Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Günaydın kızlar bugün detoks günü şimdi malzemeleri hazirlicam ev bugün çok dağınık haftasonu ilgilenemedim evle.utulerim falan birikti baya yani bugün çok işim var

Bugün 6.40 da kalktım evdeki herkezi işe ve okula yolladım hemen giriştim eve bugün güzel bir temizlik yapacagım salon ve yatak odası bitti şimdi kızın odasına gireceğim oradan çıkmam biraz zor kız dağınık abileri gibi degil biraz dinleyip lazım onun odasını güzel temizlemem için :44: kahve molası verdim sizler neler yapıyorsunuz bakalım

Karatay diyetini örnek alıp kendim bazı şeyleri değiştirerek yapacagım bakalım sonuç ne olacak bugünkü listede 2 yumurta tereyağında pişmiş peynir zeytin domates 1 dilim kp ek yedim listede kuru meyve vardı ekmek yoktu diğer öğünlerde ekmek tamam da kahvaltıda etmeksizin olmaz yaaaaaa 1 dilimcik

Günaydın kızlar bugün detoks günü şimdi malzemeleri hazirlicam ev bugün çok dağınık haftasonu ilgilenemedim evle.utulerim falan birikti baya yani bugün çok işim var

Günaydın canım ütü en nefret ettigim ev işiakşam yaptım bende kendimle kavga ede ede canım istemiyor diye diye kolay gelsin

Günaydın canım ütü en nefret ettigim ev işiakşam yaptım bende kendimle kavga ede ede canım istemiyor diye diye kolay gelsin

Saol canım maşallah sen işini yarilamissin.bende anca evi topladim kahvalti fasli oglusumu doyurdum falan anca saat 11 oldu.birazdan oğlumun beslenmesini hazirlicam okula götürecem sonra marketten alışveriş sonra ütü sonra yemek yapicam ve arada sporumu yapıcam bugün işler yoğun her günkü gibi

Günaydın kızlar
Bugün kızı kreşe gönderdim bir de orada ki arkadaşları ile kutlasın diye sabah pasta aldım tuzlu kurabiye koydum evden plastik bardak çatal tabak meyve suyu aldım işe giderken babası ile mumları yakıp sınıfa öyle girdik sürpriz oldu ona bayıldı benim minik kuzum sonra da işe geldim dünden hazırladığım malzemelerimle 12.00 de ilk çorbamı içeceğim kim benimle bakalım
Yalnız regliyim karnım felaket tatlı arzusu beni manyak ediyor acaba kayısı kurusu yesem 2-3 tane ne olur ki kızlar benim içinde spor yapın ben anca burda otura otura popo büyütüyorum

kuru kayısı hem tatlı ihtiyacını giderir hem enerji verir hemde bağırsaklarını çalıştırır.ben her sabah aç karınına iki tane yiyorum iki bardakta ılık su...banada diyetisyen vermişti hala devam ediyorum

Günaydın kızlar.11 de uyandım bugun,kolum uyusuyor aksamdan beri .Kahvaltımı yaptım,2 dilim ekmege kasarlı sandvic yaptım 1 su bardagı erik suyu içtim.Bugun benimde cok işim var.Ortalıgı topla,carsafları degiştir,yıka,yemek....Serenimo kuzucuguna allah uzun ömür versin.Nice mutlu yıllara.Ahla masallah bitirmişsin işini.Kahve keyfidr tamam.Secilcim sanada kolay gelsin...

Günleriniz aydin olsun kizlar kahvaltimi yaptim babanem geldi bugun koyden sabh cok yemedim ama beyaz ekmek yedim azcik abiraz sonra sporumu yapicam oglen ve aksam az yerim artik simdi yesilcay demliyorum.

kızlar eskıden 10 kılo once zayıfkenkı kıyafetlerımden en sevdıkelrımı özellıkle elbıselerımı ve cıkardım ve gozumun onunde her zaman gorebılcegım bır yere koydum odamda boylece motıve olurum dıye :) kızlar pes etmeyelım verelım su kıloları ya

Kızlar kilo vermek hersey cok güzelde.Bel simitlerim eridi düz oldu ama cok catladım ben yaa.Sonucunda bebegim olsa tamam,o da yok.Hergün kremleniyorum,spor yapıyorum ama derin derin yırtıklarım var artık.Var mı önerisi olan?Kantoron yagı sürüyorum arada faydası var.Tüylenme yapar diyede korkuyorum.Bugun giyinirken catlaklarım cogalmış kilo verince sasırdı tabi vücut.....

Catlak neden oldu ki spordan dolayi mi :-( bebek yagi kullan bence gun asiri sür

Son düzenleme:
çatlak mı yoksa selilüt mü tam hatırlamıyorum ama bır arkadasımız forumda babanesının bır onerısı uzerıne kahve ve lımonu her banyoda surmus fln bir konu vardı canım forumda orda ıcerıgı daha detaylı duzgun bulabılırsın şimdi tam olarak hatırlamıyorum ne yazdıkalrını fln yanıltmak ıstemem senı oyuzden bı bak o konuya belkı senınde ısıne yarar

Catlak canım okudum o forumu.Benim cildim cok cok kuru pul pul dökülür cok krem kullandım.Hergün nemlendirdigim için daha iyi.Hassas ve kuru bir cilt yapım oldugundan limondan dolayı sakındım biraz....Bebe yagı kullandım cok kasıntı yaptı,bıraktım.Daha önceden catlagım vardı basen ve kalcada olanlar sporla sıkılastı cok göze batmıyor.Bel simitlerinde olanlar cok fena yaa

Ögle yemegim;3 kasık makarna,1 bardak kefir ve ton balıklı salata.

aynen benim cildimde çok kuru ama ben su içmediğimden oluyo öyle artık içiyorum düzenli. aynı şekilde benimde kilo alıp vermekten çatlatlarım var ve bi süre spor salonuna gitmiştim bıraktıktan sonra çatlak oldu bende bacaklarımda yani sporu başladım mı hiç bırakmamak gerekiyo çareside yok Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…