Kaldığımız Yerden Her Telden..

malesef gülüm zor rabbim tüm polislerimiz askerlerimizi korusun AMİNNNNNNNNN dündü canım batım çıkmadı yok ben biliyorum sancılarım geliyo valla bu ayda olmadı meleğim
aaaaammmmmmmmmmmmmmmminnnnn benim babamda emekli asker bilirim kuzucum.

allahım hayırlısını versin

malesef gülüm zor rabbim tüm polislerimiz askerlerimizi korusun AMİNNNNNNNNN dündü canım batım çıkmadı yok ben biliyorum sancılarım geliyo valla bu ayda olmadı meleğim

kuzumm yaptınmı testi bugun dayanamadın dimi
ama erken cnmcım bence bikaç gün bekleyip tkrlayalım cnmcım
daha erken oldugu ıcın çıkmaması çook normal kuzum benım

he valla çok zor uzak olmak kuzumm benımki yarın gelcek allahın izniyle
bi evi paklıycaz halıları felen vercez yardımcı olcak bana
10 gün felen kalır sanırsam sonra nisanda düğün var 23 nisanda ozamanda gelcek kuzum
1 haftada çıkıyo kuzum sonuclar muhtemelen cuma belli olur
sen içini ferah tut 3 ün altı normal kabul edilir
boşyere canını sıkmış salak dr

asembcim hoşgeldin gülüm süpürdünmü evi balım

süpürdüm kuzum sıcak bastı valla havada güzel ya iicene piştim süpürünce
bi çamaşır katlıycam o kaldı onuda yaparım birazdan

benımkide emekli polis ne var yani

yaptım valla umudum kesilsin dedim yoksada çımadı zatiiii yok gülüm biliyoum ben kendimi biliyorum sancılar geliyo ilaç bile aldım gevşetici

sen kıskandınmı bebeğim oy oyyy kıyamam sana sende polis kızısın gülüm beni yirim seni ben kızzzzzzzzzzzzzzzz

yaptım valla umudum kesilsin dedim yoksada çımadı zatiiii yok gülüm biliyoum ben kendimi biliyorum sancılar geliyo ilaç bile aldım gevşetici

enee neyem aldın kuzumm ya bebiş varsaa
acep zararı varmı bebiş varsa kuzum :18::18:
içime doğan çıkmadımı yani ama belli olmaz kuzum
çok erken test için

sen kıskandınmı bebeğim oy oyyy kıyamam sana sende polis kızısın gülüm beni yirim seni ben kızzzzzzzzzzzzzzzz

hee kıskanırım ben bende seni yirim cnm benımmm
moonumda yerim dajavumuda yirim hepiciğinizi ham yaparım

enee neyem aldın kuzumm ya bebiş varsaa
acep zararı varmı bebiş varsa kuzum :18::18:
içime doğan çıkmadımı yani ama belli olmaz kuzum
çok erken test için

ponstan forte diye bir ilaç aldım kuzucum zararı varmı bilmiyorum ama gözüm korktu sancı vurunca didimki içeyim meleğim

amin gülüm amin demek emekli asker baban haaa asker kızısın yani balım

Evet cnm

he dur biraz hamaratlığın tutu seninde yaparsın işini:) ya aynı sektör çocuğuyuz

aynen öyle balım stresten romatizma ağrım bile oldu 2 gün bugün iyiyim ama ,kocamda bayılcak gibi orda çok fena oldu kıyamam ben ona ya snra rahatladık ama o stres yetti bize .inşallah kuzum temiz çıkarda rahatlarız.

ya canım istememezlik olur mu ben siz istediniz diye açtım bu topiği sen söyle işte bana yazmadın mı sedacım başka topik aç oraya gelicem diye niye bölmek için yapmışım gibi algılanıyor ki bende bundna korkuyordum zaten böyle anlaşılacak diye nitekim de öyle oldu ama herkesin heryerde topik açma özgürlüğü var bende bu hakkımı kullandım bu topikten sadece gitmek isteyen gider tutamam kalmak isteyende sonuna kadar kalır başımın üzerinde yerleri var bu kadar yani..

ohhh afiyet olsun yarasın sana da bebişine de canım benim.. Demek benim tersime yaz çocuusun iyi bari benden sonra gireceksin yaşına hiç olmazsa ben sene başladığı gibi yaş atlıuyorum ya 28 ocaktaa.. Evet uzamasın bence de canım ben cevap verdim anlamak istemeyen anlayış göstermek istemeyen göstermesin en yapabilirim günlerdir kendimi ifadeye etmeye çalışmaktan bıktım.. Ben ayırmıyorum kimseyi hiçbir yerden sadece vakit buldukça buraya da gelebilirsiniz dedim zorla getirmedim ya reklam da yapmadım sadece istek üzerine açıldı bu topik neyse canım boşver kapandı gitti daha da cevap yazmıcam isteyen istedğini düşüsün valla yaa.

Bu arada herkesede slmlar ....

selammm...

Meg bendeson kez yazıyorum. Ben öbür topiğe baktım orada yazmışsın, burada gelip bana yazmadım smilry yaptın gittin. Eğer benimle ilgili bir konu varsa kafanda ben burdayım niye burada yazmıyorsun gidip orada yazırsun bana söyle. Orada yazdıkların hiçte böyle değildi. Orada ayrı topik açmanın ne gereği vardı, geyikse burada yapılıyor zaten. Kızlar bölünmüş falan demişsin. Benim topikten gittiğimden haberin vardı zaten meg, ben gidiyorum yazdığımda toikteydin hatta gitmiyorsun bir yere diye öm de attın bilmediğin birşey miş niye lanse ediyorsun şimdi. Yani topiği terketmemden haberin varken bir de telefon açıp mı söylemem lazımdı. Bu topik meselesine gelince her üyenin topik açma hakkı varken ve bu çok doğal birşeyken ve benim senin topiğinle hiç alakası olmayan bir topik açmışken bunu sana nedne söyleme gereği duyayım onu da anlamadım. Yani sana öm atıp ya da elefon edip megim ben geyikte topik açıcam ama kzar mısın onayın var mı diye mi soracaktım bu zaten benim en doğal hakkım ve izn istemem gerektiğini de bilmiyordum şahsen. Yani sabah o topikte yazılanlar ikimizle alakalı falan değildi direk başka toopik açılıp oradak kızlardan bazılarının burada yazmasıyla alaklı idi ki yazılanlar açık yani. Dediğim gibi daha o gün gittimde haberin vardı senin topikten ayrıldığımdan lütfen şimdi çevir kazı yanmasım yapmayalım yanii daha da cevap yazmıcam off buraya da sıçradı bu olay malesef korktuğum başıma geldi..

geldim canım geldimmm... özlediniz mi beniii..

Son düzenleme:
ponstan forte diye bir ilaç aldım kuzucum zararı varmı bilmiyorum ama gözüm korktu sancı vurunca didimki içeyim meleğim

kuzumm şeyine bak prospektüsüne orda gebelikte kullanımı yazar bi bak bakem
bundan başka ilaç içme emi kuzum adetin gelene kaa ümit var demektir cnmcım

Evet cnm

he dur biraz hamaratlığın tutu seninde yaparsın işini:) ya aynı sektör çocuğuyuz

hehe mecburen kuzum teftişe gelen var yani sevgili annem
titizlikte bir numaradır evde en ufak bişey bulsun hamiş felen dinlemez
canıma okur korkudan yapıyorum yani
hee aynı sektörün veletleriyiz
bu arada demeyi unuttum cinsiyetle ilgili heç demedimi bişey

seni gebertirim kız niye ilaç içiyon sen bakımmmmmmmmmmmmm bidaha adet olmadan içme sakın

hey allahım ya şu dingil dr ların hepsini gebertesim var gerzek işte nolcak
boşyere moralinizi bozdu hem bak ben ikili yaptırmamıştım
3lü yaptırdım dr yapmadan önce dediki bu çıkcak olan sonuclar yuzde yuz değil bilgin olsun
yanı rısk çıksa bile bebek sağlıklı olabılır bunun tam terside geçerli dedi
yanı senın dr tam bir uyuzmuş dövcem ben onu

seni gebertirim kız niye ilaç içiyon sen bakımmmmmmmmmmmmm bidaha adet olmadan içme sakın

kızma meleğim yaaa ama çok sancı vutuyo diye aldım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…