- 11 Temmuz 2008
- 11.510
- 5.231
-
- Konu Sahibi dejavu_one
be izleyemedim maç vardı yine şimdide yatarız namazını kılıyo çıkıcam birazdan off offf sabaha test yapmıyım ne dersin balım gelmezse cumayı beklerim ne dersin:18::18:
ya haklısın canım bende baya bı arstıdım mıne hanımı cok met ettıler ama oda sadece hastanedeymıs artık muayhanesını kapatmıs hastaneden de cok zor ulasılıyo randevu bıle zor alınıyo tansel beyı soledıler ta 15nısana randevu verıyo herkez dolu tıpıda arastırdım esımın arkadasları var tıpta oda buarayı onermem cunku hep asıstanlar ılgılenıyo keske hıkmet hassa kendı ılgılense dedı ne bılıyım ya kafam allak bullak sebehattınıde cok met ettıler kı bende memnunum bıde samımıyetımız ıyı ne zaman arasam ulasıyorum onvaka alakası yok hıc asılamanın cunku dısardaan goturuyorum spremlerı sebehattınde odasında yapıyo işlemi ogle tatılıne yakın yapıp benı bısaate yakın atırdı masada ama gecen sefer bızım basımıza kotu bısey geldıya tahlıl sabahı cok azdı spremlerımız oyuzden ben bıkere daha denıyım dıyorum ama aklımda sole bısey var sımdıden ısredıgım bı doktordan randevu alıcam yoksa bulamıyorum gıtmezsemde ıptal ederım napıyım olmadı 3.yude baska yerde yaptırıcam sonrada bıraz dınlenıp ankaraya gıdıcez tup bebek ıcın
canımm hoşgeldin balım. Bende seni merak ediyordum öbür topiğe de girmiyorum ya öm atacaktım sana ama işyerinde öğleden sonra net gitti. Sağlık olsun canım ya hemen ikincisine başlarsın sende. Umut kaybetmek yok olacak canım. Ama bence Onvağa gitme tatlım bu sefer tıbba gitsen orada daha çok aşılama yapıyorlar ya tüp beek yri de var orada tüpü orada önermem ama aşılama olabilir tatlım da sen bilirsin bak aynı şehirdeyiz istersen görüşebiliriz..
canım evet talihsizlik oldu senin aşılamanda ama bu sefer herşey yolunda gidecek aslında. Memnunsan sorun yok canım ben orada aşılama yaptırmadım sonuçta ama sabahattin bey iyidir güleryüzlüdür. Dur bakalım hele bir aşılama yaptır.. hemen tüp bebeği düşünme bu ayı unut yeni aya umutla başla balım benim. Güzel haberler gelecek inşallah.. topiğime güzel haberler ver istiyorum..
domateste yakar tatlım ,menemenden olmuş olabiliray ben muhteşemi bile izleyemedim muhabetten yaa.. Midem de bulanıyor yine fazlasıyla. Menemen mi dokundu nedir.
ıns dejavum ya ıns senın topıgın ugur getırır bana bızeya onunda bı sucu yok yanı ben ıyı ılgılendıgını dusunuyorum arastırmalarıma gore bellı bı asamadan sonra bı baskasına dert anlatmak ta zoruma gıdıyo tekrar basa sarıcak gıbı gelıyo ama bu seboya verdıgım son sans olucak sanırım bakalım ya tansel beye yada hıkkmet hassaya ulasabılırsem ona gıdıcem 3.de ama tabı ıns ıkıncıde gelıcek kuzum kızlar ben kactım esım dısardaydı abımle beraber gelıyolarmıs cay ıcmeye opuyorum sızı ıyı geceler
ıns dejavum ya ıns senın topıgın ugur getırır bana bızeya onunda bı sucu yok yanı ben ıyı ılgılendıgını dusunuyorum arastırmalarıma gore bellı bı asamadan sonra bı baskasına dert anlatmak ta zoruma gıdıyo tekrar basa sarıcak gıbı gelıyo ama bu seboya verdıgım son sans olucak sanırım bakalım ya tansel beye yada hıkkmet hassaya ulasabılırsem ona gıdıcem 3.de ama tabı ıns ıkıncıde gelıcek kuzum kızlar ben kactım esım dısardaydı abımle beraber gelıyolarmıs cay ıcmeye opuyorum sızı ıyı geceler
allah kabul etsin maşallah 5 vakitte kılayosanız:) valla ben bi tam kılamıyoru yabir iki gün bekle balım
ay ben muhteşemi bile izleyemedim muhabetten yaa.. Midem de bulanıyor yine fazlasıyla. Menemen mi dokundu nedir.
domateste yakar tatlım ,menemenden olmuş olabilir
amin gülüm ben kılmıyorum valla eş,im kılıyo polis okulunda başladı bırakmadı gece 3 te yatsada sabah namazına kalkar kesin yani işten gelir öyleki yüzüme bakmadan nazmaz kaçıyo der benide zorluyo arada başlıyorum birlikte sonra bırakıyorum balım keşke onun gibi kılabilsem dualrı hepsini bilmiyorum ezberliyim dedim oda zor oluyo eskiden hergün kuranıkerim okurdum ama hergün cuma akşamları anneme yasin okurdum ama onlarıda bıraktı çık vicdanım rahatsızda ah ah işte akıl
amin gülüm ben kılmıyorum valla eş,im kılıyo polis okulunda başladı bırakmadı gece 3 te yatsada sabah namazına kalkar kesin yani işten gelir öyleki yüzüme bakmadan nazmaz kaçıyo der benide zorluyo arada başlıyorum birlikte sonra bırakıyorum balım keşke onun gibi kılabilsem dualrı hepsini bilmiyorum ezberliyim dedim oda zor oluyo eskiden hergün kuranıkerim okurdum ama hergün cuma akşamları anneme yasin okurdum ama onlarıda bıraktı çık vicdanım rahatsızda ah ah işte akıl
Canlarım valla takıldım size diziyi bile izlemedim ne oldu diye eşime soruyorumben kaçıyorunm uykumuz geldi eşim hadi deyip duruyor esnemeye başladı yarın sabahtan hoca yok eğer nette gelmiş olursa ki gelir sanırım görüşürüz kızlar... öptüm iyi geceler ayrıca iyi ki varsınız. Yoluzunum senin de ayaklarına sağlık...
inş bizlerede yola gliriz ne diyelim bitanem bende çıkıyorum yatıyoruz sabaha çok işim var sil süpür gibi yemek faslı öğlene gelirim biterse erken gelirim inş canlarım öpüyorum dejavum iyi gecelertatlı rüyalaray bilmem ki çok su içtimn bir de ondan mı oldu acaba yaa..
ne güzel Allah kabul etsin. Bende çok niyetlendim ama kısmet olmadı çok isityorum ama tembelliğimin kurbanı oluıyorum oysa öyle rahatlatıyor ki insanı.
ozaman rabbim bizi ıslah etsin diyelim ne diyelim.:)aynen benimde öyle kuzum alışınca bırakınca vicdan insanı rahat bırakmıyor
Kızlarr öğleden sonra net yoktu yaaa yarın da olmazsa geç gelirim siz yazın devam edinnn... Bne yetişirim ama olur büyük ihtimalle tatlılarım iyi gecelerrr..
günaydınnn Güzellerrr :)