• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

kızlar selam bende bugun 1 saatlık eliptik bisikletimle sporumu yaptım bugun 5.gun bakalım inş 15 gun içinde gözle gorulur ıncelme bırazcıkta kılo kaybım olur bol sporlu sağlıklı günler diliyorum size :)

Kızlar son bi kaç gündür misafirler ve tilbasi diye fazla kacirmistim ve 79 lara doğru yaklasiyodum.bi de bagirsak tembelligi var malum :( normal kilom 77 ydi.ve yaklaşık 2 kilo artiyla gidiyodum ama biraz dikkat ve sporla fazlalıkları atmışım. Bu sabah 77.3 tüm tartida.ona bilw sevinmistim bagirsak tembelligine rağmen diye bugün öğlen regl oldum.saliya kadar hafiflersem cok sevinicem.gerci bunada raziyim kilo almiyimda bu hafta vermesemde olur

Tebrikler canım bak kendine inaninca basarabiliyosun.sakin pes etme arada kacamaklarinda olasa (ki olmasin daha iyi) yinede yola devam.ben canim tatli istediğinde tayli canavariyim cunku aksam isteyince tatlı yemek yarin oglen yerim siyorum kendi kendimi kandirip oglenede unutuyorum yemiyoeum.yada ye s em bile akşam yemek hemen yag olarak dönüyo ama öğlenkini sindirme imkanin oluyo

Bende ole yapicm cnim aksamlari yemicem gunduzde dengeli beslenicem.yiyerek kilo wericem ve sporla.bugun mekik cektim jillian yaptim hopladm zipladm ayran detoksumu kacamaksiz tamamladim.ama 1.5 lt ayrani bitiremdm ben acayip tok tutuyomus bu ayran enerjimde dusmedi hc.kalan yarisinida yarin yicem.

Canım 2 saatte bir yemek zorunda mıyız ben öğlen yemeği gibi yesem muhafaza edemem iş yerinde 4-5 gibi gelince evde yerim nasıl olur

Evet canim faydasi öyle oluyomus.istersen hazir ayran al işe giderkende yanina haşladigin karisimida al iş yerinde kaseye karıştırıp yersin 5dakikada zaten küçük kase

kızlar selam bende bugun 1 saatlık eliptik bisikletimle sporumu yaptım bugun 5.gun bakalım inş 15 gun içinde gözle gorulur ıncelme bırazcıkta kılo kaybım olur bol sporlu sağlıklı günler diliyorum size :)

Cok guzel cnim bende fotograflarmi cektim bugun spora bsladim 15 gun snra tekrar cekcem fotografimi aradaki farki gormek icin :-D

Yediklerine dikkat et canim sac dökülmesi havalardanda olabilir vitamin eksikliğinden de olabilir.saglikli beslendigini düşünüyosan sorun yok. Ben bazen meyve yemeyi unutuyorum sonra hatirlayip yiyorum

Beslenmede problem yok dengeli yiyorum.Kan testlerimide yaptırdım,hersey normal.Kullanmış oldugum ilaclardan olmuş :(

Bugundn itibaren topluyrz kendimizi canim ayran detoksu icin malzemelerde hazir. Bende spora tekrar basliyorum.canim sen cok gec yatiyosun sanirim sabh kalkabiliyomusun erken :-)
ya canım aslında guzel detoksa benzıyo gercekten deneyen var mı kızlar bu detoksu :)

Son düzenleme:
günaydın kızlar ne güzel sporunuzu yapmışsınız ben yapamıcam doktor bol bol sıvı al bol bol dinlen dedi zaten başımda çatlıyo burnumda tıkalı verdiğim kilolarıda geri almasam bari yatarak aynı kalsam keşke
Olsun canım swn dinlenmene bak.hasta olunca insan bir şey yiyemiyo zaten kilo almaz veeoesin canim merak etme

Ben 5 fakikada yoruluyorum sen bi saat yapmışsın ne diyim maşallah diyim sana da nazar değmesin valla

Bende ole yapicm cnim aksamlari yemicem gunduzde dengeli beslenicem.yiyerek kilo wericem ve sporla.bugun mekik cektim jillian yaptim hopladm zipladm ayran detoksumu kacamaksiz tamamladim.ama 1.5 lt ayrani bitiremdm ben acayip tok tutuyomus bu ayran enerjimde dusmedi hc.kalan yarisinida yarin yicem.

Aksamlari az ye canim.ayran detoksu baya iyi gelmişti bana tekrar yapicam pazartesi sali gunu.hem tok tutuyor hem kilo verdiriyo hemde ne yicem derdin olmuyo daha nolsun :)))

Selam kızlar bugün kahvaltı da gözleme çay öğle yemeği yok akşam kanat ızgara 3 tane 1 dilim ekmek yarın kızımın doğum günü ev temizledim alışveriş yaptım canım çıktı ama kıza aldığım tuzlulardan çayın yanında götürdüm 3-5 tane:17: illa bir son dakika golüm olacak ya öffff kendimi var ya:47: neyse siz ne yaparsınız güzeller kızlar şu ayva top karanfil falan diye bir kür vardı ya hatırlayan var mı onu denemek istiyorum ayran detoksu Pazartesi'ye kaldı yarın kızın doğum günü var bu hafta sonu ise memlekete gideceğiz aileler biraz daha fit görsün istiyorum :32: öpüldünüz çıtırlar:54:

Evet canim faydasi öyle oluyomus.istersen hazir ayran al işe giderkende yanina haşladigin karisimida al iş yerinde kaseye karıştırıp yersin 5dakikada zaten küçük kase

Aslında olabilir canım İsveç'te tumurtadan ıspanağa kadar taşıdım da ayrıca onlardan daha lezzet olacağına inanıyorum ayrana kekik gider nane gider pul biber gider her seferinde bir tat :56:

kızlar ayran detoksunu bende yapıcam ya cok heveslendım tadı falanda guzele benzıyodur ya canım yogurtlu corba gıbı herhalde deıl mı ? 4 kasık buldur nohut ve mercımekler haslanıyo ıstersek bırazda baharat 1.5 lıtre ayranın ıcıne konuluyo ve buzdolabında bekletılıyo baska bırsey yok demı kızlar ?????*:40:

kızlar ayran detoksunu bende yapıcam ya cok heveslendım tadı falanda guzele benzıyodur ya canım yogurtlu corba gıbı herhalde deıl mı ? 4 kasık buldur nohut ve mercımekler haslanıyo ıstersek bırazda baharat 1.5 lıtre ayranın ıcıne konuluyo ve buzdolabında bekletılıyo baska bırsey yok demı kızlar ?????*:40:

Canım geçmiş sayfalarda detaylı anlatımı var ne zaman yapacaksınrpazartesi ise beraber başlayalım:34:

Aslında olabilir canım İsveç'te tumurtadan ıspanağa kadar taşıdım da ayrıca onlardan daha lezzet olacağına inanıyorum ayrana kekik gider nane gider pul biber gider her seferinde bir tat :56:

Aynen canım lezzetli zorlanmassin merak etme. Sadece son gün son öğün bem biraz bikmistim yemekten.onun dışında sorun yok.tamam o zaman pazartesi yapıyoruz kacmak yok sözümü aldim ;)

Karisimin içine salatalik rendeliyosun canım. İçine istedigin baharati koyabilirsin tuz yok.2 saatte bir acikmasanda yemelisin.int.te araştır istersen canım baya faydasını gören var

kızlar pazartıseye baslamak ıcın soz veremıyorumm ama eger hazır olursam pazartıseye haber verırım sıze muhakak:1::56:

kızlar pazartıseye baslamak ıcın soz veremıyorumm ama eger hazır olursam pazartıseye haber verırım sıze muhakak:1::56:

Canım zorlanmicaksin inan bana.sadece kahvalrilae normal 1 dilim kepek ekmeği yumurta falan.sonra öğlen 12 itibariyle 2 saatte bir bu karisimdan yemeye calisiyosun o kadar sonuçlar gayet iyi internette araştır bak

Back