Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Yok kızz boya falan yapmadım hiç daha. :) rengimden cok memnunum.Bu ara cok dökülüyor ama.Kas ve fön için gittim.Salıya kadar 1.5 kilo cok degil mi kızzz ben veremem o kadar.Sen beni bu hafta geciceksin herhalde.
Bugun 71.2 geldim uc gunde 700gr biraz zor gibi ama bakalim artik canim

İyi aksamlar kızlar.Bugun menüm;sabah yarım saat spor,1 litre su,kahvaltı;2 dilim ekmege kasarlı sandviç,4 zeytin,1 bardak erik suyu.Arada 1 elma,1 portakal.Ögle yemegi;kıymalı yumurta ve yogurt,2 dilim ekmek.Arada 5 catal kadayıf.Aksam bakla yemegi ve yogurt,1 dilim ekmek....30 dk daha spor yaparım.Günü zencefil içip kapatırım.

Son düzenleme:
kızlar kramp girmesiyle ilgili bilgisi olan var mı ne yapmak lazım sabah spor yaptığımdan beri bacağımı kaldırıp indirirken falan sıkışma oluyo üst bacakta ve arka bacakta. uzun bi aradan sonra bugün tempolu spor yaptım ondan mı ki. akşamda leslie yapıcam spor yaptıkça rahatlar belki

Gecmiş olsun canım.Gerekli ısınmayı yapmadan spor yapınca öyle oluyor.Neresinde kramp varsa onun tersine dogru gerdir canım.Kasıktan baldırından alt bacaktan ayagından parmak uclarından hisset.2 kere yapınca gecer.Benim denizde cok girer.Kıpırdatamam acıdan.Beden egitimi ögretmeni arkadasım söylemişti.Ben faydasını gördüm,umarım sende görürsün.

aynen düşündügün gibi canım uzun aradan sonra yapınca olmustur 1-2 güne gecer korkma

Umarim cnim yapicam dedigini.

aynen düşündügün gibi canım uzun aradan sonra yapınca olmustur 1-2 güne gecer korkma

;-) gecer insallah cnim ustune gidicem daha cok spor yapicam :-D

Selam kızlar. Disardaydik yeni eve geldik daha yazdıklarınızı okuyamadim.ev ariyoruz.gecenlerde bi ev beğenmiştik nerdeyse aliyoduk.ama vazgectik.Şimdi yeni bi ev ariyoruz.bugun sabah kahvalti olarak yarım simit yedim.oglen KFC menü ama az patates yedim.kolayida az içtim akşam yemeği olarak daha bişey yemedim

Mutlu,huzurlu olabileceginiz ev nasip olsun inşallah...Dısarda olunca düzen kacıyor.Aksam yemegi cok gece kalıyor...

Mutlu,huzurlu olabileceginiz ev nasip olsun inşallah...Dısarda olunca düzen kacıyor.Aksam yemegi cok gece kalıyor...

Esime corba isittim ogluma makarna yaptim sonra esime kestane hazirladim.simdide kendime güzel bir sütlü nescafe yapıyorum yaninda da kuru incir yicem yeter sanırım. Guzel dileklerin için sağol canim.Allah cumlemize mutluluk huzur versin inşallah

Kızlar son bi kaç gündür misafirler ve tilbasi diye fazla kacirmistim ve 79 lara doğru yaklasiyodum.bi de bagirsak tembelligi var malum normal kilom 77 ydi.ve yaklaşık 2 kilo artiyla gidiyodum ama biraz dikkat ve sporla fazlalıkları atmışım. Bu sabah 77.3 tüm tartida.ona bilw sevinmistim bagirsak tembelligine rağmen diye bugün öğlen regl oldum.saliya kadar hafiflersem cok sevinicem.gerci bunada raziyim kilo almiyimda bu hafta vermesemde olur

Tebrikler canım bak kendine inaninca basarabiliyosun.sakin pes etme arada kacamaklarinda olasa (ki olmasin daha iyi) yinede yola devam.ben canim tatli istediğinde tayli canavariyim cunku aksam isteyince tatlı yemek yarin oglen yerim siyorum kendi kendimi kandirip oglenede unutuyorum yemiyoeum.yada ye s em bile akşam yemek hemen yag olarak dönüyo ama öğlenkini sindirme imkanin oluyo

Yok kızz boya falan yapmadım hiç daha. :) rengimden cok memnunum.Bu ara cok dökülüyor ama.Kas ve fön için gittim.Salıya kadar 1.5 kilo cok degil mi kızzz ben veremem o kadar.Sen beni bu hafta geciceksin herhalde.

Yediklerine dikkat et canim sac dökülmesi havalardanda olabilir vitamin eksikliğinden de olabilir.saglikli beslendigini düşünüyosan sorun yok. Ben bazen meyve yemeyi unutuyorum sonra hatirlayip yiyorum

Aynadaki bize dönmek tamamen bizim elimizde.Yersek şaka aynalarında oldugu gibi enine enine gideriz.Yemezsek kendi görüntümüze....Saka aynasındaki gibi vucudu olmasını isteyenler,buyursunlar yesinler....

Ay me güldüm ya akşam akşam beni güldürdün valla doğru söylüyosun şaka aynaları gibi.artik daha da yemem :) zaten nereme yiceksem artik :)))

Isinmadan yapma canım. Zorlamadanda kaynaklaniyo olabilir magnezyum eksikliğinden falanda olabilir.devam ederse doktora görün canım ihmal etme çok da zorlama kendini

Yapalım canım siz na zaman hazırsanız beraber yapalım bir gün belirleyelim ipin ucu kaçtı gerçekten ihtiyaç var

Ben pazartesi sali yapmayi planlıyorum canim sana uygunsa yapalim beraber karilmak isteuen kızlar varsa onlarda katılır daha güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…