- 9 Mart 2009
- 842
- 1
- 116
- 43
canım 79 80 kiloya kadr çıktım hamilelikte sonra 10 kg vrdm eve geldimde nerdyse ole biraz karısık oldu kiloişi tam anlayamıyorum hala kaç kg gitti die sonra sut olsun die 73 çıktım sütüm hiç olmadı 3 kg gitti biraz hastaolmştum snra bebgim zaten aç kaldı emmdı falan 69 70 le başladı 62.5 kadar indim benimde suan 14 kilo vermem lazım ne güzel 12ye indirmiştimmm malum kaçamk yaptık yıl dönmuyduu ben hep şok diyet yaptım akşam yagsız salta ekmek hiç yok yah yok onun yerıne ceviz yiyodum yag ihtiyacımı kuru ve çig rden karşıladım ayran detoksu 1.5 kg ole vermiştm ole gitti iki günde sonrası sok diyet sabah 12 1 de kaltım olyodu ole kahvaltı kave yada ince dilim yagsız peynır haslnmş yumrta ve çok sıkı spora başladım genc ve fit 1 saat kardio yaptım bol su yeşil çay kahve çok tükettim gerçekten tokluk hissi verior zamnsal olrak karışk ama sole soylüm 2 ay olmuştur 8.5 kilo verdm ik aydan az bir süreçte şimdi tekrar devam :) kahvemi yaptım akşam yemegi yemcem kahvele kaptımm :) günü sen neler yapmayı düşünüyosun canımm nekadar oldu dogumm yaplı
Canım ben 1,5 sene oldu doğum yapıla.
68 kilodayım. İşe gidiyorum yürüyüş yapacak vaktim yok.
Bakıcımız var evi de uzak koşarak eve gidiyorum.
Kızımla ilgileniyorum onu yatırıyorum derken benim uykum geliyor ve uyuyorum.
Bu süreçte nasıl spor yapıp zayıflıcam bilemiyorum.