- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
-
- Konu Sahibi dejavu_one
Elibesesimmm günaydınnn
günaydınnn Güzellerrr :)
Günaydın kızlar
forum açık ama işten güçten fırsat buldukça bakıyorum.
Dejavum keyfinin yerinde olmasına sevindim
hava da güzel akşama anacıma gidicem benimde keyfim yerinde
bide yeni cicler aldım dün ucuzluktan ama cok beyendi iş arkadaşlarımdafark edilmekte güzel
Siz napıyosunuz başka..
Günaydınn.. Nasılsın..kendinden bahsetsene biraz..
İyiyim teşekkür ederim. dunde anlatmıştım ama ben izmirde yaşıyorum 19 yaşındayım nişanlıyım :) Çok pis fenerbahçeliyim
günaydınnnnnnnnnnnnnnn canlaarrrrrrr nasılsınız
heee geldim balım işleri yapğıyyorum banyo kaldı şimdi yerleri silicem yarım saate dönerim yanınıza balım benimElifmde geldiiiii ayyyy
günaydınnnnnn meleğim benim hoşgeldingünaydınnnnnnnnnnnnnnn canlaarrrrrrr nasılsınız
Elifim süperim bomba gibiyimmm ama tatlı bombaaa en sarışınındann zarar vermem yanii
heee geldim balım işleri yapğıyyorum banyo kaldı şimdi yerleri silicem yarım saate dönerim yanınıza balım benim
günaydınnnnnn meleğim benim hoşgeldin
ohh ohhh sarışın bombam benim çok sevindim iyi olduğuna balım sen zarar verirmisin be gülüm aşk olsun tatlım benim
heee geldim balım işleri yapğıyyorum banyo kaldı şimdi yerleri silicem yarım saate dönerim yanınıza balım benim
günaydınnnnnn meleğim benim hoşgeldin
ohh ohhh sarışın bombam benim çok sevindim iyi olduğuna balım sen zarar verirmisin be gülüm aşk olsun tatlım benim
günaydın dejavum elifim güzel biir gün geçirmek dileğiiyle inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
alıntıdır
Adamın biri ölüp cennetin kapısına gelir. Cennetin baş meleği durdurur onu.
- Seni içeri almadan önce sorularıma cevap vermelisin? Hayatın boyunca tam anlamıyla iyi bir iş yaptın mı? Adamcağız uzun, uzun düşünür, hafızasını zorlar, ama ne yazık ki yaptığı iyi bir şeyi hatırlayamaz. Melek tekrar sorar.
-Peki, hiç cesaret gerektiren bir şey yaptın mı, hayatında?
Adam hemen atılır:
-Yaptım, tabii!
-Anlat bakalım, neymiş bu cesur iş?
Adam anlatmaya başlar:
-Ben futbol hakemiydim. İstanbul’da bir iki büyük takım arasında bir maç yönetiyordum. Maçın son dakikasında ev sahibi takım aleyhine penaltı çaldım.
-Vay canına, gerçekten cesurmuşsun sen, hadi geç bakalım!
Cennetin kapıları açılır. Bizim hakem tam geçecekken, melek merak eder:
-Ne zaman olmuştu bu maç?
-Aşağı yukarı üç dakika oluyor...
günaydın dejavum elifim güzel biir gün geçirmek dileğiiyle inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
alıntıdır
Adamın biri ölüp cennetin kapısına gelir. Cennetin baş meleği durdurur onu.
- Seni içeri almadan önce sorularıma cevap vermelisin? Hayatın boyunca tam anlamıyla iyi bir iş yaptın mı? Adamcağız uzun, uzun düşünür, hafızasını zorlar, ama ne yazık ki yaptığı iyi bir şeyi hatırlayamaz. Melek tekrar sorar.
-Peki, hiç cesaret gerektiren bir şey yaptın mı, hayatında?
Adam hemen atılır:
-Yaptım, tabii!
-Anlat bakalım, neymiş bu cesur iş?
Adam anlatmaya başlar:
-Ben futbol hakemiydim. İstanbul’da bir iki büyük takım arasında bir maç yönetiyordum. Maçın son dakikasında ev sahibi takım aleyhine penaltı çaldım.
-Vay canına, gerçekten cesurmuşsun sen, hadi geç bakalım!
Cennetin kapıları açılır. Bizim hakem tam geçecekken, melek merak eder:
-Ne zaman olmuştu bu maç?
-Aşağı yukarı üç dakika oluyor...
Ne güzel demek İzmir. Geçen yaz gittim ama çeşmeye gerçekten güzel yer.Daha çok kküçükmüşsün sen ya kardeşimden bile küçüksün ben kartladım artık 30 yaşıma girdim. Ben beşiktaşlıyım memnun oldumm..ee napıyorsun okuyor musunn çalışıyor musun bakalım..
iyim şimdik çıkarmama rağmen bugün iyiyim ya:)sen nasılsınnnnnnnnnnn