canım ya da sana uzun bir yolculuk görünüyor adrenalin istiyorsun belki de..
tamam balım ben kahvaltı yapıcam gelecem hemen
:) netten :) bakıyom kuzum
hoşgeldin cnm inşallah birlikte olsunnnnnnnn
efet bırakma benii.. ben zaten 13.30 olana kadar yokum o arada yaparsın balım öğleden sonrada yazarım ama ne olur ne olmaz yoğunluk falan olur biraz muhabbet edelim bugünde ev bakacak mısınız gülüm yaaa aman ne işler açtılar başınıza. Bende bugün ütü yapcam inanmazsın dün bir oturdum pc başına bir kalktım menemen yaptım kendime yedim gene oturdum hem msnde arkadaşla yazıştım hem burada hem faceta oyunda ilk defa muhteşemi izlemedim eşim izledi ben soruyorum ne oldu yaa şimdi diyee
hoşbuldum aşkım ins güzel birlikyeliklere imza atarız eee güzel gebeciğim nasılsın bakalım
Ya ben dondurma istiyorum ama külahta açık dondurma istiyorum da açılmamış daha onlar yaa bu haftasonu olsa bari.. Off cam silcem ben bu cumartesi.. artık yavaştan bahar temizliği lazım mutfak halloldu sayılır çok az işim kaldı cumartesi de camları silince işin çoğu bitmiş olacak.
inşallah cnm,o senin güzelliğin balım kaymağım:) bende iyiym şimdi mama yiyip gelcem ..........senin nasıl gidiyorrrrrrrrrrrrhoşbuldum aşkım ins güzel birlikyeliklere imza atarız eee güzel gebeciğim nasılsın bakalım
Ya ben dondurma istiyorum ama külahta açık dondurma istiyorum da açılmamış daha onlar yaa bu haftasonu olsa bari.. Off cam silcem ben bu cumartesi.. artık yavaştan bahar temizliği lazım mutfak halloldu sayılır çok az işim kaldı cumartesi de camları silince işin çoğu bitmiş olacak.
tmm kuzucum valla vi,ladam elimdeydi bıraktım yok gülüm ya bakalım babam izin vermiyo bekleyin diyo öğreciler çıkınca bakın evi haziranda hem ucuzlar kiralar hemde ben gelmeden sakın elini sürme bir şeye diyo sırtım ağrıyo yaa hastalıktan kıyamıyo bakalım süpriz olmazsa artıkın şimdilik burdayız ohhh menemen yaptın dimek bayılırım kuzucum dinlenmişşin ne güzel işte balım çalış çalış birazda keyif yapp meleğim
Aşk nedir biliyor musunuz? Karşınızdakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, enayi olduğunu anlaman arasında geçen zamandır....
hoşbuldum aşkım ins güzel birlikyeliklere imza atarız eee güzel gebeciğim nasılsın bakalım
öyle mi dersin. Aslında evet hayatın farkındalığı açısından bu yaşlar biraz daha farklı sanırım ama o yaşlarda güzel be ahh insan geri dönsem neler yapardım diyor ama her yaşın ayrı güzelliği var değerini bilmek lazım sonuçta her yaşta aynı düşüncede olamıyoruz ve geçmişe hayıflanmanın faydası yok. Sende gez toz eğlen sonra çok ararsıniyi ne güzel hep biraradasın demek. Düğün ne zaman..
:- düğüne daha var ya allah kısmet ederse 2 sene var canım benım inşallahh :) her yaşın ayrı bir güzelliği var tabi her yaşın tadın ı çıkarrr :)))) hahahaha çıkar anacım en güzel yaşındasın cidden :))
inşallah cnm,o senin güzelliğin balım kaymağım:) bende iyiym şimdi mama yiyip gelcem ..........senin nasıl gidiyorrrrrrrrrrrr
ya ben mac.yeedim amaa o dondurma gibi gelmiyor bana krem şanti gibi geliyor:)oohhhhhhhhhhh hamaratsın sen ya maşallah totomu kaldırcak haalim yok