• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Oglen başım hem çok agridi hemde çok döndü kafami yastığa koydum hem bi sallanma hemde dönme karışık bi şey tarif bile edemiyorum zarzor islerimi hallettim yemegimi yaptim.bugun markette kadınlar kahve icmeyince başım agriyo falan diye konusulardi.benimde aklıma geldi dün akşam kahve icmedim ondan mi acaba diye. Kendime bi kahve yaptim hemen iyi geldi baaimin ağrısı dönmesi geçti.ama leslie ile yuruyemedim.ne çok isim varmışzor yetiştirdim.Az öncede oğlumu okuldan aldım geldim . Şimdi taytimi giydim leslieyle yurucem kızlar eşim biraz geç kalicakmis bende sporumu yapim

tatlım yorgunluktan da olabılır,grıp salgınından da dıkkat:)

kıslar ctesı aksamdan berı aksam ogunlerını gecıstırıyorum en son saat 17 de yıyorum mesela aksam ısten eve geldıgımde esıme koydugum yemekten 2 kasık yıyorum yogurt meyve ara ara bunları yıyorum sonra 40 dk spor yapıyorum.bugun ptesı ıse gıttım arladaslarım ıncelmıssın dedı tartım bozuk tartılamıyorum bu hafta bı denıyorum doktora gıdene kadar bakalım aksamları gecıstırıyorum ıse yarıyor kıslar hafıf hıssedıyosunuz ve 2. gun mıdenız buna alısıyor.yaga donusme gıbı bı ımkanıda yok cunku arar ara yogurt ve meyve atıstırıyorum yanı metabolızma calısmaya devam edıyor.

sabah muhakak yumurta yıyorum zeytınyaglı,lor peynır tuketıyorum daha az yaglı oldugu ıcın zeytın yemıyorum kıslar cunku zaten yumurta yaglı yapıyorum ayrıca 5 zeytın 1 tatalı kasıgı yag demekmıs:(
arada yarım paket dıyet bıskuvı yıyıorum ve oglen durum tavuk doner yedım:) bırdaha bu saate kadar acıkmadım işe yayrıyor:)
ama asıl ctesı dıyetıyene gıdınce gorcem ve coookk merak edıyorum sonucu:)
Ben çok merak ettim canım sonucunu.tartini hemen tamir yada yenisini al canim tartilmayinca insan kontrol den daha çabuk çıkabiliyo yani ben öyleyim ;) beslenme şeklinde cok doğru geldi bana

hastalık mahvetti beni:2: spor yapamıyorum:8: kilo aldım yav hasta hasta yatmaktan kendimi şişmiş gibi hissediyorum sanki bel yanlarım genişledi:5: hastalandığım ilk gün duşa girdim baya incelmiş gibi gördüm kendimi şimdi tam tersi genişlemiş hissediyorum:5:
Olsun canım kendini topladiginda spora başlarsin.kilo alsan bile üzülme hemen kurtulursun daha yerlesmemistir kilolar.belkide almamissindir sana öyle geliyoda olabilir

Günaydın kızlar.11 de uyandım bugun,kolum uyusuyor aksamdan beri :( .Kahvaltımı yaptım,2 dilim ekmege kasarlı sandvic yaptım 1 su bardagı erik suyu içtim.Bugun benimde cok işim var.Ortalıgı topla,carsafları degiştir,yıka,yemek....Serenimo kuzucuguna allah uzun ömür versin.Nice mutlu yıllara.Ahla masallah bitirmişsin işini.Kahve keyfidr tamam.Secilcim sanada kolay gelsin...

Teşekkür ederim canım:54:

Kızlar kilo vermek hersey cok güzelde.Bel simitlerim eridi düz oldu ama cok catladım ben yaa.Sonucunda bebegim olsa tamam,o da yok.Hergün kremleniyorum,spor yapıyorum ama derin derin yırtıklarım var artık.Var mı önerisi olan?Kantoron yagı sürüyorum arada faydası var.Tüylenme yapar diyede korkuyorum.Bugun giyinirken catlaklarım cogalmış :( kilo verince sasırdı tabi vücut.....

Canım ben kakao yağı başta olmak üzere kayısı portakal badem yağı karışımları okumuştum internette var tabi ne kadar etkili bilmiyorum benim de var biraz daha vereyim icabına bakmaya çalışacağım:41:

benimde belimde çatlamalarım oluştu son yıllarda :( korkuyorum hamile kalırsam daha cok çatlayacagım diye nasıl önüne gecebiliriz ki bu kabusun badem yagı iş yapmıyor diyorlar hemde tüylenme yapıyormus vücut da

ben hiç bişey kullanmadım çatlaklara karşı şimdi heryerimde var dayımın kızıyla aynı hamile kalmıştık o badem yağı kullandı hiçbiyeri çatlamadı biraz bacaklarında var:49:

Kızlar nerdesiniz? Detokscular nasıl geçti gününüz?ben son öğünü yapamadım görümcem geldi öğün yalan oldu.2 bardak bitki çayı içtim o kadar.detoksta kaçamağım sütlü nescafe oldu:(

Günaydin kizlar ben dısardaym bugun biildirim yapiyim 66 kiloyum :-( cok uzgunum demek ki 3 gundur bogazimi tutmasam kac gelcekti. 2 haftada 1.5 kilo almisim.neyse haftaya cok guzel olucak biliyorum. Bide tuvalete cıkmypm hc onerilernzi soyleyin lutfen :-(

Günaydın kızlar bugün bildirim günü sonuçları çok merak ediyorum. Kendimden pek ümitli değilim :(

canlar günaydın:)ıy bır bıldırım gunu olur umarım tartı hep eksik gösterir umarım:)ben tartıldım(işte olduğum için) beklıyorum saat 10:00 u :)

cnm tartı reglın ılk 3 gunu 1 kıloya kadar fazla tartabılır mıs:(olsun gıtsınde bu hafta degıl bıdahakı gunlerd ecıkar ortaya moral bozmak yok:)

Tartıldım baya moralim bozuldu güya spor yapacaktım ama tartidaki rakami görünce hevesim baya kaçtı

tartıldım ve yazıyorum..saat 10 da derste olacağım çünkü:)))
sonuç çokkk kötüüü...83 üm hala..bugün regli oldum..onun etkisidir diye düşünmek istiyomm..of yaaa ben 2.çocuğu çok istiyorum nasıl vericem ben bu kilolarıı:((
2 hafta sonra ailemin yanına gitcem..acaba moralim düzelsin diye 7 günde 7 kilo diyeti varya 1 seferlik onu mu yapsam arkadaşlar ne dersinizz...

Evet kızlar kilo bildirim saati
geçen hafta:77
Bu hafta:78
1 kilo fazlam var.feci moralim bozuk o kadar spor diyete rağmen ve dün ayran detoksu yapmama rağmen...

2hafta once 71.6 idi kiyafetli
Simdi 70.3 ama bugun kiyafetsiz tartildim. Iki haftada giden 1kilo ucyuz hep kacamaklar yuzunden, ama idare eder

Back