- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay cok merak ettim sen yaptinmi canim nekadar verdin?
Ay cok merak ettim sen yaptinmi canim nekadar verdin?
Günaydın kızlar bugün detoks günü şimdi malzemeleri hazirlicam ev bugün çok dağınık haftasonu ilgilenemedim evle.utulerim falan birikti baya yani bugün çok işim var
Günaydın canım ütü en nefret ettigim ev işiakşam yaptım bende kendimle kavga ede ede canım istemiyor diye diye kolay gelsin
Günaydın canım ütü en nefret ettigim ev işiakşam yaptım bende kendimle kavga ede ede canım istemiyor diye diye kolay gelsin
Günaydın kızlar
Bugün kızı kreşe gönderdim bir de orada ki arkadaşları ile kutlasın diye sabah pasta aldım tuzlu kurabiye koydum evden plastik bardak çatal tabak meyve suyu aldım işe giderken babası ile mumları yakıp sınıfa öyle girdik sürpriz oldu ona bayıldı benim minik kuzum sonra da işe geldim dünden hazırladığım malzemelerimle 12.00 de ilk çorbamı içeceğim kim benimle bakalım
Yalnız regliyim karnım felaket tatlı arzusu beni manyak ediyor acaba kayısı kurusu yesem 2-3 tane ne olur ki kızlar benim içinde spor yapın ben anca burda otura otura popo büyütüyorum
Kızlar kilo vermek hersey cok güzelde.Bel simitlerim eridi düz oldu ama cok catladım ben yaa.Sonucunda bebegim olsa tamam,o da yok.Hergün kremleniyorum,spor yapıyorum ama derin derin yırtıklarım var artık.Var mı önerisi olan?Kantoron yagı sürüyorum arada faydası var.Tüylenme yapar diyede korkuyorum.Bugun giyinirken catlaklarım cogalmış kilo verince sasırdı tabi vücut.....
Catlak neden oldu ki spordan dolayi mi :-( bebek yagi kullan bence gun asiri sür
çatlak mı yoksa selilüt mü tam hatırlamıyorum ama bır arkadasımız forumda babanesının bır onerısı uzerıne kahve ve lımonu her banyoda surmus fln bir konu vardı canım forumda orda ıcerıgı daha detaylı duzgun bulabılırsın şimdi tam olarak hatırlamıyorum ne yazdıkalrını fln yanıltmak ıstemem senı oyuzden bı bak o konuya belkı senınde ısıne yarar
Catlak canım okudum o forumu.Benim cildim cok cok kuru pul pul dökülür cok krem kullandım.Hergün nemlendirdigim için daha iyi.Hassas ve kuru bir cilt yapım oldugundan limondan dolayı sakındım biraz....Bebe yagı kullandım cok kasıntı yaptı,bıraktım.Daha önceden catlagım vardı basen ve kalcada olanlar sporla sıkılastı cok göze batmıyor.Bel simitlerinde olanlar cok fena yaa