- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Tokatim da kalitelidir deseydinBıktım gerçekten kimi sans versem tanımaya çalışsam cinsellik için yaklaşıyor. Yok çok sexisin yok söylesin kimse kalbin güzel kisiligin güzl demiyor yaş oldu 31 hala yanlış adamlar yanlış ilişkiler doğrusu beni bulmaz mi. Benim alnimda kullan at kız mi yazıyor . Böyle insanlar yüzünden kendimden nefret eder oldum. Yine evlilik için görüştüğüm adam yok kalcan güzel vs dedi tahrik ettin vs daha önce tel de görüşme vardı ilk yüzyüze görüşmede bunu dedi
O direk sapık yani bir daha görüşme. Allah gönlüne göre versinBıktım gerçekten kimi sans versem tanımaya çalışsam cinsellik için yaklaşıyor. Yok çok sexisin yok söylesin kimse kalbin güzel kisiligin güzl demiyor yaş oldu 31 hala yanlış adamlar yanlış ilişkiler doğrusu beni bulmaz mi. Benim alnimda kullan at kız mi yazıyor . Böyle insanlar yüzünden kendimden nefret eder oldum. Yine evlilik için görüştüğüm adam yok kalcan güzel vs dedi tahrik ettin vs daha önce tel de görüşme vardı ilk yüzyüze görüşmede bunu dedi
Şimdi bi şey diycem de "sen bana ne demek istiyorsun" falan diye çıkışma. İyiliğin için diyorum.
30lu yaşlarda hiçbir erkek ciddi davranan bir kadına ilk buluşmada bunu katiyen söyleyemez. Söyleyeceği en fazla saçların ne güzelmiş gözlerin ne güzelmiş. İleri gitmiş hali "dudakların ne güzelmiş" olur. Sana kalçaların ne güzelmiş diyebilmesi için bi yerlerden bi konuşmanızdan vs bu cesareti almış olması lazım. Siz farkında olmadan fazla samimi konuşuyor olabilir misiniz? Biraz ciddiyetsiz ya da..
Erkeklerin çoğu bi şeyler düşündükleri kadınların orasına burasına bakar. Muhafazar olanı bile bakar. Ama bunu söylemesi için o elektriği almış olması lazım. 17 yaşında ergen olsa sululuk yapmasını anlarım da 30lu yaşlarda adam ortada bi şey yokken bu cesareti bulamaz.
Cevrenizi değiştirin o zaman hanimefendi. Ne tür bi yerde yasiyorsunuz ki soğuk oldugunuz halde herkes o şekilde yaklasiyor ? Ayrica ''suç sendedir'' mantığında biri olmadigima emin olabilirsiniz. Alt tarafı kendi fikirlerimi paylaştım. Bu kadar alinmayin.soğuk yada sıcak olmanla ilgisi olduğunu sanmam . sıcak olan ne yapıyor ki onu anlamadım . bizde ilk günden abuk sabuk konuşmuyoruz heralde karşımızdakiyle . hatta çok donuk olduğum zamanlarda oldu ama aynı sonuçla karşılaştım . bu hemcinsleriminizin de suç sendedir mantığı beni öldürecek . sıcak davranıp adamın üstüne atlamıyoruz heralde ...
Canim erkeklerin bir kismi ayi zaten ama neden boyle yaptiklarinin cevabini burda soylemisin zaten neden aramaya gerek yok sankiS
Sanırım karşı tarafa ciddi duramıyorum dursam böyle söylemeye cesaret edemezdiki hafif kız görüntusu verck ne yaptım acaba diyorum
Ben 34 de evlendimBıktım gerçekten kimi sans versem tanımaya çalışsam cinsellik için yaklaşıyor. Yok çok sexisin yok söylesin kimse kalbin güzel kisiligin güzl demiyor yaş oldu 31 hala yanlış adamlar yanlış ilişkiler doğrusu beni bulmaz mi. Benim alnimda kullan at kız mi yazıyor . Böyle insanlar yüzünden kendimden nefret eder oldum. Yine evlilik için görüştüğüm adam yok kalcan güzel vs dedi tahrik ettin vs daha önce tel de görüşme vardı ilk yüzyüze görüşmede bunu dedi
Dediklerimden "kuyruk sallama"yı mı çıkardınız? Bunu söyleyecek veya ima edecek kadar boş, cahil bi insan değilim. Bazı insanlar yapısı gereği samimidir. Konu sahibine de bu yüzden "farkında olmadan" diye belirttim. Siz de polemik yapmak için yer arıyorsunuz.Alakası bile yok. Erkekler insan gibi bir gülümsemeden bile farklı manalar çıkarıyor. Size göre elektirik alınmayacak bir durumdan o elektrik alabilir. Bu algı kişiye göre değişir.
Zaten sizin tabirinizle "kuyruk sallayan" bir kadın bundan rahatsız olmazdı herhalde. Çünkü istediğini alırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?