Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Tarif bu canim benim yaptigim

Burda da daha detayli hali var

Iyi akşamlar çıtırlar bugün kızın doğum günü vardı ve ne yedim ne yemedim bilemem çünkü yemiş gibi değilim açım yaaaaa çok dolaştım ayakta sabah 10 dan beri ayaktayım öğle yok akşam yok arada 4-5 tuzlu çubuk 1-2 t til 2-3 çiğ köfte ve yarım dilim pasta böyle çok gibi ama midemde yok gibi gene de yememe gayretindeyim yarın inşallah bir aksilik çıkmazsa ayran detoksu bende regli olmak üzereyim gerçi benim ilk gün felaket geçer öyle olursa salı olmazsa Pazartesi detoks zamanı kim benimle kızlarrröpüldünüz

Kizinin doğum günü kutlu olsun canım. Nice güzel ve mutlu yıllar gecirmenizi dilerim . yarın detokscuyum.daha malzemeleri hazirlayamadim basim cok agriyo birazdan kalkip hazirlicam hazirlayamazsam sabaha kalicak

merhaba kızlar ben bgunku eliptik sporumuda yaptım yarım saat bugun 6.gun hergun ıstınansız eliptiğe dewam edıyorum ooff hıc kılo kaybı mı yok ben mı odem tutuyorum yoksa tartı mı yanlıs valla sıkıldım ya bu kılo ısınden vermek ıstedıgım bı 5 kılo ıcın cektıgım cıle bu çile . ger cı o 5 kıloyu vermessem bılıyorum bana ılerde kat kat gerı donucek yolun basındeyken frenne basmam lazım

Kizinin doğum günü kutlu olsun canım. Nice güzel ve mutlu yıllar gecirmenizi dilerim . yarın detokscuyum.daha malzemeleri hazirlayamadim basim cok agriyo birazdan kalkip hazirlicam hazirlayamazsam sabaha kalicak

Çok teşekkür ederim canım Allah hepimizin evladını korusun.... Ben az önce malzemeleri hazırladım hatta saklama kaplarına koyup kâseden kaşığa hazır almak zorunda kaldığım iş yerinde yapamayacağından ayrana hatta baharatlara kadar düzenledim yarın başlıyoruzzzz ikimizde inşallah Çarşamba tartıda -2 kilo görürüz iyi akşamlar

Canım spor kadar güzel yok vermesn bile sıkılaşıyorsun geçen kış düzenli hidrolik aerobik yaptım bu sene yapamadım aynı kilo olmasına rağmen geçen sene yeni aldığım pantolon bu sene olmadı zor kapattım patlar diye çıkardım hiç moral bozma uzun vadede ödülünü alırsın

canım teşekkür edeiyorum yorumun ıcın aslında haklısın sıkılaşmak bile önemli ama ne bılıyım yınede 1 hafta ıcınde 500 gram vermek bırazcık uzdu benı :/ hergun duzenlı spor yaptım gercı hos dıyetsız gıttı 5oo gram ona bıle sukur ama ne bılıyım ben eskıden cok daha hızlı kılo verırdım galıba metobolızmam cok cok yavaslamıs :/ yada vucudum spora alıskın deıl ondan mı odem tuttu ooff off

.Ondan su kadar bundan bu kadar degilde neyle neyin yencegini bilmek önemli.(Benim tercihim bu 1 yıldır)

Sagol canım ben burada çok şeyler öğreneceğim valla süper şiniz

Evet ya az yemek çok iyi rahat rahat dolaş rehavet çökmüyor insanın üstüne

sagolasın canım hep beraber inşallah bende az önce 3 mile yürüdüm evde yürümek çok eglenceliymiş

Dışarı çıkamazsam bende evde yürüyorum çoktan zel oluyor

Nice yıllara canım iyini doğmuş prensesin nice sağlıklı uzun ömür versin Rabbim inşallah ailecek

Pes etme sakın devam 5 kilo verirsin

Ben daha hazırlamadim canım yarın sabah hazirlicam basim çok ağrıyo kafamı tutamadım .yarın basliyalim faydasi olucaktir.baya bi baktim ben uygulayip faydasini goren cok.en azindan pirinç lapasindan iyidir

Haftada 500 gr gayet iyi canım. Ayda 2 kilo yapar. Mayisa kadar 10 kilo az degil bence.keske her hafta verebilsek 500 gr. Ödem tutmuşta olabilirsin bazen bende asiri spor yaptığımda ertesi gün bi artis oluyo.sakin fazla veremiyorum diye moralini bozma

teşekkür ederim moral oldu ya bu dedıklerını bana :) bozmadan boyle 1 ay hergun yapıcam sporumu :)

teşekkür ederim moral oldu ya bu dedıklerını bana :) bozmadan boyle 1 ay hergun yapıcam sporumu :)

Ben hafta sonlari spor yapamıyorum eşim evdeyken olmuyo çoğunlukla evde de olmuyoruz.ama hafta içinde duzene sokmaya çalışıyorum sporun baya faydası oluyo.bacaklarim bugün dikkatimi çekti incelmiş.tartida oynama olmasa bile vücut sikilasiyo kilo vermiş gibi duruyosun devam et canım bizide azimlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…