Kızlar son bi kaç gündür misafirler ve tilbasi diye fazla kacirmistim ve 79 lara doğru yaklasiyodum.bi de bagirsak tembelligi var malumnormal kilom 77 ydi.ve yaklaşık 2 kilo artiyla gidiyodum ama biraz dikkat ve sporla fazlalıkları atmışım. Bu sabah 77.3 tüm tartida.ona bilw sevinmistim bagirsak tembelligine rağmen diye bugün öğlen regl oldum.saliya kadar hafiflersem cok sevinicem.gerci bunada raziyim kilo almiyimda bu hafta vermesemde olur
Tebrikler canım bak kendine inaninca basarabiliyosun.sakin pes etme arada kacamaklarinda olasa (ki olmasin daha iyi) yinede yola devam.ben canim tatli istediğinde tayli canavariyim cunku aksam isteyince tatlı yemek yarin oglen yerim siyorum kendi kendimi kandirip oglenede unutuyorum yemiyoeum.yada ye s em bile akşam yemek hemen yag olarak dönüyo ama öğlenkini sindirme imkanin oluyo
Canım 2 saatte bir yemek zorunda mıyız ben öğlen yemeği gibi yesem muhafaza edemem iş yerinde 4-5 gibi gelince evde yerim nasıl olur
kızlar selam bende bugun 1 saatlık eliptik bisikletimle sporumu yaptım bugun 5.gun bakalım inş 15 gun içinde gözle gorulur ıncelme bırazcıkta kılo kaybım olur bol sporlu sağlıklı günler diliyorum size :)
Yediklerine dikkat et canim sac dökülmesi havalardanda olabilir vitamin eksikliğinden de olabilir.saglikli beslendigini düşünüyosan sorun yok. Ben bazen meyve yemeyi unutuyorum sonra hatirlayip yiyorum
ya canım aslında guzel detoksa benzıyo gercekten deneyen var mı kızlar bu detoksu :)Bugundn itibaren topluyrz kendimizi canim ayran detoksu icin malzemelerde hazir. Bende spora tekrar basliyorum.canim sen cok gec yatiyosun sanirim sabh kalkabiliyomusun erken
Olsun canım swn dinlenmene bak.hasta olunca insan bir şey yiyemiyo zaten kilo almaz veeoesin canim merak etmegünaydın kızlar ne güzel sporunuzu yapmışsınız ben yapamıcam doktor bol bol sıvı al bol bol dinlen dedi zaten başımda çatlıyo burnumda tıkalı verdiğim kilolarıda geri almasam bari yatarak aynı kalsam keşke
kızlar selam bende bugun 1 saatlık eliptik bisikletimle sporumu yaptım bugun 5.gun bakalım inş 15 gun içinde gözle gorulur ıncelme bırazcıkta kılo kaybım olur bol sporlu sağlıklı günler diliyorum size :)
Bende ole yapicm cnim aksamlari yemicem gunduzde dengeli beslenicem.yiyerek kilo wericem ve sporla.bugun mekik cektim jillian yaptim hopladm zipladm ayran detoksumu kacamaksiz tamamladim.ama 1.5 lt ayrani bitiremdm ben acayip tok tutuyomus bu ayran enerjimde dusmedi hc.kalan yarisinida yarin yicem.
Cok guzel cnim bende fotograflarmi cektim bugun spora bsladim 15 gun snra tekrar cekcem fotografimi aradaki farki gormek icin :-D
Dikkat et canim kendine. En azından sebebi belli geçmiş olsunBeslenmede problem yok dengeli yiyorum.Kan testlerimide yaptırdım,hersey normal.Kullanmış oldugum ilaclardan olmuş
Evet canim faydasi öyle oluyomus.istersen hazir ayran al işe giderkende yanina haşladigin karisimida al iş yerinde kaseye karıştırıp yersin 5dakikada zaten küçük kase
kızlar ayran detoksunu bende yapıcam ya cok heveslendım tadı falanda guzele benzıyodur ya canım yogurtlu corba gıbı herhalde deıl mı ? 4 kasık buldur nohut ve mercımekler haslanıyo ıstersek bırazda baharat 1.5 lıtre ayranın ıcıne konuluyo ve buzdolabında bekletılıyo baska bırsey yok demı kızlar ?????*
Aslında olabilir canım İsveç'te tumurtadan ıspanağa kadar taşıdım da ayrıca onlardan daha lezzet olacağına inanıyorum ayrana kekik gider nane gider pul biber gider her seferinde bir tat
kızlar ayran detoksunu bende yapıcam ya cok heveslendım tadı falanda guzele benzıyodur ya canım yogurtlu corba gıbı herhalde deıl mı ? 4 kasık buldur nohut ve mercımekler haslanıyo ıstersek bırazda baharat 1.5 lıtre ayranın ıcıne konuluyo ve buzdolabında bekletılıyo baska bırsey yok demı kızlar ?????*
kızlar pazartıseye baslamak ıcın soz veremıyorumm ama eger hazır olursam pazartıseye haber verırım sıze muhakak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?