Belki gerçekten güzeldir. Neden öyle kötümser düşündünüz.hos ilk buluşmada en azindan "gözlerin ne kadar güzel "deseydi iyiydiBıktım gerçekten kimi sans versem tanımaya çalışsam cinsellik için yaklaşıyor. Yok çok sexisin yok söylesin kimse kalbin güzel kisiligin güzl demiyor yaş oldu 31 hala yanlış adamlar yanlış ilişkiler doğrusu beni bulmaz mi. Benim alnimda kullan at kız mi yazıyor . Böyle insanlar yüzünden kendimden nefret eder oldum. Yine evlilik için görüştüğüm adam yok kalcan güzel vs dedi tahrik ettin vs daha önce tel de görüşme vardı ilk yüzyüze görüşmede bunu dedi
Sorun ben de değilmiş sorun şu zihniyettemis gorun@Macera007 emmi kayıt olurken buraya cınsıyete evet bayanım diye mi isaretledın aaa ooo
soğuk yada sıcak olmanla ilgisi olduğunu sanmam . sıcak olan ne yapıyor ki onu anlamadım . bizde ilk günden abuk sabuk konuşmuyoruz heralde karşımızdakiyle . hatta çok donuk olduğum zamanlarda oldu ama aynı sonuçla karşılaştım . bu hemcinsleriminizin de suç sendedir mantığı beni öldürecek . sıcak davranıp adamın üstüne atlamıyoruz heralde ...Hayır canım ne alakası var ? Ben hiç yaşamadım gibi bir şey söylemedim ki. Elbette benimde başıma geldi. Ama cogunlugunda benim hatam vardı. Çok soguk olduğum söyleniyordu mesela. Biraz sıcak oluyum dedim ayarı tutturamamistim
o zaman aile dostlarına anlat böle böle de utandır . susup oturma . ben olsam yapardım .bana layık gördüğünüz adam bu mu sapuk çıktı derdim . ben niye gocunayım . sen ne demiş olabilirsin ki adam bu lafı söylüyor daha ilk görüşmede .Aile dostları tanıştırdı ikimizinde niyeti ciddi ilişki idi tel de bi süre flört ettik yüzyüze gelince adsm beni cinsel obje gordu
Belki de giyim tarzini degistirmen gerekiyo dicem ama seven insan orana burana bakmaz sabret belkide senin icin hayielisi degildir derimBıktım gerçekten kimi sans versem tanımaya çalışsam cinsellik için yaklaşıyor. Yok çok sexisin yok söylesin kimse kalbin güzel kisiligin güzl demiyor yaş oldu 31 hala yanlış adamlar yanlış ilişkiler doğrusu beni bulmaz mi. Benim alnimda kullan at kız mi yazıyor . Böyle insanlar yüzünden kendimden nefret eder oldum. Yine evlilik için görüştüğüm adam yok kalcan güzel vs dedi tahrik ettin vs daha önce tel de görüşme vardı ilk yüzyüze görüşmede bunu dedi
Yuh artik dicem.Bıktım gerçekten kimi sans versem tanımaya çalışsam cinsellik için yaklaşıyor. Yok çok sexisin yok söylesin kimse kalbin güzel kisiligin güzl demiyor yaş oldu 31 hala yanlış adamlar yanlış ilişkiler doğrusu beni bulmaz mi. Benim alnimda kullan at kız mi yazıyor . Böyle insanlar yüzünden kendimden nefret eder oldum. Yine evlilik için görüştüğüm adam yok kalcan güzel vs dedi tahrik ettin vs daha önce tel de görüşme vardı ilk yüzyüze görüşmede bunu dedi
telde nasıl görüştünüz neye güvenerek bu adam direk size bunu söyledi ?Bıktım gerçekten kimi sans versem tanımaya çalışsam cinsellik için yaklaşıyor. Yok çok sexisin yok söylesin kimse kalbin güzel kisiligin güzl demiyor yaş oldu 31 hala yanlış adamlar yanlış ilişkiler doğrusu beni bulmaz mi. Benim alnimda kullan at kız mi yazıyor . Böyle insanlar yüzünden kendimden nefret eder oldum. Yine evlilik için görüştüğüm adam yok kalcan güzel vs dedi tahrik ettin vs daha önce tel de görüşme vardı ilk yüzyüze görüşmede bunu dedi
Bıktım gerçekten kimi sans versem tanımaya çalışsam cinsellik için yaklaşıyor. Yok çok sexisin yok söylesin kimse kalbin güzel kisiligin güzl demiyor yaş oldu 31 hala yanlış adamlar yanlış ilişkiler doğrusu beni bulmaz mi. Benim alnimda kullan at kız mi yazıyor . Böyle insanlar yüzünden kendimden nefret eder oldum. Yine evlilik için görüştüğüm adam yok kalcan güzel vs dedi tahrik ettin vs daha önce tel de görüşme vardı ilk yüzyüze görüşmede bunu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?