• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalcalarin çok güzel dedi

Bıktım gerçekten kimi sans versem tanımaya çalışsam cinsellik için yaklaşıyor. Yok çok sexisin yok söylesin kimse kalbin güzel kisiligin güzl demiyor yaş oldu 31 hala yanlış adamlar yanlış ilişkiler doğrusu beni bulmaz mi. Benim alnimda kullan at kız mi yazıyor . Böyle insanlar yüzünden kendimden nefret eder oldum. Yine evlilik için görüştüğüm adam yok kalcan güzel vs dedi tahrik ettin vs daha önce tel de görüşme vardı ilk yüzyüze görüşmede bunu dedi:KK17:
Tokatim da kalitelidir deseydin :işsiz:

Ah benim kocişde bana öyle dese. Güzel olmak suç değil ki anam, hem cinsellik te evliliğin temel birimi. Fakat o adam haddini aşmış tabi. Erkeklerin abazan tipleri sana rast gelmistir demekki. Sen de guzel ve alimli nir kadinsan soylemistir dayanamamistir. Benim bir kuzen var 18 yasinda kalcalari almis basini gidiyo beli incecik omuzlar genis at gibi kiz benim bile laf attigim kalcasina vurdugum olur cunku seviyorum kuzendir candir. :KK59:

İlk buluşmada erkekler bu tip şeyler düşünür mü? Düşünür. Bu kesin. Ama içinden düşünsün bi zahmet.

Yüzüne bakar. Boyuna posuna. Sonra çaktırmadan vücut hatlarına. Memene popona. Bakarlar yani.

Evlenmek için görüştügunde de bakar. Tek gecelikte de bakar.

Ama burda mesele yüzüne yüzüne söylemesi. Sana kendini nasıl hissettirecegini düşünmemiş hiç. Odun. Önce biraz muhabbeti ilerletir insan.biraz tanimaya çalışır. Adam bu yaşa kadar kadın görmemiş sanki. Saldiracak gibi. O ne oyle.

Şu anki sevgilim de tanistigimiz gün iki şeye dikkat etmiş bende. Bir gülüşüm. iki göğüslerim. Ahahaha. Ama bunu çok sonra söyledi. 100 beden göğüs var bende. Yaz günü. Üstümde dar body. Adam istemese de dikkat çeker zaten.

Sonradan üf çok etkilemiştim deyince seksi bir durum oldu. Ama ilk günden dese "hayatinda hic mi kadin gormedin. Ayi" diyip kafasina çantayi gecirirdim.

Şimdi bi şey diycem de "sen bana ne demek istiyorsun" falan diye çıkışma. İyiliğin için diyorum.

30lu yaşlarda hiçbir erkek ciddi davranan bir kadına ilk buluşmada bunu katiyen söyleyemez. Söyleyeceği en fazla saçların ne güzelmiş gözlerin ne güzelmiş. İleri gitmiş hali "dudakların ne güzelmiş" olur. Sana kalçaların ne güzelmiş diyebilmesi için bi yerlerden bi konuşmanızdan vs bu cesareti almış olması lazım. Siz farkında olmadan fazla samimi konuşuyor olabilir misiniz? Biraz ciddiyetsiz ya da..

Erkeklerin çoğu bi şeyler düşündükleri kadınların orasına burasına bakar. Muhafazar olanı bile bakar. Ama bunu söylemesi için o elektriği almış olması lazım. 17 yaşında ergen olsa sululuk yapmasını anlarım da 30lu yaşlarda adam ortada bi şey yokken bu cesareti bulamaz.

Bıktım gerçekten kimi sans versem tanımaya çalışsam cinsellik için yaklaşıyor. Yok çok sexisin yok söylesin kimse kalbin güzel kisiligin güzl demiyor yaş oldu 31 hala yanlış adamlar yanlış ilişkiler doğrusu beni bulmaz mi. Benim alnimda kullan at kız mi yazıyor . Böyle insanlar yüzünden kendimden nefret eder oldum. Yine evlilik için görüştüğüm adam yok kalcan güzel vs dedi tahrik ettin vs daha önce tel de görüşme vardı ilk yüzyüze görüşmede bunu dedi:KK17:
O direk sapık yani bir daha görüşme. Allah gönlüne göre versin

Şimdi bi şey diycem de "sen bana ne demek istiyorsun" falan diye çıkışma. İyiliğin için diyorum.

30lu yaşlarda hiçbir erkek ciddi davranan bir kadına ilk buluşmada bunu katiyen söyleyemez. Söyleyeceği en fazla saçların ne güzelmiş gözlerin ne güzelmiş. İleri gitmiş hali "dudakların ne güzelmiş" olur. Sana kalçaların ne güzelmiş diyebilmesi için bi yerlerden bi konuşmanızdan vs bu cesareti almış olması lazım. Siz farkında olmadan fazla samimi konuşuyor olabilir misiniz? Biraz ciddiyetsiz ya da..

Erkeklerin çoğu bi şeyler düşündükleri kadınların orasına burasına bakar. Muhafazar olanı bile bakar. Ama bunu söylemesi için o elektriği almış olması lazım. 17 yaşında ergen olsa sululuk yapmasını anlarım da 30lu yaşlarda adam ortada bi şey yokken bu cesareti bulamaz.

Alakası bile yok. Erkekler insan gibi bir gülümsemeden bile farklı manalar çıkarıyor. Size göre elektirik alınmayacak bir durumdan o elektrik alabilir. Bu algı kişiye göre değişir.

Zaten sizin tabirinizle "kuyruk sallayan" bir kadın bundan rahatsız olmazdı herhalde. Çünkü istediğini alırdı.

Sevgilimle ilk tanistigimda ah ne guzel bu hic sapik degil demistim.. bir iki ay gectikten sonra ufaktan sapikliklarina basladi tabi, bundan bi cacik olmaz dedim kendi kendime.. aslinda sapikta denmez ama neyse.. ilk bulusmada odum koptu, nerdeyse bulusmayi iptal etcektim.. bulusma gunu geldi catti, gittimde ama korka korka.. tabi kalabalik bir yerde bulustuk.. bi baktim o telefondaki azcik sapiklik yapan adamdan eser yok, elimi tutmaya bile cekiniyordu.. iliskimiz ilerledi.. ve ailelerle tanisildi.. megerse sevgilim ciddiymis.. bende kendimden ornek vermek istedim.. erkeklerin hepsinde muhakkak bir sapik damari vardir.. sapikta denmez aslinda baska bisey bu.. :işsiz: NOT : Boyle bir adamla asla ciddi dusunmem derken bir baktim evlilik yolunda buldum kendimi..

Son düzenleme:
soğuk yada sıcak olmanla ilgisi olduğunu sanmam . sıcak olan ne yapıyor ki onu anlamadım . bizde ilk günden abuk sabuk konuşmuyoruz heralde karşımızdakiyle . hatta çok donuk olduğum zamanlarda oldu ama aynı sonuçla karşılaştım . bu hemcinsleriminizin de suç sendedir mantığı beni öldürecek . sıcak davranıp adamın üstüne atlamıyoruz heralde ...
Cevrenizi değiştirin o zaman hanimefendi. Ne tür bi yerde yasiyorsunuz ki soğuk oldugunuz halde herkes o şekilde yaklasiyor ? Ayrica ''suç sendedir'' mantığında biri olmadigima emin olabilirsiniz. Alt tarafı kendi fikirlerimi paylaştım. Bu kadar alinmayin.

Bi de kalça değil kalçalar demiş :)))
Bazen bana müsade diyip gitmek lazım.. düzgün görünen densiz çok insan var maalesef..

Olayı seslendiresim geldi; galçalarınn çök gözelmiş beniy dahrik ettim bebeyimm
(Kartal Tibet edasıyla okuyunuz) :KK45:

Bütün erkekler Aslında ilk görüşme,100. Görüşme ayırt etmeksizin siz çatala,kuşa şuna buna bakarken sizi inceler hepsi..ama ilk buluşmada bunu söyleyen çok nadirdir hakaret etmek istemiyorum çünkü hayvanları çok seviyorum. :KK51:

S

Sanırım karşı tarafa ciddi duramıyorum dursam böyle söylemeye cesaret edemezdiki hafif kız görüntusu verck ne yaptım acaba diyorum:KK61::KK61:
Canim erkeklerin bir kismi ayi zaten ama neden boyle yaptiklarinin cevabini burda soylemisin zaten neden aramaya gerek yok sanki

İlk görüşmeden kalcalarin çok güzel tahrik ettin diyorsa o görüşmeye kadar telefon gorusmelerinizi merak ettim. Telefonda tavrı nasıldı?

Ben 34 de evlendim
Bana da hep böyle tipler denk gelirdi:)
Artık hiç umudum kalmadıgı zamanda eşimi tanıdım
hepsi değil ama cogu malesef böyle

Alakası bile yok. Erkekler insan gibi bir gülümsemeden bile farklı manalar çıkarıyor. Size göre elektirik alınmayacak bir durumdan o elektrik alabilir. Bu algı kişiye göre değişir.

Zaten sizin tabirinizle "kuyruk sallayan" bir kadın bundan rahatsız olmazdı herhalde. Çünkü istediğini alırdı.
Dediklerimden "kuyruk sallama"yı mı çıkardınız? Bunu söyleyecek veya ima edecek kadar boş, cahil bi insan değilim. Bazı insanlar yapısı gereği samimidir. Konu sahibine de bu yüzden "farkında olmadan" diye belirttim. Siz de polemik yapmak için yer arıyorsunuz.

Bana böyle diyen çıkmadı ama arkadaş dediğim insanlar bile sonradan asılmaya başlıyordu. Ya da gittiğim bir yerde görüntüm yüzünden değer gördüğümü düşünmeye başlamıştım.
Sonra dikkat çeken bedenimse daha kapalı giyinmeye dikkat ettim böylece insanların bedenimden önce beni tanımasına fırsat verdim. Sonra da kapandım zaten ve kendimi daha iyi hissediyorum. Hatta vücudumu belli etmeyen şeyler giydiğimde daha huzurlu oluyorum. Yanıma yaklaşan da ona göre yaklaştı zaten. Aslında ben görüntüsüne çok düşkün biriydim hala evde şıkır şıkırımdır.
Ama kapalıyken de sapık sapıktır.
Ve her erkek karşısındaki kadının vücudunu inceler.

Karşına bu kadar yanlış insan çıktığı için artık bence daha iyi analiz edebilmelisin. Çünkü çoğu niyetini belli ediyor.
Yüzyüze gelmeden önce gerekirse direk olarak niyetini sorun. Sınırlarınızı anlatın.
Emin olun işine gelenle gelmeyen belli olacaktır.
Ciddiyeti gören topukluyor nasılsa. En garanti yöntem bu. Denedim oldu :KK36:

zamanlama hatasi yapmis yada sesli dusunmus diyelim...bence hepsi ilk tanismada bunu dusunur ama dile getirmez

giyim tarzınızı değiştirin.

ne giyiyorsunuz merak ettim ilk buluşmada bu laf çok absürt.

ilk buluşma kıyafeti elbisedir genelde o da kalçaya dikkat çekmez pek.

erkeklerle konuşma tarzınızı değiştirin. böyle düşünse bile size böyle konuşamamalılar o ağırlığı karşı tarafa geçiremiyorsunuz demek ki.

bir de sinyaller verir erkekler buluşmadan önceki kelimelerinden sapıklığını sezip yaklaşmamanız bile lazım.

Back