• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Anlatiyim canim.ben tencereye önce 4 yemek kasigi nohutu koydum yumusayinca 4 yemek kasıgı mercimegi attim icine oda pismeye yakin 4 yemek kasigi bulguru attim icine.guzelce pistiler haslandilar.yicegim zaman bir kaseye göz kararı koydum üstüne ayran koydum .baharat koydum iategime göre nane yada isot.salatalik rendelenip konuyo bi de.her 2 saatte bir bu şekilde yeniyo.saat gece 10 dan sonra yemek yok . öğlen 12 gibi yemeye baslanicak. Sabah kahvaltı da kepekli ekmek peynir zeytin domates falan yeniyo hafif yani

Tarif bu canim benim yaptigim

bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür:( 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.alintidir

Burda da daha detayli hali var

Iyi akşamlar çıtırlar:3: bugün kızın doğum günü vardı ve ne yedim ne yemedim bilemem :17: çünkü yemiş gibi değilim açım yaaaaa:52::52: çok dolaştım ayakta sabah 10 dan beri ayaktayım öğle yok akşam yok arada 4-5 tuzlu çubuk 1-2 t til 2-3 çiğ köfte ve yarım dilim pasta böyle çok gibi ama midemde yok gibi:41: gene de yememe gayretindeyim yarın inşallah bir aksilik çıkmazsa ayran detoksu bende regli olmak üzereyim gerçi benim ilk gün felaket geçer öyle olursa salı olmazsa Pazartesi detoks zamanı kim benimle kızlarrr:34:öpüldünüz:54:

Iyi akşamlar çıtırlar:3: bugün kızın doğum günü vardı ve ne yedim ne yemedim bilemem :17: çünkü yemiş gibi değilim açım yaaaaa:52::52: çok dolaştım ayakta sabah 10 dan beri ayaktayım öğle yok akşam yok arada 4-5 tuzlu çubuk 1-2 t til 2-3 çiğ köfte ve yarım dilim pasta böyle çok gibi ama midemde yok gibi:41: gene de yememe gayretindeyim yarın inşallah bir aksilik çıkmazsa ayran detoksu bende regli olmak üzereyim gerçi benim ilk gün felaket geçer öyle olursa salı olmazsa Pazartesi detoks zamanı kim benimle kızlarrr:34:öpüldünüz:54:

Kizinin doğum günü kutlu olsun canım. Nice güzel ve mutlu yıllar gecirmenizi dilerim . yarın detokscuyum.daha malzemeleri hazirlayamadim basim cok agriyo birazdan kalkip hazirlicam hazirlayamazsam sabaha kalicak

merhaba kızlar ben bgunku eliptik sporumuda yaptım yarım saat bugun 6.gun hergun ıstınansız eliptiğe dewam edıyorum ooff hıc kılo kaybı mı yok ben mı odem tutuyorum yoksa tartı mı yanlıs valla sıkıldım ya bu kılo ısınden vermek ıstedıgım bı 5 kılo ıcın cektıgım cıle bu çile . ger cı o 5 kıloyu vermessem bılıyorum bana ılerde kat kat gerı donucek yolun basındeyken frenne basmam lazım :(

Kizinin doğum günü kutlu olsun canım. Nice güzel ve mutlu yıllar gecirmenizi dilerim . yarın detokscuyum.daha malzemeleri hazirlayamadim basim cok agriyo birazdan kalkip hazirlicam hazirlayamazsam sabaha kalicak

Çok teşekkür ederim canım:21: Allah hepimizin evladını korusun.... Ben az önce malzemeleri hazırladım hatta saklama kaplarına koyup kâseden kaşığa hazır almak zorunda kaldığım :43: iş yerinde yapamayacağından ayrana hatta baharatlara kadar düzenledim yarın başlıyoruzzzz ikimizde inşallah Çarşamba tartıda -2 kilo görürüz iyi akşamlar

merhaba kızlar ben bgunku eliptik sporumuda yaptım yarım saat bugun 6.gun hergun ıstınansız eliptiğe dewam edıyorum ooff hıc kılo kaybı mı yok ben mı odem tutuyorum yoksa tartı mı yanlıs valla sıkıldım ya bu kılo ısınden vermek ıstedıgım bı 5 kılo ıcın cektıgım cıle bu çile . ger cı o 5 kıloyu vermessem bılıyorum bana ılerde kat kat gerı donucek yolun basındeyken frenne basmam lazım :(

Canım spor kadar güzel yok vermesn bile sıkılaşıyorsun geçen kış düzenli hidrolik aerobik yaptım bu sene yapamadım aynı kilo olmasına rağmen geçen sene yeni aldığım pantolon bu sene olmadı zor kapattım patlar diye çıkardım hiç moral bozma uzun vadede ödülünü alırsın:23:

Canım spor kadar güzel yok vermesn bile sıkılaşıyorsun geçen kış düzenli hidrolik aerobik yaptım bu sene yapamadım aynı kilo olmasına rağmen geçen sene yeni aldığım pantolon bu sene olmadı zor kapattım patlar diye çıkardım hiç moral bozma uzun vadede ödülünü alırsın:23:

canım teşekkür edeiyorum yorumun ıcın aslında haklısın sıkılaşmak bile önemli ama ne bılıyım yınede 1 hafta ıcınde 500 gram vermek bırazcık uzdu benı :/ hergun duzenlı spor yaptım gercı hos dıyetsız gıttı 5oo gram ona bıle sukur ama ne bılıyım ben eskıden cok daha hızlı kılo verırdım galıba metobolızmam cok cok yavaslamıs :/ yada vucudum spora alıskın deıl ondan mı odem tuttu ooff off :ssz:

.Ondan su kadar bundan bu kadar degilde neyle neyin yencegini bilmek önemli.(Benim tercihim bu 1 yıldır)

Sagol canım ben burada çok şeyler öğreneceğim valla süper şiniz :16:

kızllaaarrrrr şöyyyleee kocaamannnn ohhhh beeee diyorum ya. kahvaltımı yaptım az yemek mideyi yormamak nasıl güzel bişeymiş böyle ya tıka basa yiyiodum kahvaltıda şuan o kadar hafifim ki :) :3: şimdi nohutumuda pişiricem ayran detoksu için. spor yapcağım odanın camlarını açtım havalansın yarım saat sonra spora geçicem :46: kahvaltıda 1 domates 1 salatalık küçük bir peynir 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği ve 1 tabak dolusu maydanoz yedim bu iki gün temizleniyim iyice sonra hafif bi insan olarak devam edelim :52: hadi kızlar azmedin olmıcak hiç bişey yok yapabiliriz herşeyden yicez kendimizi kısıtlamıcaz ama dengeli yicez hepsini ve başarıcazzz :46: pozitif enerjik bol eksili günler diliyorum arkadaşlar :34:
Evet ya az yemek çok iyi rahat rahat dolaş rehavet çökmüyor insanın üstüne :21:

sagolasın canım hep beraber inşallah bende az önce 3 mile yürüdüm evde yürümek çok eglenceliymiş :1:

Dışarı çıkamazsam bende evde yürüyorum çoktan zel oluyor :10:

Nice yıllara canım iyini doğmuş prensesin nice sağlıklı uzun ömür versin Rabbim inşallah ailecek :54:

Pes etme sakın devam 5 kilo verirsin:10::8:

Çok teşekkür ederim canım:21: Allah hepimizin evladını korusun.... Ben az önce malzemeleri hazırladım hatta saklama kaplarına koyup kâseden kaşığa hazır almak zorunda kaldığım :43: iş yerinde yapamayacağından ayrana hatta baharatlara kadar düzenledim yarın başlıyoruzzzz ikimizde inşallah Çarşamba tartıda -2 kilo görürüz iyi akşamlar

Ben daha hazırlamadim canım yarın sabah hazirlicam basim çok ağrıyo kafamı tutamadım .yarın basliyalim faydasi olucaktir.baya bi baktim ben uygulayip faydasini goren cok.en azindan pirinç lapasindan iyidir

canım teşekkür edeiyorum yorumun ıcın aslında haklısın sıkılaşmak bile önemli ama ne bılıyım yınede 1 hafta ıcınde 500 gram vermek bırazcık uzdu benı :/ hergun duzenlı spor yaptım gercı hos dıyetsız gıttı 5oo gram ona bıle sukur ama ne bılıyım ben eskıden cok daha hızlı kılo verırdım galıba metobolızmam cok cok yavaslamıs :/ yada vucudum spora alıskın deıl ondan mı odem tuttu ooff off :ssz:

Haftada 500 gr gayet iyi canım. Ayda 2 kilo yapar. Mayisa kadar 10 kilo az degil bence.keske her hafta verebilsek 500 gr. Ödem tutmuşta olabilirsin bazen bende asiri spor yaptığımda ertesi gün bi artis oluyo.sakin fazla veremiyorum diye moralini bozma;)

Haftada 500 gr gayet iyi canım. Ayda 2 kilo yapar. Mayisa kadar 10 kilo az degil bence.keske her hafta verebilsek 500 gr. Ödem tutmuşta olabilirsin bazen bende asiri spor yaptığımda ertesi gün bi artis oluyo.sakin fazla veremiyorum diye moralini bozma;)
teşekkür ederim moral oldu ya bu dedıklerını bana :) bozmadan boyle 1 ay hergun yapıcam sporumu :)

teşekkür ederim moral oldu ya bu dedıklerını bana :) bozmadan boyle 1 ay hergun yapıcam sporumu :)

Ben hafta sonlari spor yapamıyorum eşim evdeyken olmuyo çoğunlukla evde de olmuyoruz.ama hafta içinde duzene sokmaya çalışıyorum sporun baya faydası oluyo.bacaklarim bugün dikkatimi çekti incelmiş.tartida oynama olmasa bile vücut sikilasiyo kilo vermiş gibi duruyosun devam et canım bizide azimlendir ;)

Back