• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalcalarin çok güzel dedi

Bu soruları ben de kendime soruyorum zaten tüm Öfkem bundan kendime sorun bende diye bu adama nasıl böyle deme hakkini verdim diye
Al işte "Bence sende de hata var,senden yüz bulmuştur vs." şeyler diyerek sadece kişinin kendini suçlu hissetmesine neden oluyoruz.Gerçekten kadının düşmanı kadın ben bunu foruma üye olduktan sonra daha iyi anladım.Canım kendini üzme sen ne kadar yakında davransan yüz yüze ilk kez gördüğü bir kadına böyle cümleler kurabilecek kadar densizmiş o.Sende hata olduğunu hiç sanmıyorum.Burda böyle rahatça konuşanlar belliki çok şanslıymış ve denk gelmemiş.İnsanın içi pis olduktan sonra istersen kara çarşafa gir fark etmez,ki bunların örneklerini sıkça görüp duyuyoruz.

Kendi hem cinsinizi böyle ezip sindirmeye devam ettiğiniz sürece biz daha çok duyarız böyle şeyler.Erkeklerden önce kadınların zihniyetinin değişmesi lazım gerçekten.Bırakın artık şu erkeği her durumda aklayıp kadını günah keçisi ilan etmeyi,yüz vermiştirde olmuştur,hak etmiştir saçmalığını ya!

Bakıyorum da tüm hem cinslerim beni suçlamiş sorun benim giyimimdeymis sorun benim de secimlerimdeymis siz omrumuzde hiç mi yanlış insanlara denk gelmediniz cok merak ediyorum. Ben zaten kendimi suçlarken burdaki yazılanlar daha üzdü beni. İnsan kavun değil ki içinden ne çıkacağını bilmiyorsun bunu karakter meselesi daha önce de görüştüklerm oldu ama adam gözü me bakıyordu doğru dürüst yani şey düşkün u adamsa konuyu oraya getiriyor ya da tek derdi seni yatağa atmak oluyor
ya bu konuda ben seni eleştirenle çıkıştım. üstte yorumum var.

yalnız eki konuları baktım. 30 yaş insanının olgunluğu yok sende. evliliğe odaklı olma. biraz hayatını yaşa. yani her konun aynı şeyi içeriyor nerdeyse.

Al işte "Bence sende de hata var,senden yüz bulmuştur vs." şeyler diyerek sadece kişinin kendini suçlu hissetmesine neden oluyoruz.Gerçekten kadının düşmanı kadın ben bunu foruma üye olduktan sonra daha iyi anladım.Canım kendini üzme sen ne kadar yakında davransan yüz yüze ilk kez gördüğü bir kadına böyle cümleler kurabilecek kadar densizmiş o.Sende hata olduğunu hiç sanmıyorum.Burda böyle rahatça konuşanlar belliki çok şanslıymış ve denk gelmemiş.İnsanın içi pis olduktan sonra istersen kara çarşafa gir fark etmez,ki bunların örneklerini sıkça görüp duyuyoruz.

Kendi hem cinsinizi böyle ezip sindirmeye devam ettiğiniz sürece biz daha çok duyarız böyle şeyler.Erkeklerden önce kadınların zihniyetinin değişmesi lazım gerçekten.Bırakın artık şu erkeği her durumda aklayıp kadını günah keçisi ilan etmeyi,yüz vermiştirde olmuştur,hak etmiştir saçmalığını ya!

bu tip erkekleri yetiştirenler bu forumda konu sahibini suçlu bulan üyeler değil mi zaten?

boyle güya namus yarıştıran kadınlar kalçaların çok güzel diyen erkeklerden daha çirkin geliyor bana. hiç mi denk gelmediniz hayatınızda densiz birine? hayır bu duruma davranışlarla kadın izin veriyo olsa aynı kadın gelip burda ağlamaz bana bunları dediler diye değil mi? az akıl mantık sağduyu çalıştırsalar burda birbirleri ile yarışa girişmezler. kadın kadına bunu yaparsa elin erkeği neler yapar...
Ben rastlamadiklarina inanmiyorum ya. Rastlasalar da evet hata bendeydi ben yuz verdim derler mi acaba. Yerden yere vururlar adami.
Biz asla erkeklere toz konduramiyoruz ya. Ogrenemedik en giyersek giyelim nasil davranirsak davranalim taciz hak degildir biz bunu ogrenemedik.
İste bu zihniyetler cocuk yetistiriyor, o yuzden bitmiyor cilemiz.

Ben rastlamadiklarina inanmiyorum ya. Rastlasalar da evet hata bendeydi ben yuz verdim derler mi acaba. Yerden yere vururlar adami.
Biz asla erkeklere toz konduramiyoruz ya. Ogrenemedik en giyersek giyelim nasil davranirsak davranalim taciz hak degildir biz bunu ogrenemedik.

ben de bunu dedim. bu adamları da burda konu sahibini suçlu çıkarmaya çalışan kadınlar yetiştiriyor.

tamam aynen sen haklısın.
ben haklı mıyım dıye sormadım kı sen haklısın dıyorsun kı sen degıl siz dıceksın senı tanımıyorum cunku ;) 'sen' yanlıs oldu
ayrıca burda bırden fazla dusunce olacak sen yorumlara konsantre olmak yerıne olaya yorum yap bırak benım dusuncem benımdır senınkı senın
yanı evet kendıme gore ben haklıyım ;)

ben de bunu dedim. bu adamları da burda konu sahibini suçlu çıkarmaya çalışan kadınlar yetiştiriyor.
burda kıme ne desem diye taraf olma o da ben oldum heralde 17 sayfa yorum var ben gıbı olan da olmayan da var ben gıbı olan tum uyelerı es gecım neden benı sectın :D
ayrıca zehra64 zehra64 u uzun zamandır takıpederım benım onunla bır sorunum yok kı kızı uzecek yorum yapayım burda .. kaldı kı 17 sayfanın 17 sı aynı mı olacak o zaman ne anlamı var buranın
kımse d kadın dusmanı degıl ..
kapalı olursak erkekler bıze bunu demez demıyorum
acele etme diyorum zehraya

kalkıp benım mesajımı da alıntılama sevgılı uye kardes

Bıktım gerçekten kimi sans versem tanımaya çalışsam cinsellik için yaklaşıyor. Yok çok sexisin yok söylesin kimse kalbin güzel kisiligin güzl demiyor yaş oldu 31 hala yanlış adamlar yanlış ilişkiler doğrusu beni bulmaz mi. Benim alnimda kullan at kız mi yazıyor . Böyle insanlar yüzünden kendimden nefret eder oldum. Yine evlilik için görüştüğüm adam yok kalcan güzel vs dedi tahrik ettin vs daha önce tel de görüşme vardı ilk yüzyüze görüşmede bunu dedi:KK17:
Lütfen bu tarz insanlara gereken cevabı verip öyle ayrılın ordan çok terbiyesizce

ben haklı mıyım dıye sormadım kı sen haklısın dıyorsun kı sen degıl siz dıceksın senı tanımıyorum cunku :KK66: 'sen' yanlıs oldu
ayrıca burda bırden fazla dusunce olacak sen yorumlara konsantre olmak yerıne olaya yorum yap bırak benım dusuncem benımdır senınkı senın
yanı evet kendıme gore ben haklıyım :KK66:

burda kıme ne desem diye taraf olma o da ben oldum heralde 17 sayfa yorum var ben gıbı olan da olmayan da var ben gıbı olan tum uyelerı es gecım neden benı sectın :KK70:
ayrıca zehra64 zehra64 u uzun zamandır takıpederım benım onunla bır sorunum yok kı kızı uzecek yorum yapayım burda .. kaldı kı 17 sayfanın 17 sı aynı mı olacak o zaman ne anlamı var buranın
kımse d kadın dusmanı degıl ..
kapalı olursak erkekler bıze bunu demez demıyorum
acele etme diyorum zehraya

kalkıp benım mesajımı da alıntılama sevgılı uye kardes

arkadaşım benim ilk mesajımı alıntılayan sensin?
http://i.hizliresim.com/vX18YD.jpg

bi de gelmiş beni seçtin vs diyosun. sen beni alıntılama ben seni alıntılamayım.

evt alıntılamasanda yorumun bu yondeydı
biliyorum yanı
neyse tum gun ınternette takılmıyorum alıntılama ki bıldırımlere donemıyorum..

kardeşim senin yorumuna bile dikkat etmeden ortaya yorum attım. sen beni alıntıladın. ben de tamam haklısın dedim konuyu kapattım sen hala beni alıntılamaya devam ettin. şimdi de gelmiş 17 sayfa yorumdan beni seçtin vs sv diye saçmalıyosun. şaka mı yapıyosun yoksa bu anlattığım kısmı algılamak bu kadar zor mu? neyse ben seni gizliyorum :D istediğini yaz.

Aslinda boyle adam cok , yuz binlerce , heryerdeler. Ama adami tanimiyoruz gorsek kafasina indiririz, ona ne yapsan o ayni malligindan vazgecmez.
burda bu bayan var konuyu acan ancak ona akil verip yorum yapabiliriz, gecmis konularina baktim, suclamak degil ama fikir vermek adina secimlerinden sonra boyle uzulup morali bozulmamasi icin daha secici olabilir hic tanimadigi insanlar disinda ortak cevreden gorup begendigi, isyerinden vs kisi hakkinda daha fikir sahibi olacagi sekilde tanismalar olursa bu durumlar yasanmaz diye dusundum.
He yine olurmu olabilir denk gelebilir ama daha az bi ihtimal. Yani ilk bulusmada vay be kalcalarin cok guzel diyecek adam gelmez bu sekilde sanirim....

Konu sahibi geliyosada lutfen kafasina indirirmisin bi tane? Olay aninda bisey yapmak lazim , aile dostlarin tanistirmis onlarada anlat rezil olsun herkese.

Bıktım gerçekten kimi sans versem tanımaya çalışsam cinsellik için yaklaşıyor. Yok çok sexisin yok söylesin kimse kalbin güzel kisiligin güzl demiyor yaş oldu 31 hala yanlış adamlar yanlış ilişkiler doğrusu beni bulmaz mi. Benim alnimda kullan at kız mi yazıyor . Böyle insanlar yüzünden kendimden nefret eder oldum. Yine evlilik için görüştüğüm adam yok kalcan güzel vs dedi tahrik ettin vs daha önce tel de görüşme vardı ilk yüzyüze görüşmede bunu dedi:KK17:

Bunları nerede aradın buldun.İnternettense eğer oradan fazla düzgün kişi çıkacağına inanmıyorum.

İlk görüşmede söylenecek söz değil,ilişki olgunlaşır,güven oturur,birlikte istenirse yaşanır birşeyler.

evlilik amaçlı konuşmalarda cinsellik de konuşulmalı sonuçta kardeş kardeş oturmayacaksınız. ya da kalçaların güzel demesi seni kullanılacak kız kisvesine sokmaz bunlar hep kendi kendimize koyduğumuz dayatmalar. hele yok kapanıcam yok giyimime dikkat edeceğim filan son derece saçma ne kapalı giyinen kadınlara ne laflar atılıyor sokakta.

erkekler sadece yerini ve zamanını ayarlayamıyor hödüklük diz boyu ama kadınların da belli kalıplardan uzaklaşması gerekiyor.

Back