Kaldığımız Yerden Her Telden..

Elibesesimmm günaydınnn

günaydınnn Güzellerrr :)

Günaydın kızlar
forum açık ama işten güçten fırsat buldukça bakıyorum.

Dejavum keyfinin yerinde olmasına sevindim
hava da güzel akşama anacıma gidicem benimde keyfim yerinde
bide yeni cicler aldım dün ucuzluktan ama cok beyendi iş arkadaşlarımda fark edilmekte güzel

Siz napıyosunuz başka..

sağol canım benim işyerinde her an olmuyor tabi. Valla iyi hissediyorum kendimi çok şükür. Ahh bende anama gidebilsem. Ev taşıdılar pazar günü ama gidemedim. Hasta olduumda bir gün izin almıştım cumartesi gitsem pazar dönmek zorundaydım çokta özledim. Mayısta 1 mayıs tatilini ekleyip gidicez inşallah eşimle arabaya atlayıp hasret gidereceğiz ama daha çok var yaa.. Oh güzel güle giy canım üzerinde paralansın. Benim baharlık bir alışverişe çıkmam lazım yaa..

İyiyim teşekkür ederim. dunde anlatmıştım ama ben izmirde yaşıyorum 19 yaşındayım nişanlıyım :) Çok pis fenerbahçeliyim

Ne güzel demek İzmir. Geçen yaz gittim ama çeşmeye gerçekten güzel yer.Daha çok kküçükmüşsün sen ya kardeşimden bile küçüksün ben kartladım artık 30 yaşıma girdim. Ben beşiktaşlıyım memnun oldumm.. ee napıyorsun okuyor musunn çalışıyor musun bakalım..

günaydınnnnnnnnnnnnnnn canlaarrrrrrr nasılsınız

Elifim süperim bomba gibiyimmm ama tatlı bombaaa en sarışınındann zarar vermem yanii

Elifmde geldiiiii ayyyy
heee geldim balım işleri yapğıyyorum banyo kaldı şimdi yerleri silicem yarım saate dönerim yanınıza balım benim
günaydınnnnnnnnnnnnnnn canlaarrrrrrr nasılsınız
günaydınnnnnn meleğim benim hoşgeldin
Elifim süperim bomba gibiyimmm ama tatlı bombaaa en sarışınındann zarar vermem yanii

ohh ohhh sarışın bombam benim çok sevindim iyi olduğuna balım sen zarar verirmisin be gülüm aşk olsun tatlım benim

günaydın dejavum elifim güzel biir gün geçirmek dileğiiyle inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

alıntıdır

Adamın biri ölüp cennetin kapısına gelir. Cennetin baş meleği durdurur onu.
- Seni içeri almadan önce sorularıma cevap vermelisin? Hayatın boyunca tam anlamıyla iyi bir iş yaptın mı? Adamcağız uzun, uzun düşünür, hafızasını zorlar, ama ne yazık ki yaptığı iyi bir şeyi hatırlayamaz. Melek tekrar sorar.
-Peki, hiç cesaret gerektiren bir şey yaptın mı, hayatında?
Adam hemen atılır:
-Yaptım, tabii!
-Anlat bakalım, neymiş bu cesur iş?
Adam anlatmaya başlar:
-Ben futbol hakemiydim. İstanbul’da bir iki büyük takım arasında bir maç yönetiyordum. Maçın son dakikasında ev sahibi takım aleyhine penaltı çaldım.
-Vay canına, gerçekten cesurmuşsun sen, hadi geç bakalım!
Cennetin kapıları açılır. Bizim hakem tam geçecekken, melek merak eder:
-Ne zaman olmuştu bu maç?
-Aşağı yukarı üç dakika oluyor...

yok fermem hele size verenleri de kovalarım vallla sen yarım saate döncen de ben yemeğe gitmşş olcam kızlar saat 13.30 gelcem daha 15-20 dk var ama elifim sende ben gidince git yaaa.. öğleden sonra hoca gelcek fazla yazamam belki..

iyim şimdik çıkarmama rağmen bugün iyiyim ya:)sen nasılsınnnnnnnnnnn

günaydın gülüm benim alemsin sen yaa nirden buluyosun bunları ben gelirim birazdan camları açtımki üfür üfür esiyo sileyimde kurusun yerler balım

ayy süpermiş valla kız nereden buluyorsun bunları bende ekliyim böyle şeyler barim..

30 yaşındasın ama kartlaştım dıyosun.. aramızda 11 yaş var .. ama şuan tam şarap yaşındasın yani en güzel kadın yaşındasınn uvv tadını çıkar :)))

:- ya şuan çalışmıyoum ama nişanlımın oyun salonu var orda kasaya bakıyorum arada :)))

ya kızlar rüyamda survivora katılmış ya :) yorumlarmısınız??? bitarafım acıkta kaldı galiba baya bir heyacan yaptımışı rüyamda

iyim şimdik çıkarmama rağmen bugün iyiyim ya:)sen nasılsınnnnnnnnnnn

ayy çıkardın mı tatlımm olur böyle ara ara canım ama bişiker at ağzına tuzlu tuzlu bastırsın evde kraker falan bulundur sürekli..benimde dün akşam öyle bir oldu da geçti neyse ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…