Selam kızlar. Kahvaltıyi disarda yaptık biraz abartmis olabilirimaksama frenlerim kendimi
canlarımmmmm merhabalar:)bizim grup süper varya muhabettımız hem gusel hem sureklı hepınızı tek tek tebrık edıyorum.
kıslar kendıme bu hafta soyle bı yol cızdım cunku dun aksam sadece aktıvya yogurt ve 1 dılım elma yedım nasıl hafıfledım anlatamam.bu hafta boyle yol cızıcem sabah kahvaltım normal ara ogun ogle yemegı 12 gıbı,sonra 17 de cıkıyorum ısten 16.30 gıbı kepelı ekmek domates peynırlı sandevic yıyım aksamda meyve ve yogurt bakalım ne olcak.
bu arada kıslar nısana kadar zayıflamamız sart cunku yazlıklar kıs akollular cıkıcakkkkk
Kizlar yesilcayi cubuk tarcinli demledim ilk defa tadi guzel bundan snra sabhlari kahvaltidan once aksamlari yatmadn tarcini suda kaynatcm ilidiktan snra 1 cay kasigi bal koyup icicem.cok zayiflatyomus sizde deneyin
Aynen cnim bahara kadar fit olmam lazim benimde.bende aksamlari yogurt we meyve yapiym bari ben sadce meyve yerim diye dusunuyodm oyle daha iyi
Iyi gunler kizlar mutlu haftasonlari sabah hafif bi kahvalti yaptim 2 dilim ekmek bi kac kez tavada yumurtaya bandirdim.salatalik domates sekersiz cay. Yesil cayimi ictim jillian michelies yaptim bacaklarim hala agriyo ama birakmadim.biraz oncede bir kase tuzsuz bol acili mercimek corbosi ictim yaninda yogurt.kacamakta minik bi lokma ispanakli borek ;-)
Insanin az yiyerek icinin rahat olmasi cok guzel simdi otrup anemle borekleri goturseydm nasl pisman olurdum sporumda bosa giderdi.boylede doydum hemde hafifim :-D bol eksili gunler arkadaslar
canlarımmmmm merhabalar:)bizim grup süper varya muhabettımız hem gusel hem sureklı hepınızı tek tek tebrık edıyorum.
kıslar kendıme bu hafta soyle bı yol cızdım cunku dun aksam sadece aktıvya yogurt ve 1 dılım elma yedım nasıl hafıfledım anlatamam.bu hafta boyle yol cızıcem sabah kahvaltım normal ara ogun ogle yemegı 12 gıbı,sonra 17 de cıkıyorum ısten 16.30 gıbı kepelı ekmek domates peynırlı sandevic yıyım aksamda meyve ve yogurt bakalım ne olcak.
bu arada kıslar nısana kadar zayıflamamız sart cunku yazlıklar kıs akollular cıkıcakkkkk
Bugundn itibaren topluyrz kendimizi canim ayran detoksu icin malzemelerde hazir. Bende spora tekrar basliyorum.canim sen cok gec yatiyosun sanirim sabh kalkabiliyomusun erken
secilim tut kendini akşama az ye mutlaka
benim ayran deteoksu yalan oldu bugun pzrtseiye kaldı pazrtesi yapicam insallah :)
Tutamadim gulcanim tutamadım kendimiaksam yemicem bi kahve bi meyve o kadar belki meyve yerine kuru incir
Bende bende hazirliyorum birazdan malzemelerimi ayranciyim regl donemondre daha faydalı siye yazmışlar reglim belki daha çok faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?