• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalcalarin çok güzel dedi

Yoldan geçerken salağın biri laf atmamış ki hani sırf güzelsiniz diye olsun.
Aile dostlarının tanıştırdığı daha önce telefonla da olsa iletişiminizin olduğu adam
Süzme salak olsa kel alaka sohbetin ortasında dan diye "kalçaların güzel tahrik ediyor" demez.

Bugüne kadar duyduklarımı söylesem beyninizden alev çıkar. Çok güzelim diye söylemiyorum bunu, sineğe bile yapıyorlar. Gerçi çok güzelim o ayrı :halay:

Ama bunlar bunalım sebebi değil. Belirtmeden geçemeyeceğim ciddi düşünen biri de cinsellik konuşabilir, seni seksi bulabilir. Hatta ilk günden ilişkiye bile girebilirsin. Ama bunu söyleme şekli önemli. Yok tahrik ettin yok azdırdın ne biliyim. Karşılıklı olursa güzel. Hani illa herkes bana öyle yaklaşıyor ciddi görmüyor diye düşünme. Bu kullanma peşinde olduğunun belirtisi değil, hanzoca olmamak kaydıyla. Seni rahatsız ediyorsa hoş değildir. Bu kadar.

Aile dostları tanıştırdı ikimizinde niyeti ciddi ilişki idi tel de bi süre flört ettik yüzyüze gelince adsm beni cinsel obje gordu
Aile dostları tanıştırdıysa çok ayıp etmiş gerçekten. Daha ne kadar ciddi ilişki istediğiniz belli olabilirdi ki... Onun sadece iltifat etmeyi istemiş ola ihtimali var mı? Belki becerememiştir :bicak:

Bence siz sinirlari koruyamiyosunuz gibime geldi nedense ya. Sakin yanlis dusunmeyin sizi tanimam etmem. Ama yani o hakki vermezsen kimsede durduk yere " merhaba ben ahmet, kalcalarin guzelmis" gibi cumle kuramaz.

yalnız degilsiniz banada genelde hemen dudaklarınıza bayıldım ben boyle dudak görmedım cok seksy dudaklarınız var vs vs neler demedilerki bende bulamadım bi dogru insanı...

Seneler evvel benzer bir durum yasadim. "Sunu bastan soylesene ya. Seninki gördüğüm en guzel kalca, yavrummm benimm allah ozene bezene yaratmis. Bi kere dokunup, saplak atabilir miyim?" demistim sapik gibi. Cocuk mal olmuştu, ozur dileyip gitmisti bidahada arayip sormadi zaten :D

O kadar takılma seni görünce adamların aklı başından gidiyor demek ki. Böyle konuşabilir ama sen niyetinin ciddi olduğunu belli et sonuçta sevgililer veya nişanlı çiftler de böyle konuşabiliyor kendi aralarında. Önemli olan senin niyetini karşı tarafa belli etmen.

Tavirla alakasi yok. Ben normalde arkadaslarina cevresine karsi gayet rahat samimi davranan biriyim ama bulustugum erkeklere gayet mesafeli davranirim. Davrandigim halde yildiz cok guzelsin seni her gordugumde farkli hissediyorum adini koyamiyorum yasamim cok stresli oldugundan bir iliski kurup aramizdaki seyi öldurmek istemiyorum. Seninle el ele tutusmak da istiyorum opusmek de birlikte olmak da. Istesem sana asigim da diyebilirdim ama demiyorum cunku biliyorum birbirimizi yipraticaz. Aramizda sevgili ilma konusmasi hic gecmiyordu ama biseyler hissettigimiz belliydi mutluyduk yani birlikte. Hem sevgilim hem arkadasim ol yipratmayalim birbirimizi demisti. Benimle boyle konustugu icin gercekten saygi duyup onume bakmistim benim icin hala durusttu en azindan dedigim biridir. Ben onun bu istegine saygi duymustum o benim bu istegime. Sizin niyetiniz bu yonde degildi anlamis oldu. Konusmayi kapatip normal konusmaya devam ederse dusunursunuz, eger hala boyle konusmaya devam ederse gerisi sapikliktir ve tacize girer bence.

ay cnm sımdııkı erkeklerın derdı anca yataga atma vs. benımde karsıma boylesı cıktı. 30 yasındayım artık takmıyorum. allah ıyılerle karsılastırsn

Herkesin de bu sekilde yaklasmasi sizce de tuhaf degil mi? Baya ciddi ciddi cekici bi kiz arkadasim vardi, ona bile kimse bu sekilde yaklasma curetini gosteremedi. Acaba bulundugunuz cevrede mi bir sorun var?

Bıktım gerçekten kimi sans versem tanımaya çalışsam cinsellik için yaklaşıyor. Yok çok sexisin yok söylesin kimse kalbin güzel kisiligin güzl demiyor yaş oldu 31 hala yanlış adamlar yanlış ilişkiler doğrusu beni bulmaz mi. Benim alnimda kullan at kız mi yazıyor . Böyle insanlar yüzünden kendimden nefret eder oldum. Yine evlilik için görüştüğüm adam yok kalcan güzel vs dedi tahrik ettin vs daha önce tel de görüşme vardı ilk yüzyüze görüşmede bunu dedi:KK17:

Telde neler gorusuldu, yakinlik ne boyutta, nereden tanışıldi...

Bunlar tum bu tutumlarin sebebi olabiliyor.

Uzme kendini. Dogru insan bir gun cikar karsina. O zamana kadar cikan yanlis insanlarla kendine yazık etme yeter.

cok güzel cook alımlı olmakla alakası yok bunun elbette guzelsindir de
yani ciddi agır guclu kadınlara cesaret ısı

ay bana dese bi yürü hele bide senınkine bakak derdim heralde

konu sahibi cok acelecısın cidden dur soluklan kendını dinle gorusmek ıcın gorusme su ınsanlarla
hayat evlenmek degıl sureklı yanlıs ınsanları alıyorsun hayatına

evlenmek ıstemenı anlıyorum ama yarın bıgun bosanmak ıcın dertler konular acmaktan bekarlık cok daha iyi @zehra-64

cidden ama cıdden cok hızlısın ask ısı aceleye gelmez o olmazsa o seklınde kısmetın senı bulur ztn

Back