• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalcalarin çok güzel dedi

Ben olsam kafasina cantami indirirdim onu rezil ederdim oldugumuz yerde.

Bide tum sayfalari okumadim, evlilik icin gorustugum adam dediginiz kisiyle 1 telefon gorusmesi sonrasinda bulusmussunuz yani netten falan mi tanistiniz ? oyleyse sonuc sasirtici degil malesef , bence en azindan arkadas cevrenizden, is ortaminizdan veya ne bileyim ortaminizdan birileri olursa bu tip seyler daha az yasanir.

Sorun ben de değilmiş sorun şu zihniyettemis gorun
burda bırcok kez erkek uye takılıyor bunu ustune alınmayın ki hepside geri şutlanıyor.
acık gıyınmekle alakalı değil bu durum kapalı giyinenın basına da gelebilir kısının ahlaksızlıgından kaynaklanıyor

bide mesafeli olun resmı ol duvalarınız olsun sana bu tarz lafları diyemesinler

fazla evlenme modundasın
ve konularına bakınca cok kıa zaman ıcınde buluyorsun işte en buyuk hatan bu
yanlıs yanlısı getırır çunku

Screenshot_5.jpg

http://galeri2.uludagsozluk.com/375/sorun-acik-bas-mi-abaza-erkek-mi-sorunsali_474496_m.jpg

yüz vermişsin bilmemne diyen hemcinslerim için de şu görseli şuraya bırakıyorum.

Birde yoldan gecen magandalarin donup bakmasi laf atmasiyla, bulusmaya " evlenmek uzere" gittigin adamin bunlari soylemesi ayni sey degil.
Hic bi sekilde kiyafet falan sebep degil bunlara ama sanirim kiminle gorustugunu bilmek lazim, bi laubalilik hissettiginde haddini bildirmek lazim. Olaki direk bunu soyledi o zamanda guzelce kafasina cantani indirip onu rezil etmek lazim.

gıyımle alakası yoktur
ciddiyetle alakalıdır tavırla...

bana mesela dıyemez bı erkek ben bastan o tavrı koyarım neden cunku kısılıgımı bastan bellı edıyorum çizgimi koyuyorum haddini bilecek

ve cevremde belli insanları tutuyorum cahil kendını bılmezler yok hayatımda bu da onemlı yanı yıne sonuc benım cızgımle alakalı

ve kesınlıkle hanfendiye katılıyorum sokaktakı maganda ıle evlenılecek erkek arasında fark var bu ayrımı yapmalı

1- karşına mal erkekler çıkıyor olabilir.
çünkü bu mal kişiliği, seni tanıştırmak isteyen annen teyzen arkadaşın farketmemiş olabilir.hayat senin hayatın seçimler senin.hiç seni kınamasınlar.dışardan jön gibi giyinmekle her erkek adam olmuyor.kimileri de iyi gizliyor abazanlıklarını.
2- belkide etrafa seksi hava veriyorsundur. herkesin elektriği farklı ,yani böyle olmasan da ima etmesende fiziksel olarak yansıtıyordur karşı tarafa.
tabi bunu tanıştırıldığın erkekler tıpkı bir maganda gibi dile getirmiş ki sen rahatsız olmuşsun.hani bunu içtenlikle iyi niyet ve dobraklık babında söylemek yerine hayatında hiç kadın görmemiş gibi ifade ettiklerini sana hissettirmişler.
3-sonuçta 2 dünya bir araya gelse evleneceğimiz insan değişmez.belki "aa tamda bu" dediğin biri bile nasibin değilse illa kopuyorsun eften püften şeylerle.

Bıktım gerçekten kimi sans versem tanımaya çalışsam cinsellik için yaklaşıyor. Yok çok sexisin yok söylesin kimse kalbin güzel kisiligin güzl demiyor yaş oldu 31 hala yanlış adamlar yanlış ilişkiler doğrusu beni bulmaz mi. Benim alnimda kullan at kız mi yazıyor . Böyle insanlar yüzünden kendimden nefret eder oldum. Yine evlilik için görüştüğüm adam yok kalcan güzel vs dedi tahrik ettin vs daha önce tel de görüşme vardı ilk yüzyüze görüşmede bunu dedi:KK17:
Sen adamları beğenirken kalp güzelliği karnesini mi dikkate alıyorsun sanki? İnsanların ne olduğu az çok bellidir, sorun senin aday olarak seçtiğin kişilerin kriterlerinde . Düzgün adamlarla görüş.

KADININ KADINA ETTİĞİNİ KİMSE ETMEZ, OĞULLARINIZI KALİTELİ YETİŞTİRİN OĞULLARINIZI! NE GİYDİĞİ NASIL GİYİNDİĞİ TAVRI EDASI KADINI İLGİLENDİRİR,İSTERSE ÇIPLAK GEZER, İSTERSE İŞVELİ CİLVELİ DOLAŞIR, SORUN KADINDA DEĞİL SEÇTİĞİ DANGALAK KARAKTERSİZ TİPTE BU KADAR BASİT. Ay şiştim :mad:

tamam aynen sen haklısın.
Bu sey ya, onun duvarlari yok AMA BAK BENİM VAR. En iyisi de benim en guzeli de benim, en ciddiyetli olani da benim, en namuslu benim benim.
Sayfalardir yaris var resmen. Bana kimse bunu diyemez, cantayi kafaya geciririm, bana kimse sunu diyemez cunku ben en superim en harikayim.

Bu sey ya, onun duvarlari yok AMA BAK BENİM VAR. En iyisi de benim en guzeli de benim, en ciddiyetli olani da benim, en namuslu benim benim.
Sayfalardir yaris var resmen. Bana kimse bunu diyemez, cantayi kafaya geciririm, bana kimse sunu diyemez cunku ben en superim en harikayim.

boyle güya namus yarıştıran kadınlar kalçaların çok güzel diyen erkeklerden daha çirkin geliyor bana. hiç mi denk gelmediniz hayatınızda densiz birine? hayır bu duruma davranışlarla kadın izin veriyo olsa aynı kadın gelip burda ağlamaz bana bunları dediler diye değil mi? az akıl mantık sağduyu çalıştırsalar burda birbirleri ile yarışa girişmezler. kadın kadına bunu yaparsa elin erkeği neler yapar...

Bakıyorum da tüm hem cinslerim beni suçlamiş sorun benim giyimimdeymis sorun benim de secimlerimdeymis siz omrumuzde hiç mi yanlış insanlara denk gelmediniz cok merak ediyorum. Ben zaten kendimi suçlarken burdaki yazılanlar daha üzdü beni. İnsan kavun değil ki içinden ne çıkacağını bilmiyorsun bunu karakter meselesi daha önce de görüştüklerm oldu ama adam gözü me bakıyordu doğru dürüst yani şey düşkün u adamsa konuyu oraya getiriyor ya da tek derdi seni yatağa atmak oluyor

Bakıyorum da tüm hem cinslerim beni suçlamiş sorun benim giyimimdeymis sorun benim de secimlerimdeymis siz omrumuzde hiç mi yanlış insanlara denk gelmediniz cok merak ediyorum. Ben zaten kendimi suçlarken burdaki yazılanlar daha üzdü beni. İnsan kavun değil ki içinden ne çıkacağını bilmiyorsun bunu karakter meselesi daha önce de görüştüklerm oldu ama adam gözü me bakıyordu doğru dürüst yani şey düşkün u adamsa konuyu oraya getiriyor ya da tek derdi seni yatağa atmak oluyor
bende senle aynı düşünüyorum canım.benim adamın tipi hoşuma gitmişti yalan söyleyemem.evlenince onun topu , kahvesi, sorumsuzluğu, inatçılığı,laftan anlamazlığı ile de evlenmiş oldum.baştan zor geldi hatta kopma noktasına geldik.sonra öyle böyle idare ediyoruz bakalım.

Back