• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

aynen benim cildimde çok kuru ama ben su içmediğimden oluyo öyle artık içiyorum düzenli. aynı şekilde benimde kilo alıp vermekten çatlatlarım var ve bi süre spor salonuna gitmiştim bıraktıktan sonra çatlak oldu bende bacaklarımda yani sporu başladım mı hiç bırakmamak gerekiyo :( çareside yok Allah yardımcımız olsun

Biraz genetik galiba :( Su cok içiyorum.Kantoron yagı tüylenme yapar mı kızlar?Kilo verelimde catlıcagım kadar catladım zaten ne yapayım....Bebiş olcagı zaman göbekte catlar tamamlarızzz vucudu :)

Evet kızlar ütümü bitirdim esimin pırasasini pisirdim.oglusuma ıspanak pisiricem şimdi.sonra leslie ye merhaba dicem :)

Evet kızlar ütümü bitirdim esimin pırasasini pisirdim.oglusuma ıspanak pisiricem şimdi.sonra leslie ye merhaba dicem :)

Eline saglık canım.Ee sen ne yiceksin?Sen bugun detokscuydun unutmusum :)Hadi kızlar yarına sayılı günler...

Son düzenleme:
Biraz genetik galiba :( Su cok içiyorum.Kantoron yagı tüylenme yapar mı kızlar?Kilo verelimde catlıcagım kadar catladım zaten ne yapayım....Bebiş olcagı zaman göbekte catlar tamamlarızzz vucudu :)

Kantarin yagini bilmiyorum canım. Kilo alip veemekten vücut catliyo.ben hamilelikte karnimdan catlamistim.bir sürü özel catlak krem sürdüğüm halde.doktorda badem yağı surseydin demişti

Kızlar kilo vermek hersey cok güzelde.Bel simitlerim eridi düz oldu ama cok catladım ben yaa.Sonucunda bebegim olsa tamam,o da yok.Hergün kremleniyorum,spor yapıyorum ama derin derin yırtıklarım var artık.Var mı önerisi olan?Kantoron yagı sürüyorum arada faydası var.Tüylenme yapar diyede korkuyorum.Bugun giyinirken catlaklarım cogalmış :( kilo verince sasırdı tabi vücut.....

Benimde simitlerim erise :( sinir oluyorum simitlerime pantolonlarım bollasmaya başladı ama simitler hala var :(

Kantarin yagini bilmiyorum canım. Kilo alip veemekten vücut catliyo.ben hamilelikte karnimdan catlamistim.bir sürü özel catlak krem sürdüğüm halde.doktorda badem yağı surseydin demişti

Badem yagı kullandım ben vücuduma bildigin tüyler kıl oldu.Cok tüylenme yapıyor...

Saol canım maşallah sen işini yarilamissin.bende anca evi topladim kahvalti fasli oglusumu doyurdum falan anca saat 11 oldu.birazdan oğlumun beslenmesini hazirlicam okula götürecem sonra marketten alışveriş sonra ütü sonra yemek yapicam :(ve arada sporumu yapıcam bugün işler yoğun her günkü gibi

Evde kimsecikler olmayınca tabi çabuk bitiyor işler apartman da komşular çalışıyor erkan saatte süpürge açabiliyorum

Günaydın kızlar:3:
Bugün kızı kreşe gönderdim bir de orada ki arkadaşları ile kutlasın diye sabah pasta aldım tuzlu kurabiye koydum evden plastik bardak çatal tabak meyve suyu aldım işe giderken babası ile mumları yakıp sınıfa öyle girdik sürpriz oldu ona bayıldı benim minik kuzum sonra da işe geldim dünden hazırladığım malzemelerimle 12.00 de ilk çorbamı içeceğim kim benimle bakalım:52::52::52::52::52:
Yalnız regliyim karnım felaket tatlı arzusu beni manyak ediyor acaba kayısı kurusu yesem 2-3 tane ne olur ki:17: kızlar benim içinde spor yapın ben anca burda otura otura popo büyütüyorum:14:
Kayısı kuru üzüm incir azıcık ye canım ben öyle yapıyor düm birde tarçınlı su iç:7:

Ögle yemegim;3 kasık makarna,1 bardak kefir ve ton balıklı salata.
Afiyet olsun ton balığı. Iyi fikir:34: bende yarın alıyorum hemen ne yiyeceğim şaşırıyorum:44:

:46:

Öğlen küçük bir parça haşlanmış tavuk 1 kase yoğurt etle yoğurt bir arada olmaz herhalde ama işim çoktu çokça açıktım salata yapacak vaktim yoktu biraz önce 2 portakal akşama ne olacak bakalım eşim bu hafta akşam evde bana bir şeyler yedirmeye çalışmaz inşallah :26:

Son düzenleme:
Öğlen küçük bir parça haşlanmış tavuk 1 kase yoğurt etle yoğurt bir arada olmaz herhalde ama işim çoktu çokça açıktım salata yapacak vaktim yoktu biraz önce 2 portakal akşama ne olacak bakalım eşim bu hafta akşam evde bana bir şeyler yedirmeye çalışmaz inşallah :26:

tatlım slm diyetisyene gidiyorum ve her öğün için et ve yoğurt veriyor:)gönul rızasıyla yıyebılırsın:)

Kızlar kilo vermek hersey cok güzelde.Bel simitlerim eridi düz oldu ama cok catladım ben yaa.Sonucunda bebegim olsa tamam,o da yok.Hergün kremleniyorum,spor yapıyorum ama derin derin yırtıklarım var artık.Var mı önerisi olan?Kantoron yagı sürüyorum arada faydası var.Tüylenme yapar diyede korkuyorum.Bugun giyinirken catlaklarım cogalmış :( kilo verince sasırdı tabi vücut.....

tatlım benımde cok vardıe rgenlıkten basladı benım catlamalar sanırım ceviz yagı demıslerdı ama beyalayınca sanırım hıcbırı bı ıse yaramıyor:(

kıslar ctesı aksamdan berı aksam ogunlerını gecıstırıyorum en son saat 17 de yıyorum mesela aksam ısten eve geldıgımde esıme koydugum yemekten 2 kasık yıyorum yogurt meyve ara ara bunları yıyorum sonra 40 dk spor yapıyorum.bugun ptesı ıse gıttım arladaslarım ıncelmıssın dedı tartım bozuk tartılamıyorum bu hafta bı denıyorum doktora gıdene kadar bakalım aksamları gecıstırıyorum ıse yarıyor kıslar hafıf hıssedıyosunuz ve 2. gun mıdenız buna alısıyor.yaga donusme gıbı bı ımkanıda yok cunku arar ara yogurt ve meyve atıstırıyorum yanı metabolızma calısmaya devam edıyor.

sabah muhakak yumurta yıyorum zeytınyaglı,lor peynır tuketıyorum daha az yaglı oldugu ıcın zeytın yemıyorum kıslar cunku zaten yumurta yaglı yapıyorum ayrıca 5 zeytın 1 tatalı kasıgı yag demekmıs:(
arada yarım paket dıyet bıskuvı yıyıorum ve oglen durum tavuk doner yedım:) bırdaha bu saate kadar acıkmadım işe yayrıyor:)
ama asıl ctesı dıyetıyene gıdınce gorcem ve coookk merak edıyorum sonucu:)

hastalık mahvetti beni:2: spor yapamıyorum:8: kilo aldım yav hasta hasta yatmaktan kendimi şişmiş gibi hissediyorum sanki bel yanlarım genişledi:5: hastalandığım ilk gün duşa girdim baya incelmiş gibi gördüm kendimi şimdi tam tersi genişlemiş hissediyorum:5:

çatlağın kralı bende çocukluğumdan beri kilo alıp verdiğim için kendimi bildim bileli var ama hamileyken dahada çoğaldı tabi 68le hamile kaldım 85le doğum yaptım vücut ne yapsın diymi ama:52:

oooh sıcacık ıhlamurumu içiyorum limonlu birazdanda akşam yemeği 1kase yayla çorbası 1 tanede salatalık
:56: iki gündür abur cubur yedim az yemem lazım artık :53:

Oglen başım hem çok agridi hemde çok döndü kafami yastığa koydum hem bi sallanma hemde dönme karışık bi şey tarif bile edemiyorum zarzor islerimi hallettim yemegimi yaptim.bugun markette kadınlar kahve icmeyince başım agriyo falan diye konusulardi.benimde aklıma geldi dün akşam kahve icmedim ondan mi acaba diye. Kendime bi kahve yaptim hemen iyi geldi baaimin ağrısı dönmesi geçti.ama leslie ile yuruyemedim.ne çok isim varmışzor yetiştirdim.Az öncede oğlumu okuldan aldım geldim . Şimdi taytimi giydim leslieyle yurucem kızlar eşim biraz geç kalicakmis bende sporumu yapim

meerhaba kızlar nasılsınız hafta sonum cok yogun gecti kayınvalidemleri yemeğe aldım pazarda komsularım geldi caya carsamba da kendi ailem gelicek bu aralar yogunum yani :) dün sabah tartıldıgım da 64.5 cıktım yarın sabah bildirimde ne olucak bakalım

çatlağın kralı bende çocukluğumdan beri kilo alıp verdiğim için kendimi bildim bileli var ama hamileyken dahada çoğaldı tabi 68le hamile kaldım 85le doğum yaptım vücut ne yapsın diymi ama:52:

benimde belimde çatlamalarım oluştu son yıllarda :( korkuyorum hamile kalırsam daha cok çatlayacagım diye nasıl önüne gecebiliriz ki bu kabusun badem yagı iş yapmıyor diyorlar hemde tüylenme yapıyormus vücut da

Arkadaşlar 2.günüm.Yarın sabah tartılıcam.Bu sabah tartıldığımda 1.200 gr gitmişti.Yarın sabah kaç gelicem merakla bekliyorum.Hiç kaçamak yapmadım.Umarım yapan herkes amacına ulaşır.

Back