Karşıma çıkan herkes böyle değildi tabi ama bu tip insanlarda çıktı ..senin benim hayatım için endişelenmene gerek yok ..siz ve bir kaç kişi sürekli konu sahibini suçladı oda garibim kendini savunmaya çalışıyor artı kendini suçluyor...Cevrenizi değiştirin o zaman hanimefendi. Ne tür bi yerde yasiyorsunuz ki soğuk oldugunuz halde herkes o şekilde yaklasiyor ? Ayrica ''suç sendedir'' mantığında biri olmadigima emin olabilirsiniz. Alt tarafı kendi fikirlerimi paylaştım. Bu kadar alinmayin.
.İlk buluşmada denir mi? Amma da abaza çıkmış
Kadın tecavüze uğrar suçlusu yine kadındır bu ülkede...şimdi abartıyorsun diyecekler ama bu abartı değil sorunun farkındayım sadece ...bizde kadın dayanışması olmadığı için en çok ezilen biziz..bizim gibi kapalı toplumlarda bu böyle maalesef..Mısır gibi Arabistan gibi aynı .. Toplum dinamikleri benzerlik gösteriyor...Neval El Saddavi yi okumanı tavsiye ederim o zaman beni ve toplumumuzu daha iyi anlayacaksın .. Burda yazan kişiler internet kullanabilen sözde kendilerini modern gören kişiler..herkesin fikrine saygım var ama yok düzgün giyin neye göre kime göre düzgün ,düzgün davran gülme konuşma vs vsİlk 5 sayfayi okudum sinirden elim ayagim titredi ya.
Bunlari bi insan hemcinsine yaziyor olamaz ya.
Ama kiyafetine dikkat etseydin, senden yuz bulamayan bunlari nasil desin, hata sende mesafe koy demek ne demek ya?
Hanimlar siz ne dediginizin farkinda misiniz?
Damacanaya, 1 yasindaki erkek cocuguna hallenen adamlardan bahsediyoruz ya?
Size hic en bakimsiz halinizle bile laf atilmadi mi?
en paspal halimle her yerim kapali kis gunu atkidan bereden suratim bile gozukmezken laf atan adamlar bi bana mi denk geliyor yani?
Vallahi yazik gunah ya. Kadin kadinin halinden anlamiyor biz de hala bu ulkeden umut bekliyoruz.
Hatayi hatalida aramak varken neden madurda araniyor israrla ya, anlamiyorum anlayamayacagim gercekten biktim.
Hay ağzını öpeyim arkadaşım!İlk 5 sayfayi okudum sinirden elim ayagim titredi ya.
Bunlari bi insan hemcinsine yaziyor olamaz ya.
Ama kiyafetine dikkat etseydin, senden yuz bulamayan bunlari nasil desin, hata sende mesafe koy demek ne demek ya?
Hanimlar siz ne dediginizin farkinda misiniz?
Damacanaya, 1 yasindaki erkek cocuguna hallenen adamlardan bahsediyoruz ya?
Size hic en bakimsiz halinizle bile laf atilmadi mi?
en paspal halimle her yerim kapali kis gunu atkidan bereden suratim bile gozukmezken laf atan adamlar bi bana mi denk geliyor yani?
Vallahi yazik gunah ya. Kadin kadinin halinden anlamiyor biz de hala bu ulkeden umut bekliyoruz.
Hatayi hatalida aramak varken neden madurda araniyor israrla ya, anlamiyorum anlayamayacagim gercekten biktim.
Seninki de ayıp kız amma çok öpmüşün ağzınıHay ağzını öpeyim!
Hay ağzını öpeyim arkadaşım!
Aynen gaza geldimSeninki de ayıp kız amma çok öpmüşün ağzını
Tsk ederim yorum ıcin ben açık bi elbise giymedim merak eden arkadaşlarin merakını gidereyim uzun kollu ve boğazlı bi elbise idi diz üstü ama altına siyah çorap oda ince bi çorap değildi dizime kdr bi bot giydim sadece üstümde kisa deri mont vardı . O yuzden direk kalçalar batmis gözüne başka görünen bi yerim yoktu zaten dedim ya niyeti neyse insanın dışına yansıyan odurKarşıma çıkan herkes böyle değildi tabi ama bu tip insanlarda çıktı ..senin benim hayatım için endişelenmene gerek yok ..siz ve bir kaç kişi sürekli konu sahibini suçladı oda garibim kendini savunmaya çalışıyor artı kendini suçluyor...
Ben ve bir çok arkadaşımın başına gelen birsey bu ...bu günlerde çok yaygın ...ne zaman nerde nasıl davranıcağımızı biliyoruz bu konu hakkında ahkam kesmek kimsenin haddi değil .. Her durumda kadını suçlayacağınıza destek olun biraz..aynen suç sendedir mantığındasınız gerçek düşünceniz sen kim bilir Nasıl kuyruk salladın da adam bunu söyledi demeye getiriyorsunuz sadece size değil lafım..süper namuslu bayanlarsınız anladık size kimse bu şekilde yaklaşmadı aferin madalya takıcam girin sıraya ...
netten tanışılan adamlar bunlar sanırım, ortak arkadaş vs olsa arada asla bunu diyemez,reelden tanışınBıktım gerçekten kimi sans versem tanımaya çalışsam cinsellik için yaklaşıyor. Yok çok sexisin yok söylesin kimse kalbin güzel kisiligin güzl demiyor yaş oldu 31 hala yanlış adamlar yanlış ilişkiler doğrusu beni bulmaz mi. Benim alnimda kullan at kız mi yazıyor . Böyle insanlar yüzünden kendimden nefret eder oldum. Yine evlilik için görüştüğüm adam yok kalcan güzel vs dedi tahrik ettin vs daha önce tel de görüşme vardı ilk yüzyüze görüşmede bunu dedi
Aile dostları tanıştırdinetten tanışılan adamlar bunlar sanırım, ortak arkadaş vs olsa arada asla bunu diyemez,reelden tanışın
sadece garipAile dostları tanıştırdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?