Kaldığımız Yerden Her Telden..

kuzumm şeyine bak prospektüsüne orda gebelikte kullanımı yazar bi bak bakem
bundan başka ilaç içme emi kuzum adetin gelene kaa ümit var demektir cnmcım :KK48:

hehe mecburen kuzum teftişe gelen var yani sevgili annem
titizlikte bir numaradır evde en ufak bişey bulsun hamiş felen dinlemez
canıma okur :KK9: korkudan yapıyorum yani :KK9:
hee aynı sektörün veletleriyiz :KK9:
bu arada demeyi unuttum cinsiyetle ilgili heç demedimi bişey

hey allahım ya şu dingil dr ların hepsini gebertesim var gerzek işte nolcak
boşyere moralinizi bozdu hem bak ben ikili yaptırmamıştım
3lü yaptırdım dr yapmadan önce dediki bu çıkcak olan sonuclar yuzde yuz değil bilgin olsun
yanı rısk çıksa bile bebek sağlıklı olabılır bunun tam terside geçerli dedi
yanı senın dr tam bir uyuzmuş dövcem ben onu:KK22::KK22::KK22:

yapma ya anenne çok mu titiz , enem ozaman yavaş yavaş yap yorma kendini. kız doktor enseyi ölçemedi cinseyeti de kesin yanlış söylerdide bende sormadım çok korktuğum içn cnm sağlıklı olsun yeter biliyorsun aceyip merak ediyrdum ama artık etmiyom . gerçi 1,2hafta sonra başka bir hastaneye gidip baktırıyım diyorum belki hastane bile değişteribilim

dejavum bencede konu kapansın artık , takma sende kafana. dünyada neler oluyor insanlar nelerle uğraşıyor biz buraya kafa dağıtmaya geliyoruz. birde burda sorunlar olmsaın, biraz huzurumuz muhabbetimiz olsun yeter. ordada muhabet ederiz burdada sıkıntı yok yani

ya canım istememezlik olur mu ben siz istediniz diye açtım bu topiği sen söyle işte bana yazmadın mı sedacım başka topik aç oraya gelicem diye niye bölmek için yapmışım gibi algılanıyor ki bende bundna korkuyordum zaten böyle anlaşılacak diye nitekim de öyle oldu ama herkesin heryerde topik açma özgürlüğü var bende bu hakkımı kullandım bu topikten sadece gitmek isteyen gider tutamam kalmak isteyende sonuna kadar kalır başımın üzerinde yerleri var bu kadar yani..

ohhh afiyet olsun yarasın sana da bebişine de canım benim.. Demek benim tersime yaz çocuusun iyi bari benden sonra gireceksin yaşına hiç olmazsa ben sene başladığı gibi yaş atlıuyorum ya 28 ocaktaa.. Evet uzamasın bence de canım ben cevap verdim anlamak istemeyen anlayış göstermek istemeyen göstermesin en yapabilirim günlerdir kendimi ifadeye etmeye çalışmaktan bıktım.. Ben ayırmıyorum kimseyi hiçbir yerden sadece vakit buldukça buraya da gelebilirsiniz dedim zorla getirmedim ya reklam da yapmadım sadece istek üzerine açıldı bu topik neyse canım boşver kapandı gitti daha da cevap yazmıcam isteyen istedğini düşüsün valla yaa.

geldim canım geldimmm... özlediniz mi beniii..

sen özlenmezmisin kuzm benım :KK19::KK19: ben sabah öbür topikte yazılanlardan habersizim demekki bizle ilgilide yazmış
amaan neyse ne valla hiç kimse kusura kalmasın istediğim yere olurum bukaa :KK9:
sende salla valla cnm hiç can sıkmaya değmez yallah de gitsin
hee ben az daha küçüğüm :KK9::KK9: benım bebişde ağustosda dogcak allah nasip ederse anası gibi
sen kış ben yaz çocuguyum ne de güzel anlaşıyoruz cnmcım :KK48:

ohhhh akşam yemeği yidin sen bugün gülüm:KK52::KK52::KK52:

hehe yedim valla kuzum :KK9::KK9::KK9::KK56::KK56:

yapma ya anenne çok mu titiz , enem ozaman yavaş yavaş yap yorma kendini. kız doktor enseyi ölçemedi cinseyeti de kesin yanlış söylerdide bende sormadım çok korktuğum içn cnm sağlıklı olsun yeter biliyorsun aceyip merak ediyrdum ama artık etmiyom . gerçi 1,2hafta sonra başka bir hastaneye gidip baktırıyım diyorum belki hastane bile değişteribilim

dejavum bencede konu kapansın artık , takma sende kafana. dünyada neler oluyor insanlar nelerle uğraşıyor biz buraya kafa dağıtmaya geliyoruz. birde burda sorunlar olmsaın, biraz huzurumuz muhabbetimiz olsun yeter. ordada muhabet ederiz burdada sıkıntı yok yani

anladım kuzum haklısın o telaşla ne cinsiyeti benımkide reha muhtar sorusu oldu :KK9:
kuzum bu bakan kendı dr un değildi eğer kendı dr undan memnunsan dvm edersin
baktın sarmadı değiştir gitsin cnmcım
bu kan sonucu çıktıgında gitcenmi dr a ozaman bakıversinler cinsiyete

anladım kuzum haklısın o telaşla ne cinsiyeti benımkide reha muhtar sorusu oldu :KK9:
kuzum bu bakan kendı dr un değildi eğer kendı dr undan memnunsan dvm edersin
baktın sarmadı değiştir gitsin cnmcım
bu kan sonucu çıktıgında gitcenmi dr a ozaman bakıversinler cinsiyete

:)OLSUN KUZUM YA bir hastane tavsiye ettiler kadın dr diyomuşki ben 3 aylık bebeğin cinsiyetini 100/100bilirim ona gitcem muayeneye 15 tl miş ben veriyom 35 tl kan sonucuna göre davranıcam ama kesinlikle 3lü testi burda yaptırmam:KK20::KK20::KK20:

nere gittiniz ???????????????????????????????

:)OLSUN KUZUM YA bir hastane tavsiye ettiler kadın dr diyomuşki ben 3 aylık bebeğin cinsiyetini 100/100bilirim ona gitcem muayeneye 15 tl miş ben veriyom 35 tl kan sonucuna göre davranıcam ama kesinlikle 3lü testi burda yaptırmam:KK20::KK20::KK20:

ahaa aradaki farka bak kuzum gayetde uygunmuş bende 21 lira veriyorum muayeneye ama çoooook memnunum
hemşireler olsun danışmadakiler bile güler yüzlü tanıdıklarında sohbet bile ediyoruz ordaki kızlarla
baya iyiler yani dr um hele dörtdörtlük bide usg ye bakan uzman var o ayrı bi harika
ilk defa iyi yere denk geldım yanı kuzum tek kötü olan şey dogum yok bu gittiğim yerde
tıp merkezi dogum içinde onlardan tavsıye alcam nere derlerse gitcem oraya :KK9:
benımkide 12. haftada bildi kadın demişti zaten en erken 9 haftalıkda biliyorum ama sen 12.haftanda gel demişti bana
bencede orda yaptırma kuzum boşa moral bozuyolar

annem aşırı titiz kuzum öyle böyle değil bizim bayramlık diye yaptıgımız temizliği o günlük yapar
hasta yani :KK9: bekarken çalışıyodum allahtanda bulaşmıyodu bana :KK9:

tmm aşkım benim balım inş dediğiniz gibi olur bebek vardır inş:18::18:

burdayız bitanem çay almaya gittim geldim balım:KK48::KK48::KK48:

inşallah kuzucumm öyle mutlu olcamki :KK16::KK16::KK16:
afiyet bal şeker olsun kuzumm yakın olaydıkda buluşsaydık ahh ahh ne güzel olurdu yaa
tayininiz buraya çıkar inşallahh :KK16::KK16:

ahaa aradaki farka bak kuzum gayetde uygunmuş bende 21 lira veriyorum muayeneye ama çoooook memnunum
hemşireler olsun danışmadakiler bile güler yüzlü tanıdıklarında sohbet bile ediyoruz ordaki kızlarla
baya iyiler yani dr um hele dörtdörtlük bide usg ye bakan uzman var o ayrı bi harika
ilk defa iyi yere denk geldım yanı kuzum tek kötü olan şey dogum yok bu gittiğim yerde
tıp merkezi dogum içinde onlardan tavsıye alcam nere derlerse gitcem oraya :KK9:
benımkide 12. haftada bildi kadın demişti zaten en erken 9 haftalıkda biliyorum ama sen 12.haftanda gel demişti bana
bencede orda yaptırma kuzum boşa moral bozuyolar

annem aşırı titiz kuzum öyle böyle değil bizim bayramlık diye yaptıgımız temizliği o günlük yapar
hasta yani :KK9: bekarken çalışıyodum allahtanda bulaşmıyodu bana :KK9:

benim hastanede doğum falanda var tatlım ama ne bilim doktorumda iyi allaha şükür, ama dr dicem 3lüyü başka yerde yaptırcam kabul ederseniz etmezseniz hastane bile değişririm dicem o kadına yaptırmam asla ya ....................

maşallah annenen kız okadar titizlikte iyi değil balım ya kendinide hasta eder.:KK6:

afiyet bal şeker olsun kuzumm yakın olaydıkda buluşsaydık ahh ahh ne güzel olurdu yaa

sağolasın balım benim birlikte oolsun gelin hepiniz keşke gülüm keşke ama önce doğu tarafı malesef ama sonra inş istediğimiz yere gidebilirizz:KK48:

hayırlısı hadi bakalım sen bi istanbula gel onun tayini çıkmadanda tanışalım.......

benim hastanede doğum falanda var tatlım ama ne bilim doktorumda iyi allaha şükür, ama dr dicem 3lüyü başka yerde yaptırcam kabul ederseniz etmezseniz hastane bile değişririm dicem o kadına yaptırmam asla ya ....................

maşallah annenen kız okadar titizlikte iyi değil balım ya kendinide hasta eder.:KK6:

ozaman öyle yaparsın kuzum drunda kabul eder zannımca tamamen hastayı kaybetmek istemezler muhtemelen:KK53:
hee öyle titiz işte çok kızardım ne bu bukadr evde duran yok herkes işte yazık sana felen
ama yok dinlemez öyle gelmiş öyle gidiyo işte kuzum :KK55:

sağolasın balım benim birlikte oolsun gelin hepiniz keşke gülüm keşke ama önce doğu tarafı malesef ama sonra inş istediğimiz yere gidebilirizz:KK48:

hee sizin daha şark vardı demii inşallah iyi biyer çıkar kuzumm :KK16::KK16:
afiyet bal şeker olsun cnmcımm :nazar:
ay havada ne güzel hee maşallahı var valla kuşlar felen ötüyo
bahar geldi sonunda kuzumm insanın içide kıpır kıpır oluyo :21::21:

yok gülüm gitmedik daha bu hafta gidicektik de şu nevruz olayları oldu yaa heran göreve alabilirler diye erteledi haftaya inş bunların asıl bayram ktlaması yarın olucakmış ya mıhtemelen yarı fuul görevli olucak meleğim nasılsın sen bakalım ben test yaptım bugün çıkmadı adette olmadım ama sancılarım fazlalaşıyo gliyo yani:KK50::KK50::KK50:

canım regl gelmemiş daha umut var ama gelirse de sağlık olsun aylar bitmedi ya elbet olcak oldurcz yanii kurtuluşu yok :KK16:

süpürdüm cnmcım anam ağladı ama piştim yahu :KK9:
annem gelmese hiç kımıldamazdım bugun ama mecburen temizlik yapıorum :KK9:
canın isterse yap cnmcım istemezsede salla gitsin

kuzummm hele şükür seni gördüm
msjını aldım cnmcım evi süpürdüm geldim şimdi
salak bi dr a çatmışsın kuzum 3 ün altı zaten normal
anormal değil yani neyseki asıl dr un senı rahatlatmıs
eminim kanda iyi çıkcak sen içini ferah tut kuzum benım :KK48::KK48:

ay annen geliyor diye mi yapıyorsun hamile halinle. Senin ki de benim annem gibi. Gelir evime her yere bakar yaa.. bakalım iyi ev hanımı olmuş muyum diye bir de kalaylar bir güzel.. o yüzden annem geleceği zaman detaylı temizlik our bizim evde zaten annemin gelmesinden gelmesine dermişimmm :KK9:

hee kıskanırım ben :KK9::KK9: bende seni yirim cnm benımmm
moonumda yerim dajavumuda yirim hepiciğinizi ham yaparım :KK9::KK9:

Kız ben tek lokmalığım zaten aperatif olurumancak sana ya da yemekten sonra kürdan :KK9:

aynen öyle balım stresten romatizma ağrım bile oldu 2 gün bugün iyiyim ama ,kocamda bayılcak gibi orda çok fena oldu kıyamam ben ona ya snra rahatladık ama o stres yetti bize .inşallah kuzum temiz çıkarda rahatlarız.:KK16:

canım ne oldu haberim yok benim birşey mi atladım.. Kafam okadar dağnıık ki biliyorsun söylediysen bile hatırlamam..

sen özlenmezmisin kuzm benım :KK19::KK19: ben sabah öbür topikte yazılanlardan habersizim demekki bizle ilgilide yazmış
amaan neyse ne valla hiç kimse kusura kalmasın istediğim yere olurum bukaa :KK9:
sende salla valla cnm hiç can sıkmaya değmez yallah de gitsin
hee ben az daha küçüğüm :KK9::KK9: benım bebişde ağustosda dogcak allah nasip ederse anası gibi
sen kış ben yaz çocuguyum ne de güzel anlaşıyoruz cnmcım :KK48:

hehe yedim valla kuzum :KK9::KK9::KK9::KK56::KK56:

teşekkür ederim ilginiz ama gerçekten bölmek gibi bir düşüncem asla yoktu neyse kapansın artık ben bu konular konuşulsun diye açmadım bu topiği ama öyle oldu malesef kaldığımız yerden devam hadi..

dejavum bana slm yokmu kuzucum yaa nirdesin sen:KK19:

olmaz mı kuzum balım kaymaklımm birtanem hep yerimden kalkıyorum tamamlıyamıyorum geç gönderiyorum kuzum..

hayırlısı hadi bakalım sen bi istanbula gel onun tayini çıkmadanda tanışalım.......

aslında gebişlik olmadan sık giderdikde araya hem gebelik hemde kış girince kaldım gidemedim
ama gelırsem mutlaka tanışmak isterim kuzumm çokda güzel olur olmadı dogumlardan sonra çoluk çocuk buluşuruz gari :KK9:

ozaman öyle yaparsın kuzum drunda kabul eder zannımca tamamen hastayı kaybetmek istemezler muhtemelen:KK53:
hee öyle titiz işte çok kızardım ne bu bukadr evde duran yok herkes işte yazık sana felen
ama yok dinlemez öyle gelmiş öyle gidiyo işte kuzum :KK55:

hee sizin daha şark vardı demii inşallah iyi biyer çıkar kuzumm :KK16::KK16:
afiyet bal şeker olsun cnmcımm :nazar:
ay havada ne güzel hee maşallahı var valla kuşlar felen ötüyo
bahar geldi sonunda kuzumm insanın içide kıpır kıpır oluyo :21::21:

aynen öyle kuzucum şark var inş hayıorlısı olur balım benim sağolasın valla geldi bende cam önündeyim şiödi karşımda masmavi deniz senin yerine bakıyorum aşkım:KK19:

X