Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

iyi geceler kızlar hastayım diye biraz şımardım yav eşim oğlumuda benide şımarttı hastayız diye cipsler çekirdekler jelibonlar çeşit çeşit bisküviler kötü ettim yahu zaten sporda yapamıyorum hiç iyi olmadı ama naparsın yedik bikere yarında pazar eşim evde yatarız artık öğleye kadar

Selam kızlar. Kahvaltıyi disarda yaptık biraz abartmis olabilirim aksama frenlerim kendimi

kızlar günaydın
kahvaltım
3 sosis
cok az peynir
domates .salatalık
şimdi de evde yürüyecegimm

canlarımmmmm merhabalar:)bizim grup süper varya muhabettımız hem gusel hem sureklı hepınızı tek tek tebrık edıyorum.
kıslar kendıme bu hafta soyle bı yol cızdım cunku dun aksam sadece aktıvya yogurt ve 1 dılım elma yedım nasıl hafıfledım anlatamam.bu hafta boyle yol cızıcem sabah kahvaltım normal ara ogun ogle yemegı 12 gıbı,sonra 17 de cıkıyorum ısten 16.30 gıbı kepelı ekmek domates peynırlı sandevic yıyım aksamda meyve ve yogurt bakalım ne olcak.
bu arada kıslar nısana kadar zayıflamamız sart cunku yazlıklar kıs akollular cıkıcakkkkk

Iyi gunler kizlar mutlu haftasonlari sabah hafif bi kahvalti yaptim 2 dilim ekmek bi kac kez tavada yumurtaya bandirdim.salatalik domates sekersiz cay. Yesil cayimi ictim jillian michelies yaptim bacaklarim hala agriyo ama birakmadim.biraz oncede bir kase tuzsuz bol acili mercimek corbosi ictim yaninda yogurt.kacamakta minik bi lokma ispanakli borek ;-)
Insanin az yiyerek icinin rahat olmasi cok guzel simdi otrup anemle borekleri goturseydm nasl pisman olurdum sporumda bosa giderdi.boylede doydum hemde hafifim :-D bol eksili gunler arkadaslar

Aynen cnim bahara kadar fit olmam lazim benimde.bende aksamlari yogurt we meyve yapiym bari ben sadce meyve yerim diye dusunuyodm oyle daha iyi

Kizlar yesilcayi cubuk tarcinli demledim ilk defa tadi guzel bundan snra sabhlari kahvaltidan once aksamlari yatmadn tarcini suda kaynatcm ilidiktan snra 1 cay kasigi bal koyup icicem.cok zayiflatyomus sizde deneyin

kızlar ben bıberıye ıcmeye basladım odem sokturucu bakalım bugun ılk bardagımı ıctım :) daha once bıberıye ıcıp odem sorunu cozulen var mı ? :) bırazdanda gunluk eliptik sporuma başşıcam

Evet kahvaltiyi gec yapinca aksam yemegimi diyim öğle yemegimi diyim bu saate kaldi.makarna ve yoğurt yedim üstünede tatlı yedim akşam yemek yok.bi kahve bi meyve o kadar

Kizlar yesilcayi cubuk tarcinli demledim ilk defa tadi guzel bundan snra sabhlari kahvaltidan once aksamlari yatmadn tarcini suda kaynatcm ilidiktan snra 1 cay kasigi bal koyup icicem.cok zayiflatyomus sizde deneyin

Hiç denemedim canım duymamistimda ama denemeye değer tarçın var evde sabah akşam içerim

Bu aksam makarnayi yedim vicdan azabini çekiyorum yarin yürüyüş arti leslie ablam.bu arada süpersin canım tebrik ederim azmin daim olsun

Verirsin canım merak etme eğer dedigin gibi yemeklerini yersen bence kesin faydasini görürsün. Yaza kadar verirsin

Bugundn itibaren topluyrz kendimizi canim ayran detoksu icin malzemelerde hazir. Bende spora tekrar basliyorum.canim sen cok gec yatiyosun sanirim sabh kalkabiliyomusun erken

benim ayran deteoksu yalan oldu bugun pzrtseiye kaldı pazrtesi yapicam insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…