aynen benim cildimde çok kuru ama ben su içmediğimden oluyo öyle artık içiyorum düzenli. aynı şekilde benimde kilo alıp vermekten çatlatlarım var ve bi süre spor salonuna gitmiştim bıraktıktan sonra çatlak oldu bende bacaklarımda yani sporu başladım mı hiç bırakmamak gerekiyoçareside yok Allah yardımcımız olsun
Evet kızlar ütümü bitirdim esimin pırasasini pisirdim.oglusuma ıspanak pisiricem şimdi.sonra leslie ye merhaba dicem :)
Biraz genetik galibaSu cok içiyorum.Kantoron yagı tüylenme yapar mı kızlar?Kilo verelimde catlıcagım kadar catladım zaten ne yapayım....Bebiş olcagı zaman göbekte catlar tamamlarızzz vucudu :)
Eline saglık canım.Ee sen ne yiceksin?
Kızlar kilo vermek hersey cok güzelde.Bel simitlerim eridi düz oldu ama cok catladım ben yaa.Sonucunda bebegim olsa tamam,o da yok.Hergün kremleniyorum,spor yapıyorum ama derin derin yırtıklarım var artık.Var mı önerisi olan?Kantoron yagı sürüyorum arada faydası var.Tüylenme yapar diyede korkuyorum.Bugun giyinirken catlaklarım cogalmışkilo verince sasırdı tabi vücut.....
Kantarin yagini bilmiyorum canım. Kilo alip veemekten vücut catliyo.ben hamilelikte karnimdan catlamistim.bir sürü özel catlak krem sürdüğüm halde.doktorda badem yağı surseydin demişti
Saol canım maşallah sen işini yarilamissin.bende anca evi topladim kahvalti fasli oglusumu doyurdum falan anca saat 11 oldu.birazdan oğlumun beslenmesini hazirlicam okula götürecem sonra marketten alışveriş sonra ütü sonra yemek yapicamve arada sporumu yapıcam bugün işler yoğun her günkü gibi
Kayısı kuru üzüm incir azıcık ye canım ben öyle yapıyor düm birde tarçınlı su içGünaydın kızlar
Bugün kızı kreşe gönderdim bir de orada ki arkadaşları ile kutlasın diye sabah pasta aldım tuzlu kurabiye koydum evden plastik bardak çatal tabak meyve suyu aldım işe giderken babası ile mumları yakıp sınıfa öyle girdik sürpriz oldu ona bayıldı benim minik kuzum sonra da işe geldim dünden hazırladığım malzemelerimle 12.00 de ilk çorbamı içeceğim kim benimle bakalım
Yalnız regliyim karnım felaket tatlı arzusu beni manyak ediyor acaba kayısı kurusu yesem 2-3 tane ne olur kikızlar benim içinde spor yapın ben anca burda otura otura popo büyütüyorum
Afiyet olsun ton balığı. Iyi fikirÖgle yemegim;3 kasık makarna,1 bardak kefir ve ton balıklı salata.
Evet kızlar ütümü bitirdim esimin pırasasini pisirdim.oglusuma ıspanak pisiricem şimdi.sonra leslie ye merhaba dicem :)
Öğlen küçük bir parça haşlanmış tavuk 1 kase yoğurt etle yoğurt bir arada olmaz herhalde ama işim çoktu çokça açıktım salata yapacak vaktim yoktu biraz önce 2 portakal akşama ne olacak bakalım eşim bu hafta akşam evde bana bir şeyler yedirmeye çalışmaz inşallah :26:
Kızlar kilo vermek hersey cok güzelde.Bel simitlerim eridi düz oldu ama cok catladım ben yaa.Sonucunda bebegim olsa tamam,o da yok.Hergün kremleniyorum,spor yapıyorum ama derin derin yırtıklarım var artık.Var mı önerisi olan?Kantoron yagı sürüyorum arada faydası var.Tüylenme yapar diyede korkuyorum.Bugun giyinirken catlaklarım cogalmışkilo verince sasırdı tabi vücut.....
çatlağın kralı bende çocukluğumdan beri kilo alıp verdiğim için kendimi bildim bileli var ama hamileyken dahada çoğaldı tabi 68le hamile kaldım 85le doğum yaptım vücut ne yapsın diymi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?